Το ομορφότερο ηλιοβασίλεμα θα το απολαύσεις στη Μυλοκοπή Κορινθίας! (Βίντεο)

Αξίζει να την επισκεφθείτε.

Ίσως από τα ομορφότερα ηλιοβασιλέματα που έχετε δει ποτέ σας! Ναι, θα το συναντήσετε στη Μυλοκοπή Κορινθίας

Μυλοκοπή, Σκαλωσιά και Στραβά… ίσως μέχρι τώρα να μην είχατε ξανακούσει αυτούς τους προορισμούς. Είναι τοπωνύμια και παραλίες πολύ κοντά στην Αθήνα και κανείς δεν μπορεί να φανταστεί ότι τόσο κοντά στην πρωτεύουσα υπάρχουν τέτοιοι κρυμμένοι θησαυροί.

Και λέμε θησαυροί γιατί εκεί θα συναντήσετε καταγάλανη θάλασσα και μία πλαγιά γεμάτη καταπράσινα πεύκα. Το ένας μέρος της Μυλοκπής αποτελείται από σκούρα αμμουδιά και το άλλο από ρηγματώδεις πλάκες. Κατά μήκος της παραλίας τα πυκνά φυλλώματα των πεύκων προσφέρουν δροσερό ίσκιο κάνοντάς την ιδανική για κατασκήνωση.

Η ιδιαίτερη μορφολογία του βυθού σε συνδυασμό με τον Κορινθιακό κόλπο δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες για τους λάτρεις τόσο των καταδύσεων όσο και του ψαροτούφεκου.

Στην Μυλοκοπή θα βρεθείτε σε 15′ αφού περάσετε το χωριό της Περαχώρας, αλλά η πρόσβαση σε αυτήν δεν γίνεται με απλά ΙΧ. Ο δρόμος είναι κάπως δύσβατος και απαιτείται 4×4 και από ένα σημείο και μετά αρκετή ώρα ποδαρόδρομου σε δασικά μονοπάτια μέχρι να φτάσετε στην παραλία. Αν είστε όμως πραγματικός λάτρης της φύσης αυτή τη διαδρομή θα την απολαύσετε.

Bonus πληροφορία: Στην περιοχή δεν υπάρχουν café ή άλλα μαγαζιά, οπότε φροντίστε να έχετε προμηθευτεί τα απαραίτητα για την απόδρασή σας εκεί!

Το παρόν άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στις 5 Σεπτεμβρίου 2018 στο madeingreece.news.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ