Σκότωσαν την 38χρονη που εξαφανίστηκε στο Ρέθυμνο; Συνελήφθη 59χρονος για τη δολοφονία της

Ένα άγριο έγκλημα κρυβόταν πίσω από την εξαφάνιση της μητέρας από το Ρέθυμνο 

Με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, συνέλαβαν  τον Έλληνα φίλο της Τόνιας Ζόεβα, που είχε χαθεί μυστηριωδώς στις 11 Μαΐου.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 13 Σεπτεμβρίου, μετά από συντονισμένη επιχείρηση των τοπικών αστυνομικών Αρχών.

 Η έρευνα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» είχε αναδείξει από την πρώτη στιγμή τον ύποπτο ρόλο του Κρητικού στην υπόθεση  με σημαντικές μαρτυρίες που έφερε στο φως. Ο ίδιος προσπαθούσε συνεχώς να αποπροσανατολίσει τις έρευνες και παρά τις εκκλήσεις της ανήλικης κόρης της Τόνιας, ισχυριζόταν πως δεν γνωρίζει τίποτα για την τύχη της και πως σύντομα θα εμφανιστεί.  

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύουν κρητικά σάιτ στο σπίτι του που φιλοξενούσε την 38χρονη πριν εξαφανιστεί, στην αυλή, αλλά και στο αυτοκίνητο του που εξετάστηκε εξονυχιστικά από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, εντοπίστηκε αίμα. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι ανήκει στην Τόνια.

Ο κατηγορούμενος που προφυλακίστηκε αρνείται τα πάντα και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου.  Ακόμη δεν έχει εντοπιστεί η σορός της  άτυχης γυναίκας και αυτό που περιμένουν οι αστυνομικοί είναι να αποκαλυφθεί το σημείο που βρίσκεται.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η Τόνια Ζόεβα Βουλγαρικής καταγωγής και μητέρα ενός ανήλικου κοριτσιού,  χάθηκε το βράδυ της Παρασκευής 11 Μαΐου.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας συνάντησε τον Έλληνα φίλο της που τη φιλοξενούσε στο χωριό Χουμέρι Ρεθύμνου σε παραλιακή καφετέρια και κατέληξαν μαζί στο σπίτι του. Όταν χάθηκε ο ίδιος ισχυρίστηκε στις φίλες της πως του ζήτησε να τη μεταφέρει στο Ρέθυμνο για να πάει σπίτι ενός Σύριου με τον οποίο διατηρούσε παλιότερα σχέσεις.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ