Λιζ Τέιλορ: Πορτραίτα μιας γυναίκας που αγαπούσε τους άντρες, τα διαμάντια και τα χρώματα

Μια γυναίκα θρύλος:

Αν ζούσε σήμερα θα ήταν 85, αλλά έφυγε από τη ζωή στις 23 Μαρτίου του 2001. Η Ελίζαμπεθ Τέιλορ ήταν και παραμένει μια γυναίκα μύθος, μια γυναίκα που είχε πάνω απ' όλα την καριέρα της, αλλά και τα κοσμήματά της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When you look up glamour in the dictionary, this is the accompanying photo. . . . . #elizabethtaylor #film #cinema #movie #actress #beauty #icon #moviestar #brunette #tcm #tcmparty #hollywood #classichollywood #goldenageofhollywood #oldhollywood #oldhollywoodglamour #fashion #makeup #jewelry #diamonds #earrings

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elizabeth Taylor Archives (@elizabethtaylorarchives) στις

Από παιδική ηλικία ξεκίνησε να παίζε σε ταινίας, ενώ στην βιογραφία της διαβάζουμε ότι από έφηβη ξεκίνησε να έχει μια εκκεντρική ζωή.

Δόξα, φήμη, πλούτη και φυσικά πολλοί άνδρες που δεν μπορούσαν να αντισταθούν στην γοητεία και στο βλέμμα της που τους μαγνήτιζε.

Οι άνδρες που πέρασαν από την ζωή της ήταν πάρα πολλοί μιας και μόνο οι γάμοι της ήταν 8, οι δυο με τον Ρίτσαρντ Μπάρτον που της σημάδεψε της ζωή,

Η Λιζ Τέιλορ απέκτησε 2 κόρες, 1 γιο, το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου την έχει κατατάξει έβδομη στη λίστα με τις 25 μεγαλύτερες σταρ όλων των εποχών.

Στη συλλογή της υπάρχουν μια αμύθητη συλλογή από κοσμήματα, έργα τέχνης, ενώ είχε μεγάλο πάθος με τα διαμάντια!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ