Μεγάλη έρευνα της Hotels.com: Γοργόνες νέα τρέλα στις διακοπές- Θέλουν να μεταμορφωθούν σε γοργόνες και γοργόνους (Βίντεο)

Γοργόνες το αγαπημένο μυθικό πλάσμα!

Εάν είχαν τη δυνατότητα να μεταμορφωθούν σε κάποιο φανταστικό πλάσμα, οι περισσότεροι σύγχρονοι ταξιδιώτες θα επέλεγαν τη γοργόνα (13%) παρά το μονόκερο (4%)!

Έρευνα της μεγάλης ταξιδιωτικής πλατφόρμας Hotels.com (πραγματοποιήθηκε από την One Poll τον Ιούλιο του 2018 σε δείγμα 7.000 ταξιδιωτών από 29 χώρες και την αναδημοσιεύει το tornosnews.gr) αποκαλύπτει ότι πάνω από το ένα τρίτο των ταξιδιωτών (37%) πιστεύουν ότι υπάρχουν γοργόνες! Μάλιστα το 6% δηλώνει ότι έχει δει, ποσοστό που αντιστοιχεί σε 19,6 εκατ. ανθρώπους μόνο στις ΗΠΑ!

Τα εξωπραγματικά ευρήματα της Hotels.com συνεχίζονται καθώς πάνω από το ένα τρίτο των ανδρών πιστεύουν στην ύπαρξη γοργόνας, και των δύο φύλων, (34%), και ένας στους 10 θα προτιμούσε να βγει ραντεβού μαζί τους παρά με άνθρωπο!

Με αφορμή τα συμπεράσματα της έρευνας, η Hotels.com λανσάρει αποκλειστικά τμήματα προετοιμασίας για… γοργόνες, σε Ισπανία, Ιαπωνία και Μεξικό. Η Ariel είναι ο αγαπημένος χαρακτήρας γοργόνας σήμερα (42%) και ακολουθούν οι γοργόνες των Πειρατών της Καραϊβικής (9%) και η Madison από την ταινία Splash (7%).

Το 24% των ταξιδιωτών προτίθεται να δοκιμάσει τα τμήματα αυτά έναντι 23% που θα δοκιμάσει γιόγκα, 19% Barre, 16% μαθήματα φουσκωτών εμποδίων και 11% HIIT.

Μάλιστα, το 46% των ταξιδιωτών θα έκανε κράτηση σε ξενοδοχείο απλώς και μόνο για να συμμετάσχει σε μάθημα προετοιμασίας κάποιου φανταστικού χαρακτήρα και το 21% θα επέλεγε προορισμό όπου θα μπορούσε να δει γοργόνα.

Οι 5 κορυφαίοι προορισμοί όπου οι ταξιδιώτες πιστεύουν ότι έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά μια γοργόνα είναι η Ισπανία (21%), η Αυστραλία (21%), η Ιταλία (20%), η Νορβηγία (15%) και η Γαλλία (13%).

Το 40% των ανδρών πιστεύει ότι μπορεί να ερωτευθεί μια γοργόνα, περισσότεροι από ένας στους 10 θα ήθελε να είναι ο ίδιος γοργόνα στο φύλο του, και το 8% των γυναικών ανέφεραν ότι ο σύντροφός τους είναι πιο πιθανό να δοκιμάσει τμήματα γοργόνας παρά να επιλέξει τις ίδιες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ