Λονδίνο: Αυτό θα πει τύχη! - Μητέρα έπεσε με το παιδί της στις ράγες του μετρό - πέρασε συρμός από πάνω τους και σώθηκαν

Ο πατέρας του παιδιού, που πήδηξε με τη σειρά του στις γραμμές προκειμένου να τους βοηθήσει, σώθηκε

Μία μητέρα με το παιδί της έπεσαν στις σιδηροτροχιές του μετρό στο Λονδίνο, κατά τη στιγμή που έφθανε ο συρμός, κατόρθωσαν όμως να βγούνε αλώβητοι, βρίσκοντας καταφύγιο σε ένα κενό σημείο ανάμεσα στις γραμμές, ανακοίνωσε σήμερα η βρετανική αστυνομία μεταφορών.

Ο πατέρας του παιδιού, που πήδηξε με τη σειρά του στις γραμμές προκειμένου να τους βοηθήσει, σώθηκε ακριβώς με τον ίδιον τρόπο, καθώς καλύφθηκε επίσης σε ένα τέτοιο κενό διάστημα. Το συμβάν σημειώθηκε χθες βράδυ στον σταθμό της Μπέικερ Στριτ.

«Παραδόξως, κανείς τους δεν τραυματίσθηκε σοβαρά, όμως για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για εξετάσεις», τονίζεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας.

Η γυναίκα βάδιζε κατά μήκος της αποβάθρας, με την προσοχή της στραμμένη στην οθόνη αναγγελιών της κυκλοφορίας των συρμών. «Δεν αντιλήφθηκε πως βρισκόταν πολύ κοντά στην άκρη της αποβάθρας και χωρίς να το θέλει έσπρωξε το καρότσι με το παιδί πέρα από το χείλος της», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

«Η γυναίκα, το καρότσι και το παιδί, έπεσαν στις ράγες. Ο πατέρας πήδηξε για να τους βοηθήσει. Όταν είδαν τον συρμό να πλησιάζει και οι τρεις τους είχαν την τύχη να προλάβουν να συρθούν σε ένα κενό σημείο κάτω από τις γραμμές και τα βαγόνια πέρασαν από πάνω τους χωρίς να προκληθεί πρόβλημα», τονίζει το ίδιο κείμενο.

Το δίκτυο μεταφορών του Λονδίνο εκτιμά σε 1,37 δισεκ. τον αριθμό των επιβατών που κάθε χρησιμοποιούν το μετρό της βρετανικής πρωτεύουσας. Το 2017 πάνω από 3.000 τραυματισμοί είχαν αναφερθεί στις υπηρεσίες του.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ