Νιόπαντρη Αγγλίδα βρήκε στο γαμήλιο κρεβάτι τον άντρα της με τη θεία της έναν μήνα μετά τον γάμο τους (Φωτό)

Κάνε... θεία να δεις καλό!

«Δεν είναι αυτό που νομίζεις!» είπαν στην 33χρονη Κιμ Έλκινς, όταν έπιασε επ' αυτοφώρω τον σύζυγό της, Κένι Σλόκομπ, με τη θεία της, Λορέιν, περίπου έναν μήνα μετά τον γάμο τους!

Η 33χρονη Αγγλίδα επέστρεψε στο σπίτι της, ένα απόγευμα, κι είδε τον σύζυγό της αγκαλιά με τη θεία της στον καναπέ.

Η θεία Λορέιν έμενε μαζί τους καθώς είχε χωρίσει από τον άνδρα της και κατάφερε να χωρίσει και την ανιψιά της.

Η Κιμ Έλκινς, όμως, δεν ηρέμησε κι όταν μια μέρα επέστρεψε ξαφνικά στο σπίτι επειδή ξέχασε τα κλειδιά της, χτύπησε την πόρτα κι άκουσε τον σύζυγό της να λέει: «Είναι η Κιμ!».

Όταν μπήκε, έτρεξε στην κρεβατοκάμαρα κι είδε τη θεία της ολόγυμνη στο κρεβάτι.

Η Κιμ, όπως αναφέρει η «The Sun», δήλωσε: «Με έπιασε υστερία. Έκλαιγα τόσο δυνατά που όλα είναι θολά. Δεν ξέρω τι θα γινόταν αν δεν με ηρεμούσε ο Κένι. Το γεγονός ότι έκαναν σεξ στο γαμήλιο κρεβάτι μας, το έκανε ακόμη χειρότερο».

Ο Κένι ζήτησε συγχώρεση, λέγοντας: «Μου είπε ότι με αγαπούσε, εμένα, όχι τη Λορέιν, δεν ήθελα να παραιτηθώ από τον γάμο μου έπειτα από μόλις έξι εβδομάδες».

Έτσι, οι δυο τους επανενώθηκαν και μετακόμισαν προτού ο Κένι εξαφανιστεί, στέλνοντας το εξής μήνυμα στην 33χρονη Αγγλίδα: «Συγγνώμη, δεν μπορώ να το κάνω άλλο αυτό».

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2009 κι ενάμιση χρόνο μετά γεννήθηκε ο γιος τους, Ίθαν, κι εν τέλει παντρεύτηκαν το 2012 και χώρισαν λίγους μήνες αργότερα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ