Ένα παραμυθένιο νησί για φωτογράφιση από ψηλά - Η Μαρίνα Βερνίκου στη Λιθουανία και ένα μαγικό κλικ

Με κοσμοπολίκη αύρα.

Είναι πολυταξιδεμένη, κατάγεται από πλούσια οικογένεια εφοπλιστών και έχει κοσμοπολίτικη αύρα μιας και έχει ταξιδέψει σε 116 χώρες, έχοντας ως στόχο να επισκεφθεί όλες τις χώρες του κόσμου, όπως έχει αποκαλύψει στο παρελθόν.

Ο λόγος για την Μαρίνα Βερνίκου που λατρεύει τη φωτογραφία και τα ταξίδια. Είναι λογικό, λοιπόν, να ταιριάξει με τον Σάκη Τανιμανίδη που έχει το ίδιο «κόλλημα» με το να γνωρίζει νέες χώρες και νέους πολιτισμούς, οπότε δεν γινόταν να μη δέσει η κουμπαριά!

Η Μαρίνα Βερνίκου πέρα από κόρη του υφυπουργού και εφοπλιστή Γιώργου Βερνίκου, είναι σύζυγος του γνωστού Κύπριου επιχειρηματία, Μίλτου Καμπουρίδη και δύσκολα θα βρούμε χώρα που να μην έχουν επισκεφθεί μαζί!

Αυτές τις μέρες είναι στη Λιθουανία, ενώ πρόσφατα επισκέφθηκαν και την γειτονική Λετονία και ανέβασαν στο Instagram τους καταπληκτικές φωτογραφίες από υπέροχα μέρη, όπως το πανέμορφο νησί Τρακάι.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fairytale

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marina Vernicos (@mvernicos) στις

«Η φωτογραφία με βοηθάει να μαθαίνω τον κόσμο γύρω μου και είναι ένα διαβατήριο κατανόησης. Φωτογραφίζω τη θάλασσα, προσπαθώντας να αποκαλύψω εκείνες τις ευαισθησίες που συντροφεύουν τις μυστικές μου στιγμές» είχε δηλώσει στο παρελθόν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ