Αντώνης Ρέμος - Υβόννη Μπόσνιακ: Ήταν όλοι στο "γάμο της χρονιάς" για να ευχηθούν στο πιο όμορφο ζευγάρι (φώτο)

Και έσονται οι δύο εις σάρκαν μία - Να ζήσουν!

Και έσονται οι δύο εις σάρκαν μία. Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόνη Μπόσνιακ άφησαν οριστικά πίσω τους εχθές των κόσμο των "Singles" και ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Πιο ευτυχισμένοι και λαμπεροί από ποτέ και έπειτα από σχεδόν 10 χρόνια κοινού βίου και τη γέννηση της κόρης τους, Ελένης, ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, ενώπιον 350 καλεσμένων.

Από τον "γάμο υπερπαραγωγή" δεν έλειψε κανείς. Η λαμπερή τελετή πραγματοποιήθηκε στο κτήμα του προέδρου του Alpha Δημήτρη Κοντομηνά, ο οποίος ήταν ένας εκ των τεσσάρων κουμπάρων του ζευγαριού. Οι υπόλοιποι τρεις ήταν ο Κώστας Πηλαδάκης, η κολλητή φίλη της νύφης, Μαρία Μπεκατώρου και ο ιδιοκτήτης του Nammos Γιάννης Παπαλέκας.

Οι προετοιμασίες για το γάμο ξεκίνησαν μήνες πριν και το ζευγάρι επιμελήθηκε προσωπικά πολλές από τις λεπτομέρειες της τελετής, έτσι ώστε να είναι σίγουροι ότι όλα θα είναι έτσι όπως αυτοί το είχαν φανταστεί για την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους. 


 

Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους βρίσκονται ο Θόδωρος και η Γιάννα Αγγελοπούλου, ο Βαρδής και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η Μαριάννα Λάτση με τον Πάρι Κασιδόκωστα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, η Μαρινέλλα, η Γλυκερία,  ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Χρήστος Δάντης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Γιώργος Λιάγκας, ο Βασίλης Καρράς, η Καίτη Γαρμπή, η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Έλενα Παπαρίζου, ο Λάμπης Λιβιεράτος, οι Μέλισσες, ο Στέλιος και ο Άγγελος Διονυσίου, ο Γιάννης Πάριος, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Τόλης Βοσκόπουλος με την Άντζελα Γκερέκου, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Ελένη Φουρέιρα, ο Θέμης Γεωργαντάς, ο Χάρης Σιανίδης, ο Λάκης Γαβαλάς και πολλοί ακόμα φίλοι του ζευγαριού.

 

Το «παρών» έδωσαν επίσης ο , η Αννα Βίσση, ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη,η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης

Δέσποινα Βανδή- Ηλίας Κοκκοτός

Τόλης Βοσκόπουλος - Άντζελα Γκερέκου

 

Η πιο μεγάλη έκπληξη, όμως, που ετοίμασε ο Ρέμος για τους καλεσμένους του ήταν η παρουσία του Ερος Ραματσότι, ο οποίος φιλοξενείται αυτή την περίοδο στην κατοικία του τραγουδιστή στη Μύκονο μαζί με την οικογένειά του.

O Έρος Ραμαζότι με τη σύζυγο του

Ο ίδιος έδωσε μια ξεχωριστή ρομαντική νότα με τη φωνή του στην πιο ευτυχισμένη στιγμή του ζευγαριού.

Καλεσμένοι ήταν επίσης γνωστοί Τούρκοι επιχειρηματίες, όπως ο ισχυρός άνδρας του ομίλου Dogus Φερίτ Σαχένκ, o πρώην πρόεδρος της Γαλατασαράι, Ουνάλ Αϊσάλ με την Ελληνίδα σύζυγό του Φανή Γραμματικόγιαννη, ο διάσημος σεφ Νουσρέτ Γκιοκτσέ, γνωστός ως «Salt Bae» από τον ιδιόρρυθμο τρόπο που αλατίζει το κρέας στα εστιατόριά του, αλλά και η Τασία Δενδρινού, η φημισμένη «Τασία από το Φισκάρδο». 

Γρηγόρης Αρναούτογλου

Δέσποινα Βανδή

Λάκης Γαβαλάς

 

Η Υβόννη Μπόσνιακ φόρεσε ένα εντυπωσιακό λευκό εξώπλατο νυφικό με ένα μακρύ πέπλο. Ήταν ένα από τα 12 νυφικά που σχεδίασε η ίδια για το γάμο της. Το μπούστο τόνιζε εξαιρετικά το στήθος, ενώ ρομαντικό τόνο έδωσε και το μακρύ πέπλο που ξεκινούσα από το κλασικό σινιόν που επέλεξε για τα μαλλιά της. Ο γαμπρός Αντώνης Ρέμος προτίμησε ένα κλασικό μαύρο κοστούμι με λευκό πουκάμισο και παπιγιόν, ενώ έδειχνε να μην μπορεί να πάρει τα μάτια του από την αγαπημένη του.

Καίτη Γαρμπή - Διονύσης Σχοινάς

Ναταλία Γερμανού

Γιώργος Λιάγκας- Θέμης Γεωργαντάς

Το μενού το επιμελήθηκε προσωπικά ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ενώ ακολούθησε παρέλαση μουσικών αστέρων, σε ένα πάρτυ αντίστοιχο σε κέφι με αυτά για τα οποία είναι διάσημος ο γαμπρός Αντώνης Ρέμος.

Γλυκερία

 

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει η ορχήστρα του, αλλά και ο φίλος και μόνιμος συνεργάτης του Αντώνη στα live του, ο dj Αντώνης Δημητριάδης, ο οποίος και ανέβηκε στα decks για να ανοίξει τη βραδιά.

Δάντης

Γιάννης Ζουγανέλης

Μαρινέλα

Βασίλης Καράς

Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς

 

Μετά την τελετή του γάμου, το ζεύγος επιβιβάστηκε σε βάρκα με την κόρη τους και κατευθύνθηκε προς το χώρο που πραγματοποιήθηκε η λαμπερή δεξίωση.

Η βραδιά ξεκίνησε και το λαμπερό ζεύγος έκανε την είσοδό του στο χώρο της δεξίωσης με την επιτυχία του Αντώνη Ρέμου «Μέχρι το τέλος του κόσμου».

Κατερίνα Παναγοπούλου

​​​​​​​Έμυ Λιβανίου

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ