Όλες ήταν εκεί αλλά έλαμψαν οι αδελφές Χαντίντ- η Μπέλλα με διαφανές ολόσωμο κορμάκι στο πάρτι Harper's Bazaar (φώτο)

Τράβηξαν όλα τα βλέμματα πάνω τους.....

Καθρέπτη καθρεπτάκι μου ποιες ήταν οι ομορφότερες στο λαμπερό γκαλά του Harper's Bazaar; Μα οι αδερφές Χαντίντ βέβαια.... και η φίλη τους Κένταλ Τζένερ. Είναι και οι τρεις διάσημα ονόματα στο χώρο της μόδας. Είναι στις λίστες με τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα και προφανώς.... ξέρουν τι θα πει στυλ.

Την Παρασκευή το βράδυ στο  πάρτι του Harper's Bazaar, έκλεψαν τις εντυπώσεις . Η Μπέλα συνόδευσε την αδερφή της Τζίτζι στην εκδήλωση και προκάλεσε .... "εγκεφαλικά" με τη σέξι εμφάνιση της. Για την περίσταση επέλεξε ένα διάφανο ολόσωμο φορμάκι που ..... άφηνε ελάχιστα στη φαντασία....

Σούπερ σέξι και πιο λαμπερή από ποτέ έγινε το επίκεντρο της προσοχής. Όσο για την αδερφή της Τζίτζι και την Κένταλ "πόνταραν" στη γοητεία του all time classic μαύρου και βγήκαν το ίδιο κερδισμένες. Η Τζίτζι επέλεξε ένα υπέροχο μαύρο φόρεμα από τούλι της Viviene Westwood το οποίο συνδύασε με μαύρα μποτάκια ενώ η Κένταλ Τζένερ φόρεσε ένα υπέρκομψο total black σύνολο με παντελόνι.

Το γκαλά του Harper's Bazaar, είχε συγκεντρώσει την "αφρόκρεμα" των σταρ.   Η Carine Roitfeld είχε προσκαλέσει την ελίτ της μόδας για μια μοναδική βραδιάστο ξενοδοχείο Plaza της Nέας Υόρκης. Δεκάδες σταρ από το χώρο της μουσικής, της ποπ κουλτούρας, του κινηματογράφου και τα κορυφαία μοντέλα της εποχής πέρασαν από το κόκκινο χαλί του Plaza για να απολαύσουν τη βραδιά. To event ξεκίνησε με έκθεση φωτογραφίας και συνεχίστηκε με την Κριστίνα Αγκιλέρα να τραγουδά ζωντανά.

 

Βέβαια δεν έλειψαν τα .... ευτράπελα. Το πάρτι πήρε άλλη.. τροπή όταν οι διάσημες ράπερ Cardi B και Νicki Minaj  ήρθαν στα χέρια.... 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ