Υπερβολή και παρορμητικότητα στον έρωτα και στις συνεργασίες - Ποια ζώδια επηρεάζονται

Οι ημερήσιες προβλέψεις.

Η υπερβολή, οι γκάφες και η λανθασμένη παρορμητικότητα σε επαφές και μετακινήσεις, συνεχίζεται και σήμερα (29/08) για τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του δευτέρου δεκαημέρου.

Αναλυτικά:

Κριός: Οι κοσμικές επιρροές που θα δέχεστε, θα σας φέρουν πιο κοντά με το σύντροφό σας και ίσως αυτός ο μήνας να είναι ο καλύτερος για τη σχέση σας.

Ταύρος: Κάποιες φορές κοντινά σας πρόσωπα παρερμηνεύουν τις κινήσεις καλής θέλησης που κάνετε και σας κάνουν να νομίζετε πως είστε καταπιεστικοί.

Δίδυμοι: Μπορεί να μην έχετε την οικονομική άνεση για να απολαμβάνετε όσα θέλετε, αλλά έχετε τη συμπαράσταση των αγαπημένων σας προσώπων.

Καρκίνος: Όσο κι αν θέλετε να απαλλάξετε το σύντροφό σας από τα προβλήματά σας, μην κρατάτε πράγματα για εσάς και τον κρατάτε έξω.

Λέων: Δώστε χρόνο σε συνεργάτες, φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, γιατί δεν αδιαφορούν για εσάς, απλά έχουν άλλες προτεραιότητες.

Παρθένος: Μην επιδεινώσετε την κατάσταση, επειδή ο σύντροφός σας έχει άγχος για την καριέρα του, γιατί δεν έχετε τίποτα να χωρίσετε.

Ζυγός: Το πλανητικό σκηνικό θα σας βοηθήσει να αποκατασταθούν οι καλές σας σχέσεις και να νιώσετε ότι βρίσκεστε σε καλό δρόμο.

Σκορπιός: Το μεγαλύτερο άγχος σας, σύμφωνα με το oroskopos.gr, είναι αν ο σύντροφός σας καταλαβαίνει πραγματικά τα συναισθήματά σας, αλλά δε θα έπρεπε να σκάτε τόσο.

Τοξότης: Εάν θέλετε να καταλάβετε τη συμπεριφορά που έχουν κάποιοι που συναναστρέφεστε, χρησιμοποιήστε περισσότερο τη διαίσθηση παρά τη λογική.

Αιγόκερως: Γίνετε λίγο πιο δοτικοί με τους συνεργάτες σας, γιατί ίσως η αυτοσυγκράτησή σας να είναι η αιτία που νιώθουν ότι είστε απόμακροι.

Υδροχόος: Τα οικονομικά προβλήματα δε σας αφήνουν να εκφράσετε όπως θέλετε την αγάπη σας. Από τη μία οι διαφωνίες θα είναι έντονες και από την άλλη θα υπάρχουν απίστευτες στιγμές πάθους.

Ιχθείς: Αποβάλετε το πείσμα που δε θα σας βοηθήσει να ακολουθήσετε το δρόμο προς την επιτυχία. Η πίεση που ασκείτε στους γύρω σας θα οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις, γεγονός που δε σας συμφέρει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ