Τα άστρα συμβουλεύουν: Το σπίτι γίνεται σήμερα το επίκεντρο - Υπέροχες στιγμές με την οικογένεια και τον σύντροφό μας

Οι ημερήσιες προβλέψεις.

Ίσως γιατί είναι μεσοβδόμαδα, αλλά ίσως κι επειδή η Σελήνη είναι στο ζώδιο του Καρκίνου, σήμερα (05/09), θα νιώσουμε την ανάγκη να απολαύσουμε την άνεση και την στέγη του σπιτιού μας με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Αναλυτικά:

Κριός: Οργανώστε έτσι το χρόνο που απαιτεί η εργασία σας, ώστε να βρίσκεται πιο δημιουργικές ενασχολήσεις. Μην επιχειρήσετε μεγάλα οικονομικά ανοίγματα, γιατί δε θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε στο μέλλον.

Ταύρος: Βάλτε στη ζωή σας περισσότερο πάθος και διοχετεύστε το στην προσωπική σας ζωή. Φροντίστε να δημιουργήσετε γερές βάσεις σε ότι ξεκινήσετε τώρα, επειδή η αρχή είναι το ήμισυ του παντός.

Δίδυμοι: Προωθήστε κάποιες συνεργασίες που μπορούν να σας στηρίξουν και να σας αποδώσουν σύντομα. Για να ασχοληθείτε με πράγματα που σας διασκεδάζουν, οργανώστε καλύτερα το χρόνο σας.

Καρκίνος: Για να νιώσετε καλύτερα με τον εαυτό σας, βρείτε λίγο χρόνο για να απομονωθείτε. Κατασταλάξτε στα συναισθήματά σας και μην τα βάζετε με ανθρώπους που δε σας φταίνε.

Λέων: Δημιουργήστε, σύμφωνα με το oroskopos.gr, τις κατάλληλες προϋποθέσεις, που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε σωστά τις σχέσεις σας. Πάρτε αποφάσεις όσο πιο ψύχραιμα μπορείτε και όχι υπό το κράτος του πανικού.

Παρθένος: Θα σας κάνει πολύ καλό ένα ταξίδι που θα συνδυάζει δουλειά και χαλάρωση ταυτόχρονα. Βάλτε όρια στις απαιτήσεις των άλλων, γιατί μπορεί να σας δημιουργήσουν άγχος και να σας κουράσουν.

Ζυγός: Διατηρήστε αποστάσεις από κάποια πρόσωπα που σας είχαν δημιουργήσει προβλήματα στο παρελθόν. Για να σταθείτε καλύτερα στους χώρους που σας ενδιαφέρουν, αυξήστε τη δημοτικότητά σας.

Σκορπιός: Μη δώσετε μεγάλη σημασία στις λεκτικές προκλήσεις που θα σας γίνουν. Διαλέξτε μόνοι σας αυτό ακριβώς που σας ταιριάζει και μην παρασύρεστε από τους γύρω σας.

Τοξότης: Συμπαρασταθείτε σε συγγενείς σας που σας έχουν ανάγκη και βοηθήστε τους όπου μπορείτε. Μην εμπλέκεστε σε λογομαχίες που δε θα σας οδηγήσουν σε θετικές εξελίξεις.

Αιγόκερως: Μείνετε στο σπίτι και χαλαρώστε αντί να αναλώνεστε σε κοινωνικές δραστηριότητες που σας κουράζουν. Δε θα φτάσετε στον προορισμό σας, εάν αλλάζετε συνέχεια κατεύθυνση.

Υδροχόος: Για να νιώσετε χαρούμενοι και ευδιάθετοι, αλλάξτε την εμφάνισή σας. Μια αύξηση των εσόδων σας που θα έχετε, θα σας βγάλει από την ανασφάλεια που νιώθετε.

Ιχθείς: Ακουμπήστε σε πρόσωπα που έχετε εκτιμήσει, τόσο για την εμπιστοσύνη τους, όσο για την κρίση τους. Συνειδητά ή ασυνείδητα, θα αρχίσετε να ψάχνετε για βαθύτερες έννοιες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ