Αγχωμένη, αλλά λαμπερή στην πρεμιέρα της η Ελένη Τσολάκη (Βίντεο)

Ξεκίνησε το «Τι Λέει;»

Πρεμιέρα για την εκπομπή «Τι Λέει;» είχαμε σήμερα με την παρουσιάστρια Ελένη Τσολάκη να δηλώνει πως είχε τόσο άγχος, όσο και στην τρίτη λυκείου όταν έδινε πανελλήνιες.

Η μεσημαριναή εκπομπή του Alpha ξεκίνησε στις 15:00 και στην παρέα της Ελένης είναι ως συμπαρουσιαστές ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Τζένη Μελιτά.

Η Ελένη Τσολάκη έγραψε σε έναν μαυροπίνακα «Η καρδιά με πηγαίνει» και στη συνέχει καλωσόρισε τους τηλεθεατές.

«Καλησπέρα και καλωσήρθατε! Ξεκινήσαμε! Εδώ θα είμαστε κάθε μεσημέρι να σας κρατάμε ζεστή και όμορφη παρέα και να βάλουμε στο σπίτι σας μέσα ένα μεγάλο χαμόγελο, αισιοδοξία και ότι λείπει από τον καθένα σας. Δεν θα πω ψέματα, το άγχος είναι τόσο… έχω να νιώσω έτσι από την τρίτη Λυκείου που έδινα πανελλήνιες.  Παρόλα αυτά δεν δίνω εξετάσεις, είναι η πιο ωραία, η πιο γλυκιά παρέα!», είπε η παρουσιάστρια.

Το «Τι λέει;» είναι ένα χιουμοριστικό infotainment. Μια εκπομπή με ειδήσεις, πρόσωπα, αποκλειστικές συνεντεύξεις, ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις απ’ όλη την Ελλάδα, παιχνίδια, μόδα αλλά και ανθρώπινες ιστορίες.

Τrending topics, βίντεο που μας κάνουν να γελάμε, stories που θέλουμε να δημιουργήσουμε και συνήθως δεν προλαβαίνουμε «αποκωδικοποιούνται» και παρουσιάζονται με στυλ και χιούμορ.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ