«Το Καφέ της Χαράς»: Πότε επιστρέφει με νέα επεισόδια - Όλα όσα αποκάλυψε ο Χάρης Ρώμας (Βίντεο)

Ποιοι χαρακτήρες θα εμφανιστούν.

Ο Χάρης Ρώμας επιβεβαίωσε πως το «Καφέ της Χαράς» θα επιστρέψει με νέα επεισόδια, από τη σεζόν 2019-20, με αφορμή τα 30ά γενέθλια του ΑΝΤ1.

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος δήλωσε στον Ρ/Σ «Aegean Voice 107,5»: «Θα γράψω τα καινούργια επεισόδια του "Καφέ της Χαράς", το οποίο επανέρχεται μετά από 15 χρόνια στις οθόνες, για να γιορτάσουμε τα 30 χρόνια του ΑΝΤ1. Θα γιορτάσουμε τα 30 χρόνια με 30 επεισόδια του "Καφέ της Χαράς". Είναι ό,τι ωραιότερο θα μπορούσαμε να αποφασίσουμε. Όλοι οι ηθοποιοί εκτός από τρεις – τέσσερις που δεν κολλάνε πλέον στην πλοκή, συνεχίζουν κανονκά. Όλοι οι βασικοί θα παίξουν: Η Ρένια, ο Γεράσιμος, η Τζόυς… Αλλά και όλοι οι άλλοι. Όλοι είναι βασικοί εξάλλου. Θα επανέλθει και η δασκάλα που την ήθελα, γιατί είναι πάρα πολύ αστεία. Θα είναι και η Σοφία Μουτίδου. Θα παίξουν και νέα παιδιά γιατί αυτό είναι το story. Θα είναι το πιο αληθινό sequel που έχει γίνει ποτέ στην ιστορία».

Επίσης, όπως αποκάλυψε, ο «Μανωλάκης» (Πάρις Σκαρτσολιάς) κι η «Βάλια» (Έφη Ρασσιά) θα επιστρέψουν στη σειρά και αυτή τη φορά θα προσπαθήσουν να κάνουν συμπέθερους τον δήμαρχο και την «πρωτευουσιάνα».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ