Τι είναι το Kangoo που έχει ξετρελάνει την Cameron Diaz, της αδερφές Kardashian και άλλες celebrities - Μια fitness εμμονή (Βίντεο)

Ένας νέος τρόπος εκγύμνασης!

Μια νέα μόδα γυμναστικής έχει αρχίσει να γίνεται viral και φυσικά έρχεται από τους σούπερ σταρς, όπως την Κάμερον Ντίαζ και τις αδερφές Καρντάσιανς.

 

Beach body #mykonos @elmirapilates

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evelyn Kazantzoglou Official (@evelynkazantzoglou) στις

Η Έβελυν Καζαντζόγλου μέσα από το blog της στο queen.gr και από το Instagram της μας μυεί στον κόσμο του Kangoo!

Δείτει τι λέει:

«Οι μπότες μοιάζουν με τις αντίστοιχες του σκι σχεδόν και είναι φουτουριστικές με ειδικά ελάσματα στον πάτο. Οι μπότες kangoo προστατεύουν τις κλειδώσεις των ποδιών και δίνουν την αίσθηση της αέρινης δύναμης.

Ο ασκούμενος κουράζεται πιο δύσκολα , οι μύες γυμνάζονται χωρίς να καταπονούνται και οι θερμίδες είναι διπλάσιες σε σχέση με το συμβατικό, γρήγορο jogging διότι γίνεται ενεργοποίηση του μεταβολισμού και η άσκηση είναι αερόβια αναερόβια και λόγω του βάρους των παπουτσιών.

Έτσι γίνεται απώλεια βάρους σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα χωρίς να χαθεί μυϊκός ιστός. Επίσης θα δεις μείωση της κυτταρίτιδας κατά 60% από τον πρώτο μήνα κιόλας , σύσφιξη και ανάρρωση έπειτα από τραυματισμούς λόγω της απορρόφησης κραδασμών ( μελετήθηκε από τη NASA).

Η πιο διασκεδαστική μορφή άσκησης, δημιουργεί το αίσθημα της χαράς και βοηθάει στη μείωση του στρες, του άγχους,της κατάθλιψη και άλλων πολλών ψυχολογικών διαταραχών!!!

Cameron Diaz, αδερφές Kardashian και πολλοί άλλοι του χώρου δηλώνουν φανατικοί».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ