Μητέρα αυτοκτόνησε όταν κατάφερε να αδυνατίσει - Ήταν το όνειρο της ζωής της (φωτο)

"Είχε κατηγορήσει  το βάρος της για όλα τα προβλήματά της"

 Η 37χρονη Κέλι Μπέρντρεντ υποβλήθηκε σε επέμβαση στο στομάχι για να χάσει βάρος και τα κατάφερε. Ύστερα από  το επιτυχημένο γαστρικό  bypass  ζύγιζε πολύ λιγότερα κιλά. Όμως αυτό δεν την βοήθησε να νικήσει την κατάθλιψη της και κρεμάστηκε.

Ο απαρηγόρητος σύζυγος της Γκάρεθ , δήλωσε ότιη γυναίκα του πολεμούσε με το βάρος της από τότε που ήταν νεαρή. Παρότι ήταν υπέρβαρη είχε πάρα πολλούς φίλους που την αγαπούσαν αλλά μέσα της πάλευε

Η 37χρονη Κέλι το 2014 ζύγιζε πολλά κιλά. Όμως μέχρι τον Μάρτιο του 2015 κατάφερε να μειώσει πάρα πολύ το βάρος της ύστερα από την υποβολή της σε επέμβαση στο στομάχι.

"Όταν γεννήθηκε η κόρη μας, έπαθε μεταγεννητική κατάθλιψη, αλλά την ξεπέρασε, ή έτσι πιστέψαμε", δήλωσε ο σύζυγος της που έφτιαξε στη μνήμη της μια ομάδα για την ψυχική υγεία , στην οποία έδωσε  το όνομα της όμορφης συζύγου του. 

"Ελπίζαμε   ότι  μετά από την γαστρική  επέμβαση, η Kelly θα βρει την ευτυχία που λαχταρούσε. Αλλά η κατάθλιψη της έγινε πολύ χειρότερη. Είχε κατηγορήσει  το βάρος της για όλα τα προβλήματά της", συνέχισε ο σύζυγος της, όπως αναφέρει η Express Co.

Όταν κατάφερε να αδυνατίσει και είδε ότι ούτε μετά από αυτό δεν ήταν ευτυχισμένη, ένιωσε ότι δεν έχει κάτι άλλο να περιμένει και αυτοκτόνησε.

 Ο Γκάρεθ Μπέρντρεντ και η Κέλι  συναντήθηκαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς  του 2001 και δύο χρόνια μετά, είχαν μια κόρη Jess, ηλικίας 14 ετών σήμερα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ