Ο Γιώργος Καπουτζίδης συναντά ξανά την Θεοπούλα και η συγκίνηση είναι μεγάλη (Φωτό)

Υπέροχη φωτογραφία και συγκινητικά λόγια!

Μπορεί να του κάνε τη ζωή δύσκολη στο «Παρά Πέντε», αλλά της έχει μεγάλη αδυναμία...

Και ποιος δεν της έχει θα μου πείτε μιας και η «Θεοπούλα» είναι ένας από τους πιο αστείους και συγχρόνως γλυκύτατους ρόλους στην σύγχρονη ιστορία των ελληνικών σειρών.

Ως Σπύρος δεν ενθουσιαζόταν όποτε την έβλεπε στο σπίτι του, αλλά ο Γιώργος Καπουτζίδης δεν ξεχνά την Έφη Παπαθεοδώρου, με την οποία συναντήθηκε μετά από 13 χρόνια για τις ανάγκες της μεταγλώττισης μιας ταινίας κινουμένων σχεδίων, «Ο Γκριντς».

Μόνο που η αμηχανία της πρώτης συνάντησης του τότε, έχει γίνει πια αγάπη, όπως τονίζει ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Όταν συναντηθήκαμε πριν από 13 χρόνια, κανείς από τους δυο δεν φανταζόταν ότι αυτή η συνάντηση θα ήταν τόσο καθοριστική για τις ζωές και των δυο. Σήμερα, 13 χρόνια μετά, είμαστε και παλι μαζί, στη μεταγλώτισση της υπέροχης ταινίας κινουμένων σχεδίων, «Ο Γκριντς» Μόνο που η αμηχανία της πρώτης συνάντησης του τότε, έχει γίνει πια αγάπη! Βαθιά αγάπη και νοσταλγία για όσα έχουμε ζήσει παρέα» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Όταν συναντηθήκαμε πριν από 13 χρόνια, κανείς από τους δυο δεν φανταζόταν ότι αυτή η συνάντηση θα ήταν τόσο καθοριστική για τις ζωές και των δυο. Σήμερα, 13 χρόνια μετά, είμαστε και παλι μαζί, στη μεταγλώτισση της υπέροχης ταινίας κινουμένων σχεδίων, «Ο Γκριντς» Μόνο που η αμηχανία της πρώτης συνάντησης του τότε, έχει γίνει πια αγάπη! Βαθιά αγάπη και νοσταλγία για όσα έχουμε ζήσει παρέα. #rhegrinchmovie #thegirnchmoviegr #premiere #6December #stealingchristmas #love #lovemyjob #uip #uipgreece @uip_greece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ykapoutzidis (@ykapoutzidis) στις

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ