Πως η Χριστίνα Μπόμπα έκανε τοσοδούλη τον Σάκη Τανιμανίδη; Το Μουσείο Ψευδαισθήσεων μόλις άνοιξε

Παιχνίδι της φαντασίας ή απλώς ένα «μαγικό» μέρος.

Το Museum of Illusions άνοιξε τις πύλες του και τα εγκαίνια του έχουν προγραμματιστεί για αύριο (Σάββατο, 15/9), στις 10 το πρωί.

Πρόκειται για το ένατο κατά σειρά μέλος της ομώνυμης μουσειακής οικογένειας, που ξεκίνησε από την Κροατία και πλέον εκτείνεται σε όλον τον κόσμο.

Πλέον έφτασε και στην χώρα μας και θα βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Μοναστηράκι, στην οδό Ερμού 119.

Το μουσείο αυτό παρουσιάζει ιστορικά εκθέματα, πάνω από 80 συνολικά, που ξεγελούν τις αισθήσεις σου.

Και κάπως έτσι ο Σάκης Τανιμανίδης έγινε τοσοδούλης στα χέρια της Χριστίνας Μπόμπα!

Το διάσημο ζεύγος θα παρεβρεθεί στα εγκαίνια και μας καλεί και μας να ανακαλύψουμε αυτό τον υπέροχο κόσμο, μέσα στο συγκεκριμένο μουσείο.

«Το Μουσείο των Ψευδαισθήσεων (Museum of Illusions Athens) είναι εδώ και σας περιμένει! ✌️?
Το Σάββατο 15/9 ανοίγουμε τις πόρτες μας και από εδώ και στο εξής θα μπορείτε να ζήσετε μοναδικές και πολύ fun εμπειρίες στο @museumofillusions_athens , δίπλα στο Μοναστηράκι, Ερμού 119!! Σας περιμενουμεεεεεε ολους το Σάββατο!» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Χριστίνα Μπόμπα

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Το Μουσείο των Ψευδαισθήσεων (Museum of Illusions Athens) είναι εδώ και σας περιμένει! ✌️? Το Σάββατο 15/9 ανοίγουμε τις πόρτες μας και από εδώ και στο εξής θα μπορείτε να ζήσετε μοναδικές και πολύ fun εμπειρίες στο @museumofillusions_athens , δίπλα στο Μοναστηράκι, Ερμού 119!! Σας περιμενουμεεεεεε ολους το Σάββατο! ? #opening #museumofillusionsathens #monastiraki #athens

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Bompa (@chrismpo) στις

«ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ αυτο το Σαββατο το Museum of Illusions Athens! ? Ειμαι πολυ χαρουμενος ? που ενα project που δουλευουμε εδω και αρκετους μηνες, μια ακομα ιδεα μας ερχεται στη ζωη! Μαζι με τον @miltoskamb φεραμε την διεθνη αυτη επιτυχια στην Ελλαδα, το συναρπαστικο Μουσειο των Ψευδαισθησεων! ✌️@museumofillusions_athens 
Ενα μουσειο που ξεγελαει το μυαλο και τα ματια?, ενα fun μουσειο τελειως διαφορετικο, οπου μπορεις να γελασεις, να φωναξεις και να βγαλεις πολλες instagramικες φωτογραφιες! Αποτελει ιδανικο προορισμο για νεες εμπειριες και διασκεδαση με τους φιλους, αλλα και την οικογενεια. 
Αλλα αντι να διαβασετε για αυτο, σας περιμενω να το δειτε απο κοντα, στο opening του Museum of Illusions Athens, αυτο το Σαββατο απο τις 10 το πρωι μεχρι το βραδυ, διπλα στο Μοναστηρακι, Ερμου 119! Θα ειμαι κι εγω εκει! ??????
#newproject #museumofillusionsathens#athens #wow» έγραψε ο Σάκης Τανιμανίδης

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ αυτο το Σαββατο το Museum of Illusions Athens! ? Ειμαι πολυ χαρουμενος ? που ενα project που δουλευουμε εδω και αρκετους μηνες, μια ακομα ιδεα μας ερχεται στη ζωη! Μαζι με τον @miltoskamb φεραμε την διεθνη αυτη επιτυχια στην Ελλαδα, το συναρπαστικο Μουσειο των Ψευδαισθησεων! ✌️@museumofillusions_athens Ενα μουσειο που ξεγελαει το μυαλο και τα ματια?, ενα fun μουσειο τελειως διαφορετικο, οπου μπορεις να γελασεις, να φωναξεις και να βγαλεις πολλες instagramικες φωτογραφιες! Αποτελει ιδανικο προορισμο για νεες εμπειριες και διασκεδαση με τους φιλους, αλλα και την οικογενεια. Αλλα αντι να διαβασετε για αυτο, σας περιμενω να το δειτε απο κοντα, στο opening του Museum of Illusions Athens, αυτο το Σαββατο απο τις 10 το πρωι μεχρι το βραδυ, διπλα στο Μοναστηρακι, Ερμου 119! Θα ειμαι κι εγω εκει! ?????? #newproject #museumofillusionsathens #athens #wow

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp) στις

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ