Η Μελάνια στηρίζει το στεφάνι της! Οργισμένη με τον ανώνυμο του Λευκού Οίκου που έγραψε τα χειροτέρα στους New York Times

Πάντα στο πλευρό του Ντόναλντ Τραμπ.

Ένα άρθρο γνώμης που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα New York Times και ασκεί βαριά κριτική στον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ήταν η αφορμή για να ξεσπάσει η σύζυγος του, Μελάνια Τραμπ.

Σε μια από τις σπάνιες παρεμβάσεις της, κατηγορεί τον ανώνυμο συντάκτη της εφημερίδας ότι σαμποτάρει την πατρίδα του, όπως μεταφέρει το huffingtonpost.com.

Αναλυτικά:

«Προς τον συγγραφέα αυτού του άρθρου: δεν προστατεύετε αυτή τη χώρα, την σαμποτάρετε με τις δειλές ενέργειές σας. Οι μη κατονομαζόμενες πηγές έχουν γίνει η πλειοψηφία στη σημερινή πραγματικότητα" έγραψε η Μελάνια σε ανακοίνωσή της, που έδωσε στη δημοσιότητα το CNN.

"Η ελευθερία του λόγου είναι ένας σημαντικός πυλώνας των αρχών του έθνους μας και ένας ελεύθερος Τύπος είναι σημαντικός για τη Δημοκρατία μας. Ο Τύπος πρέπει να είναι δίκαιος, αμερόληπτος και υπεύθυνος" πρόσθεσε.

Σύμφωνα με την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, θα πρέπει να κατονομαστεί ο συγγραφέας που κάνει λόγο για αλλοπρόσαλλη και ανησυχητική συμπεριφορά του Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο.»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ