Ελεονώρα Μελέτη για Ελένη Μενεγάκη: «Πριν από 13 χρόνια μού άφησε μια πόρτα ανοιχτή, τώρα είμαστε στο ίδιο κανάλι» (Φωτό)

Πλέον κι οι δυο βρίσκονται στον Alpha.

Η Ελεονώρα Μελέτη ήταν, πριν από 13 χρόνια, η... διάδοχος της Ελένης Μενεγάκη στην παρουσίαση του «Πρωινού καφέ» (ΑΝΤ1) και, πλέον, κι οι δυο βρίσκονται στον Alpha.

Στο πέρασμα των χρόνων, η Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε πολλές φορές καλεσμένη στην εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη.

Οι δύο ξανθιές παρουσιάστριες επισφράγισαν την καλή τους σχέση με μια φωτογραφία τους κατά την παρουσίαση προγράμματος του Alpha για τη σεζόν 2018-19 που έγινε, χθες (13/09), στο Ζάππειο.

Η Ελεονώρα Μελέτη δημοσίευσε τη συγκεκριμένη φωτογραφία στο Instagram, γράφοντας: «Πριν από 13 χρόνια, τέτοια εποχή, ξεκινούσα ένα ταξίδι, έχοντας περάσει μια πόρτα που όταν έφυγε η Ελένη, την άφησε ανοιχτή. Τότε, αν κάποιος μου έλεγε πως σήμερα θα περνάγαμε την ίδια πόρτα για να πάει η κάθε μία στο γραφείο της, δεν θα το πίστευα! Αααχ, την ήθελα καιρό αυτή τη φωτογραφία!».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Πριν 13 χρόνια τέτοια εποχή, ξεκινούσα ένα ταξίδι, έχοντας περάσει μια πόρτα που όταν έφυγε η Ελένη, την άφησε ανοιχτή...τότε αν κάποιος μου έλεγε πως σήμερα θα περναγαμε την ίδια πόρτα για να πάει η καθε μια στο γραφείο της , δεν θα το πίστευα!αααχ την ήθελα καιρό αυτή τη φωτογραφία! @elenimenegaki. Make up/hair @panoskallitsis styling: @ioannasalamoura

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti Marossoulis (@nonoram) στις

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ