Γιατί δεν λειτουργεί ο Νόμος της Έλξης; - (Βοήθεια: βρίσκεται στο DNA σας)

Άλλα ζητώ από το σύμπαν άλλα λαμβάνω.... γιατί; 

Της Ντον Κλάρκ

Μας έχουν πει ότι ο Νόμος της Έλξης είναι μια καθολική αρχή. Μια αρχή που είναι τόσο προβλέψιμη και αμετάβλητη όσο και η βαρύτητα. Ωστόσο, φαίνεται συχνά πως ο νόμος δεν λειτουργεί. Ζητάτε αυτό που θέλετε… αλλά αυτό που λαμβάνετε σίγουρα δεν ταιριάζει με αυτό που ζητήσατε.

Το πρόβλημα είναι πως δεν το ζητήσατε σωστά;

Το σύμπαν αποφάσισε ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να παραδώσει το αίτημα σας;

Ή μήπως απλώς δεν αξίζετε να έχετε αυτά που ζητήσατε;

Αν χρησιμοποιείτε τον νόμο της έλξης χωρίς να έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε, μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να εγκαταλείψετε και να τον απορρίψετε ως κάτι που λειτουργεί μόνο για συγκριμένους ανθρώπους. Αλλά επιτρέψτε μου να σας διαβεβαιώσω: Ο νόμος της έλξης δουλεύει πάντα για σας. Όταν φαίνεται πως δεν δουλεύει, δηλαδή δεν παράγει τα αποτελέσματα που θέλετε, το πρόβλημα δεν είναι σίγουρα το ότι είστε ανάξιοι ή ότι ζητάτε κάτι λάθος.

Το πρόβλημα είναι πολύ βαθύτερο. Στην πραγματικότητα, μέρος του βρίσκεται στο DNA σας.

Τα καλά νέα είναι ότι έχετε τον έλεγχο. Μπορείτε σκόπιμα να αλλάξετε το DNA και το ενεργειακό σας πεδίο, το πώς δουλεύετε με τον νόμο της έλξης και συνεπώς, το τι δημιουργείτε.

Αυτά που ξέρετε για τον Νόμο της Έλξης είναι απλώς η αρχή

Στην πιο βασική μορφή του, ο νόμος της έλξης λέει ότι θα προσελκύσουμε στη ζωή μας τα πράγματα, τους ανθρώπους και τις εμπειρίες που εστιάζουμε. Μπορεί να έχετε ακούσει το ρητό «Ζήτα, και θα λάβεις».

Η εστίαση σε αυτό που θέλετε ξεκινά με το να είστε σαφείς για το τι θέλετε. Μπορεί να βρείτε μια φωτογραφία του ή να γράψετε μια περιγραφή. Ο στόχος είναι να δημιουργήσετε μια καθαρότατη εικόνα στο μυαλό σας.

Στη συνέχεια αφιερώστε χρόνο στο να φαντάζεστε ότι το έχετε. Βάλτε τον εαυτό σας στο μέλλον και νιώστε τα συναισθήματα που θα έχετε τελικά όταν προσελκύσετε αυτό που θέλετε στη ζωή σας. Απλώς το να δηλώσετε το αίτημα σας σαν να παραγγέλνετε πίτσα δεν αρκεί για να ενεργοποιήσετε τον νόμο της έλξης. Το συναίσθημα είναι ζωτικό για τη διαδικασία. Το συναίσθημα είναι στην πραγματικότητα «ενέργεια εν κινήσει» και η γλώσσα στην οποία απαντά το σύμπαν.

Μόλις ενεργοποιήσετε το αίτημα σας με την συγκέντρωση και το συναίσθημα σας, εμπιστευθείτε με 100% σιγουριά ότι θα απαντηθεί το αίτημα σας.

Και θα απαντηθεί, μην αμφιβάλλετε. Αυτό είναι το δεύτερο συστατικό του νόμου της έλξης, «τα όμοια έλκονται». Μπορείτε να προσελκύσετε πράγματα, ανθρώπους και εμπειρίες που ταιριάζουν με αυτά που ζητάτε.

Να θυμάστε ότι ο νόμος της έλξης είναι μια καθολική αρχή. Δεν έχει σημασία αν πιστεύετε σε αυτόν. Θα λειτουργήσει είτε τον πιστεύετε είτε όχι, όπως η βαρύτητα. Αλλά επειδή πάντα δουλεύει, μπορείτε να μάθετε πώς να τον χρησιμοποιείτε συνειδητά, ώστε να μπορείτε σκόπιμα να προσελκύσετε τα πράγματα, τους ανθρώπους και τις εμπειρίες που θέλετε.

Για να καταλάβετε πώς να το κάνετε αυτό, και τι συμβαίνει στους περισσότερους ανθρώπους όταν ανακοινώνουν τα αιτήματα τους, πρέπει να σκάψουμε βαθύτερα και να δούμε τι συμβαίνει σε κβαντικό επίπεδο.

Τα πάντα είναι ενέργεια

Τα πάντα στο σύμπαν είναι ενέργεια. Η καρέκλα στην οποία κάθεστε, τα ρούχα που φοράτε, το φαγητό που τρώτε, το κρεβάτι που κοιμάστε, ακόμα κι εσείς! Είτε ζωντανά είτε άψυχα, όλα είναι ενέργεια.

Επιπλέον, όλη η ενέργεια βρίσκεται σε συνεχή κίνηση. Ακόμα και τα πράγματα που εμφανίζονται να είναι άψυχα και στάσιμα, όπως το πάτωμα ή ένα έπιπλο. Το γραφείο σας μπορεί να είναι εντελώς ακίνητο στην πραγματικότητα σας, αλλά σε κβαντικό επίπεδο, είναι σε συνεχή κίνηση. Συνεχώς συστέλλεται και διαστέλλεται και παράγει μια δόνηση ή ένα συντονισμό, ένα σταθερό ρεύμα συντονισμένων κυμάτων.

Δεν μπορείτε να δείτε ή να ακούσετε αυτά τα κύματα. Αλλά υπάρχουν! Η κίνηση τους μετριέται και ορίζεται ως «συχνότητα».

Να γιατί αυτό έχει σημασία για σας και για την ικανότητα σας να δημιουργήσετε τον κόσμο που θέλετε, συμπεριλαμβανομένου και της περιουσίας που θέλετε, των σχέσεων που επιθυμείτε ή της καριέρας που ευθυγραμμίζεται με το πάθος σας.

Η κβαντική φυσική μας λέει ότι ο ήχος δημιουργεί ύλη. Οι μορφές στις οποίες οργανώνεται η ύλη εξαρτώνται από την συχνότητα που μεταδίδεται.

Όπως όλες οι μορφές ενέργειας, παράγετε συνεχώς μια συχνότητα που είναι μοναδική. Αυτή η συχνότητα-υπογραφή σας μεταδίδεται στο σύμπαν σαν ραδιοφωνικός φάρος. Ο κόσμος γύρω σας διαμορφώνεται, κυριολεκτικά καλείται να δημιουργηθεί από την συχνότητα σας. Προσελκύετε τα πράγματα, τους ανθρώπους, τις εμπειρίες και τις ευκαιρίες που αντηχούν στην συχνότητα σας ( ή πιο συγκεκριμένα, οι συχνότητες τους είναι σε φάση συντονισμού με τη συχνότητα σας). Αυτό που δεν αντηχεί απωθείται.

Όταν προσελκύετε τακτικά πράγματα που δε θέλετε πραγματικά και φαινομενικά απωθείτε αυτό που ζητάτε, ήρθε η ώρα να κοιτάξετε πιο προσεκτικά τη συχνότητα που στέλνετε.

Συνειδητή και ασυνείδητη έλξη

Όταν εστιάζουμε συνειδητά σε αυτό που θέλουμε να προσελκύσουμε, χρησιμοποιούμε εργαλεία όπως επιβεβαιώσεις, οραματισμούς, πίνακες οραματισμού, ημερολόγια και άλλα παρόμοια. Χρησιμοποιούμε λέξεις για να ορίσουμε αυτό που θέλουμε, εικόνες για να εστιάσουμε την προσοχή μας και ψυχικές καταστάσεις για να μας βοηθήσουν να νιώσουμε τα συναισθήματα που θα έχουμε όταν αυτά τα όνειρα πραγματοποιηθούν.

Να θυμάστε ότι το συναίσθημα ισούται με ενέργεια εν κινήσει. Τα θετικά συναισθήματα που προκαλούνται από αυτά τα ισχυρά βήματα κυριολεκτικά αλλάζουν την κίνηση της ενέργειας μας. Τα ενεργειακά μας σώματα στέλνουν προς τα έξω διαφορετικά μοτίβα κυμάτων, τα οποία μεταφράζονται σε υψηλότερη συχνότητα.

Όταν συμβεί αυτό, ο εξωτερικός σας κόσμος αρχίζει να αναδιοργανώνεται για να ευθυγραμμιστεί με τη νέα συχνότητα που μεταδίδετε. Αρχίζετε να βλέπετε αποτελέσματα που σας λένε ότι ο νόμος της έλξης λειτουργεί. Για παράδειγμα, ίσως να έχετε μια συναρπαστική συνάντηση με κάποιον που μπορεί να σας βοηθήσει να πλησιάσετε έναν στόχο ή να λάβετε ένα αναπάντεχο χρηματικό ποσό.

Γεύεστε την επιτυχία… και μετά την χάνετε;

Δυστυχώς, μπορείτε να βιώνετε μόνο αναλαμπές επιτυχίας. Βιώνετε μια γεύση αυτού που θέλετε να δημιουργήσετε, αλλά μετά γρήγορα καταλήγετε πάλι στις συνθήκες από τις οποίες θέλατε να ξεφύγετε.

Αυτό συμβαίνει λόγω μιας ασυνεπής συχνότητας –υπογραφής. Για να μπορέσετε να δημιουργήσετε την πραγματικότητα που θέλετε σε μια συνεπή, προβλέψιμη βάση, χρειάζεται να διατηρήσετε την συχνότητα υπογραφής σας σε υψηλότερο επίπεδο από εκεί που βρίσκεται αυτή τη στιγμή. Αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να διατηρήσουν την υψηλότερη συχνότητα.

Δεν είναι επειδή δεν μπορούν να συγκεντρωθούν, ή είναι ανάξιοι, ή ελαττωματικοί.

Συχνά είναι λόγω του DNA τους.

Πως το DNA σας επηρεάζει τον πλούτο σας

Οι περισσότεροι από εμάς σκεφτόμαστε το DNA ως το γενετικό υλικό που καθορίζει το φυσικό σώμα και την υγεία μας. Αλλά μόνο το 3% του DNA μας σχετίζεται με την σωματική κωδικοποίηση. Το υπόλοιπο αποτελεί το λεγόμενο «επιγένωμα», κυριολεκτικά σημαίνει «πάνω από τη γενεσιολογία».

Η επιγενετική σας είναι υπεύθυνη για την ενεργοποίηση ή την απενεργοποίηση των τρόπων συμπεριφοράς που είναι ενσωματωμένοι στο σώμα σας. Περιέχει πληροφορίες που σας κάνουν να έχετε συγκεκριμένες αντιδράσεις φόβου ή αγάπης για τον κόσμο. Σκεφτείτε το σαν τηλεφωνικό κέντρο του DNA σας.

Τα γενετικά χαρακτηριστικά που ελέγχονται από αυτό το κέντρο επηρεάζουν τις συμπεριφορές σας και το πώς βλέπετε τον κόσμο. Ο τρόπος με τον οποίο κωδικοποιείται το επιγένωμα σας μπορεί να σας κάνει έναν απόλυτα επιτυχημένο επιχειρηματία ή μπορεί να σας κάνει να φοβάστε πάρα πολύ να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα. Όλα εξαρτώνται από το αν τα γονίδια που είναι ζωτικά στη δημιουργία του πλούτου και της επιτυχίας είναι ενεργοποιημένα ή απενεργοποιημένα.

Εξετάστε την προθυμία σας να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα και να πάρετε ρίσκα, που είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας των επιτυχημένων εκατομμυριούχων και δισεκατομμυριούχων. Όταν το επιγένωμα σας κωδικοποιείται έτσι ώστε η ικανότητα σας να παίρνετε ρίσκα να είναι απενεργοποιημένη, ίσως δυσκολεύεστε να βγείτε έξω και να προσπαθήσετε να γίνετε επιχειρηματίας. Θα κάνει να φαίνεται αδύνατο το να κάνετε κάτι άλλο εκτός από μια ασφαλή, περιορισμένη δουλειά. Από την άλλη πλευρά, όταν το επιγένωμα σας ενεργοποιεί το ίδιο γονίδιο, μπορείτε να βιώσετε το είδος της εκπληκτικά εμπνευστικής σκέψης κάποιου όπως του Elon Musk.

Έχετε κληρονομήσει DNA που σας περιορίζει

Η έρευνα που διεξήχθη από τη Σχολή Ιατρικής του Πανεπιστημίου Emory αποκάλυψε ότι οι φόβοι και οι περιοριστικές πεποιθήσεις μπορούν να μεταφερθούν από γενιά σε γενιά μέσω του DNA μέχρι και έξι γενιές.

Σωστά. Όταν ήρθατε σε αυτόν τον κόσμο, δεν αρχίσατε με καθαρό μητρώο.

Κληρονομήσατε ένα σώμα που προγραμματίστηκε από πριν με φόβους και πεποιθήσεις από τους γονείς, τους παππούδες και τους προγόνους σας έως και έξι γενιές πίσω.

Για παράδειγμα, αν ορισμένα μέλη της οικογένειας σας μεγάλωσαν σε συνθήκες πολέμου ή έζησαν φτώχεια, πιθανώς να έχετε κληρονομήσει τα πιστεύω τους πως «δεν υπάρχουν αρκετά χρήματα» ή «είναι δύσκολο να βρούμε χρήματα». Είναι δύσκολο να πετύχουμε στον κόσμο με την βαθιά εδραιωμένη νοοτροπία ότι «κάποιος πρόκειται να με διαλύσει» ή «η οικογένεια μου δεν ήταν καλή με τα χρήματα οπότε ούτε κι εγώ». Αν αυτά τα μηνύματα μεταδίδονται στην συχνότητα σας, μην περιμένετε να βγάλετε εκατομμύρια σύντομα.

Σκεφτείτε αυτά τα κομμάτια DNA ως ιούς που μολύνουν το ενεργειακό σας πεδίο.

Ακριβώς όπως ένας ιός υπολογιστή επηρεάζει την απόδοση του, αυτοί οι ιοί επηρεάζουν την ικανότητα σας να δημιουργήσετε τη ζωή που θέλετε.

Οι ιοί προκαλούν παρεμβολές που διασπώνται και ακόμα αλλάζουν τελείως την συχνότητα-υπογραφή.

Φανταστείτε να οδηγάτε στην ύπαιθρο προσπαθώντας να βρείτε ένα σταθμό στο ραδιόφωνο. Βρίσκετε ένα καθαρό σταθμό για ένα λεπτό και αρχίζετε να τραγουδάτε το τραγούδι που ακούτε. Στη συνέχεια η μελωδία εξαφανίζεται αφού χαθεί το σήμα. Λίγες στιγμές αργότερα, μπορείτε να ακούσετε ξανά καθαρά το τραγούδι… και ξανά χάνεται το σήμα. Περνάτε έναν λόφο και ξαφνικά πιάνετε έναν εντελώς διαφορετικό σταθμό με διαφορετική μουσική.

Αυτό ακριβώς συμβαίνει όταν προσπαθείτε να δημιουργήσετε ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα χρησιμοποιώντας τον νόμο της έλξης. Ίσως να μπορείτε να μεταδώσετε μια συγκεκριμένη συχνότητα αρκετά για να πάρετε μια γεύση από την επιτυχία που θέλετε. Αλλά τότε οι ιοί στο DNA σας συννεφιάζουν την συχνότητα σας κάνοντας δύσκολο το να καλέσετε αυτό που θέλετε. Μερικές φορές, αλλάζουν ακόμα και τη συχνότητα σας τόσο πολύ που δημιουργείτε πράγματα που δεν θέλετε, όπως αναφέρει το Awaken.gr.com

Συνεχώς είστε «μολυσμένοι».

Τα κληρονομικά μοτίβα είναι ένας τρόπος με τον οποίο το ενεργειακό σας πεδίο μπορεί να μολυνθεί από ιούς. Άλλες κοινές πηγές μόλυνσης περιλαμβάνουν:

  • Πολιτισμός και μέσα ενημέρωσης. Η σύνδεση στο 24ωρο κύκλωμα σας παρέχει συνεχή αρνητικά μηνύματα ότι ο κόσμος είναι ένα επικίνδυνο, ζοφερό μέρος. Λαμβάνετε επίσης μηνύματα που επηρεάζουν την αίσθηση της αξίας σας, όπως ότι πρέπει να έχετε μια συγκεκριμένη εμφάνιση για να αγαπηθείτε ή ότι χρειάζεστε συγκεκριμένα αντικείμενα για να ταιριάξετε με τους άλλους.
  • Σημαντικά γεγονότα της ζωής. Οδυνηρά, τραυματικά και σημαντικά γεγονότα μας μολύνουν με πεποιθήσεις που έχουν σχεδιαστεί να μας κρατούν ασφαλείς, αλλά αυτό μας περιορίζει. Για παράδειγμα, αν σας έχουν εξαπατήσει στην αγάπη ή στην δουλειά, μπορεί να έχετε διαλέξει έναν ιό που να λέει «οι άνθρωποι δεν είναι αξιόπιστοι». Ο τρόπος που πράττετε σύμφωνα με αυτή την πεποίθηση μπορεί να σας βοηθά να αποφύγετε μελλοντικές προδοσίες, αλλά θα σας κάνει επίσης να χάσετε εκπληκτικές ευκαιρίες.
  • Πρόσωπα της εξουσίας. Όταν πιστεύουμε ότι ορισμένοι άνθρωποι έχουν περισσότερη δύναμη, σοφία ή έλεγχο από ότι εμείς, μπορούμε να διαλέξουμε ιούς που σχετίζονται με τα μηνύματα που μας δίνουν. Αυτοί οι ιοί συχνά επηρεάζουν το πόσο αντάξιους ή ικανούς βλέπουμε τους εαυτούς μας ως οντότητες.

Οι ιοί επηρεάζουν επίσης τη συμπεριφορά σας

Οι ιοί που μολύνουν το ενεργειακό σας πεδίο δεν αλλάζουν μόνο την συχνότητα σας. Είναι επίσης υπεύθυνοι για τον τρόπο με τον οποίο εκδηλώνονται οι πτυχές της προσωπικότητας σας. Είτε σας βοηθούν είτε σας εμποδίζουν. Δεν υπάρχει ουδετερότητα. Αν είστε σαν τους περισσότερους ανθρώπους, πιθανόν να αγωνίζεστε. Η κωδικοποίηση σας προκαλεί την αποτυχία σας όταν πρέπει να πετύχετε και σας κάνει τυφλούς στις ευκαιρίες που βρίσκονται μπροστά σας σήμερα.

Τώρα, μπορεί να νομίζετε ότι είστε παγιδευμένοι… ότι αν οι δείκτες του DNA σας για πλούτο και επιτυχία είναι απενεργοποιημένοι, είστε κολλημένοι στη ζωή σας όπως είναι τώρα, ακριβώς όπως το χρώμα των ματιών ή το ύψος σας είναι αμετάβλητο. Αλλά αυτό απέχει πολύ από την αλήθεια. Ακριβώς όπως οι υπολογιστές μπορούν να καθαριστούν από τους ιούς ώστε να λειτουργούν πιο αποτελεσματικά, εσείς επίσης μπορείτε να απαλλαγείτε από τους ιούς που παρεμβαίνουν στην συχνότητα σας και απωθούν τα πράγματα που θέλετε να προσελκύσετε στη ζωή σας.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ