Η μητέρα του Παύλου Φύσσα μιλά για το βράδυ της δολοφονίας και συγκλονίζει: «Προσπάθησα να τον ζεστάνω για να τον φέρω πίσω»

«Η απουσία του είναι πολύ πιο ψυχοφθόρα από όλο αυτό. Αυτό που μου λείπει πιο πολύ είναι το «μάνα»».

Με αφορμή την μαύρη επέτειο των 5 χρόνων από το βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, η μητέρα του, Μάγδα, μίλησε στον στον Real Fm και στην Ελληνοφρένεια για το μοιραίο εκείνο βράδι και τον γιο της που έφυγε τόσο άδικο από το μαχαίρι του χρυσαυγίτη, Γιώργου Ρουπακιά, στις 18/9/2013.

Αποτέλεσμα εικόνας για μαγδα φυσσα

«Σίγουρα θα ήταν καλό το να τους δω να καταδικάζονται. Όμως όποια κι αν είναι η ποινή, και στο Σύνταγμα να τον πάνε και θανατική ποινή να υπήρχε, πάλι δεν θα ένιωθα ικανοποίηση.

Δεν υπάρχει ίχνος μετάνοιας στα πρόσωπά τους. Γι’ αυτούς όσοι είναι κατηγορούμενοι είναι ήρωες. Και οι δικηγόροι ακόμα προκλητικοί είναι.

Μέχρι να ξεκινήσει η δίκη δεν υπήρχε μίσος, γιατί δεν είχα χρόνο να κάτσω να σκεφτώ τους υπαίτιους. Ήρθε όμως το μίσος και δεν υποχωρεί καθόλου με τον καιρό.»

Αποτέλεσμα εικόνας για μαγδα φυσσα

Για το αν θα μιλούσε με τον Ρουπακιά απαντά «τι να του έλεγα. Ας τον άφηναν πάνω μου να καλοπεράσει, κομμάτια θα τον έκανα. Τι να μου έλεγε, ένας πληρωμένος δολοφόνος είναι».

Η Μάγδα Φύσσα όπως είπε πέρα κάθε μέρα από το σημείο της δολοφονίας, όπου έχει στηθεί και το μνημείο. «Του λέω καλημέρα και καληνύχτα.» Για τους βανδαλισμούς που έχουν γίνει δήλωσε πως «σε πονάει εκείνη τη στιγμή, αλλά είναι τσιμέντο. Το τσιμέντο καθαρίζεται, το γκρεμίζεις και το ξαναφτιάχνεις. Ο Παύλος όμως τώρα δεν γυρίζει πίσω».

«Προσπάθησα να τον ζεστάνω μπας και γίνει «Η απουσία του είναι πού πιο ψυχοφθόρα από όλο αυτό. Αυτό που μου λείπει πιο πολύ είναι το «μάνα»».τίποτα. Σκεφτόμουν πως αν τον ζεστάνω θα γίνει καλύτερα αλλά μπα».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ