Απόψε σφραγίζει την πρόκριση ο Ολυμπιακός - Παρουσία Γιάγια Τουρέ

Θα παρακολουθήσει το ματς της νέας του ομάδας.

Στις εξέδρες του “Turf Moor” θα βρίσκεται απόψε ο πρώην και νυν άσσος του Ολυμπιακού, Γιάγια Τουρέ. Ο Ιβοριανός χαφ αποτελεί την μεγάλη μεταγραφή των Πειραιωτών καθώς θα επιστρέψει στο μεγάλο λιμάνι.

Οι ερυθρόλευκοι φιλοξενούνται από την Μπέρνλι για τη ρεβάνς του 3-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης» και οι Βρετανοί μόνο με θαύμα μπορούν να «κλέψουν την πρόκριση» από την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνας που είναι φαβορί για τους ομίλους του θεσμού.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να περνά με ισοπαλία ή ακόμα και με ήττα 1-0, αλλά στην ερυθρόλευκη αποστολή δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην του διπλού.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει πάρει μαζί του τους Νάτχο, Γκερέρο και Χασάν, ενώ εκτός αποστολής έμεινε ο Φελίπε Πάρντο ο οποίος στην πρεμιέρα των «ερυθρόλευκων» στο πρωτάθλημα κόντρα στον Λεβαδειακό, είχε αγωνιστεί στη βασική ενδεκάδα.

Οι ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στην Αγγλία είναι οι: Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Σκαφίδας, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Τσιμίκας, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τοροσίδης, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Φετφατζίδης, Λάζαρος, Γκιγιέρμε, Βρουσάι, Ποντένσε, Γκερέρο, Ανσαριφάρντ και Χασάν.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ