Απαγχονισμένη 20χρονη στο γιοτ: Τηλεφώνησε κλαίγοντας στους γονείς της πριν την αυτοκτονία, τι συνέβη με μέλος του πληρώματος

Η έρευνα για το τραγικό συμβάν συνεχίζεται.

Οι γονείς της Σινίντ Μακναμάρα ψάχνουν την λύση του μυστηρίου και ζητούν δικαίωση για τον άδικο χαμό της 20χρονης κόρης τους.

Οι γονείς της, ζητούν να διερευνηθούν διεξοδικά οι συνθήκες του θανάτου της, αλλά και τα όσα προηγήθηκαν του τραγικού συμβάντος. Παράλληλα όμως, κάνουν λόγο για μεγάλη καθυστέρηση στη μεταφορά της σε νοσοκομείο της Αθήνας, ενώ βρισκόταν σε κωματώδη κατάσταση και κάθε λεπτό ήταν κρίσιμο για τη ζωή της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My head is all over the shop today ?? take me back to this where my only worry was not cracking my skull open ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Salt Bby ? (@sineadmcnamara) στις

Και μπορεί τα μέλη του πληρώματος του Mayan Queen IV, στο οποίο βρέθηκε απαγχονισμένη η κοπέλα να δηλώνουν πως δεν ήταν πολύ καλά τελευταία γιατί προσπαθούσε να ξεπεράσει έναν χωρισμό, οι γονείς δηλώνουν κατηγορηματικά πως η κόρη τους ήταν ευτυχισμένη αυτή την περίοδο.

Συγκλονιστική είναι η αποκάλυψή τους πως η 20χρονη είχε επικοινωνήσει μαζί τους κλαίγοντας, λίγο πριν από το μοιραίο και τους ανέφερε ότι κάτι συνέβη με άλλο μέλος του πληρώματος.

Η δήλωση του πληρεξούσιου δικηγόρου Χαράλαμπου Τριανταφυλλόπουλου:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FRIDAY FRIDAY FRIDAY ? & bye bye Rhodes it has been a pleasure W/ @lahanaswim

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Salt Bby ? (@sineadmcnamara) στις

«Στο πλαίσιο της διενεργούμενης έρευνας για τις συνθήκες και τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο της Sinead McNamara, ενεργών ως πληρεξούσιος δικηγόρος των γονέων της, δηλώνω ότι η οικογένεια αναμένεται από τις ελληνικές αρχές απαντήσεις ως προς τα αίτια και τις συνθήκες θανάτου της, καθώς και την πλήρη διερεύνηση των γεγονότων και περιστατικών που έλαβαν χώρα προ του θανάτου της στη θαλαμηγό Mayan Queen IV, δοθέντος ιδίως του γεγονότος ότι η θανούσα είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά με την μητέρα και τον αδελφό της λίγο πριν από το διερευνώμενο δυστυχές συμβάν, κλαίγοντας και αναφερόμενη σε ένα περιστατικό που έλαβε χώρα στη θαλαμηγό με άλλο μέλος του πληρώματος.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blind mice day out ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Salt Bby ? (@sineadmcnamara) στις

Οι γονείς επίσης δηλώνουν ότι η Sinead δεν αντιμετώπιζε οποιοδήποτε πρόβλημα, επικοινωνούσε πολύ συχνά με την οικογένειά της και ήταν ευτυχισμένη. Σε δύο (2) μάλιστα ημέρες θα επέστρεφε στην οικογένειά της και τους φίλους της στην Αυστραλία.

Για τους λόγους αυτούς, η οικογένεια θεωρεί κρίσιμο να διερευνηθούν διεξοδικά τόσο οι συνθήκες θανάτου της, όσο και τα γεγονότα και περιστατικά που προηγήθηκαν του εν λόγω συμβάντος, ώστε να αποκαλυφθεί η πλήρης αλήθεια και να μάθουν τι πραγματικά συνέβη και οδήγησε την εικοσάχρονη θυγατέρα τους στον θάνατο.

Επιπροσθέτως, η οικογένεια αναζητεί τους λόγους της μεγάλης καθυστέρησης που υπήρξε από την ώρα του δυστυχούς συμβάντος μέχρι τη μεταφορά της Sinead σε νοσοκομείο της Αθήνας και ενώ ήδη ευρίσκετο επί πολλές ώρες αναίσθητη, σε κωματώδη κατάσταση και κάθε λεπτό ήταν κρίσιμο για τη ζωή της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I wish I could hold my breathe forever and ever ?????????????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Salt Bby ? (@sineadmcnamara) στις

Δηλώνοντας την εμπιστοσύνη τους στις ελληνικές αρχές, ελπίζουν ότι θα διερευνηθούν διεξοδικά τα ανωτέρω κρίσιμα ζητήματα και θα λάβουν ως γονείς τις δέουσες απαντήσεις για τον αιφνίδιο και όλως αναπάντεχο θάνατο της θυγατρός τους».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Care Free ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Salt Bby ? (@sineadmcnamara) στις

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ