Πώς σε επηρεάζει αστρολογικά η σημερινή Πανσέληνος - Τι πρέπει να προσέχεις

Οι ημερήσιες προβλέψεις.

Η Πανσέληνος που γίνεται στις 26 του μηνός στο ζώδιο των Ιχθύων έχει μεν αρκετά στοιχεία πρακτικότητας και οργάνωσης, ταυτόχρονα όμως μπορεί να φέρει και κάποιες ξαφνικές ανατροπές, οι οποίες, ωστόσο, θα είναι θετικές, αφού θα ξεκολλήσουμε από καταστάσεις που δε μας εξυπηρετούν πλέον.

Επειδή θα υπάρχει έντονος ρομαντισμός και συναισθηματισμός, καλό είναι να απολαύσετε το φεγγάρι του Αυγούστου σε ένα ωραίο μέρος, αλλά συγχρόνως να έχετε τον έλεγχο κάποιων συναισθημάτων που τείνουν να ξεφύγουν.

Αναλυτικά:

Κριός: Θα έχεις μια τάση απομόνωσης, αλλά συγχρόνως θα ευχαριστηθείς την ησυχία και την ηρεμία σου. Όλα θα γίνουν πιο εύκολα γιατί ξέρεις πλέον να χειρίζεσαι καλύτερα τις μεγάλες κρίσεις. Είναι σημαντικό, πάντως, να γνωρίζεις τι ακριβώς θέλεις και με ποιο τρόπο θα το διεκδικήσεις. Κυρίως επηρεάζεσαι περισσότερο εσύ που έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες και σίγουρα κάτι καινούργιο θα φανεί στον ορίζοντα γιατί έχεις δημιουργήσει τις κατάλληλες υποδομές. Η σχέση με ένα Ταύρο θα ξαναμπεί στο μικροσκόπιο, ενώ με τον Αιγόκερω θα γίνει πιο σοβαρή.

Ταύρος: Η Πανσέληνος αυτή σου δίνει μεγάλη ώθηση για να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη. Από την άλλη, νιώθεις την ανάγκη να κάνεις μια επανάσταση, που θα γίνει και μάλιστα εύκολα γιατί θα αποδειχτεί ότι τίποτα δεν είναι τελικά πέρα από τις δυνατότητές σου. Η σχέση σου με ένα νεώτερο πρόσωπο θα φέρει τα πάνω κάτω, αλλά, θα καταφέρεις στην πορεία να συνδεθείς μαζί σου ρομαντικά, κυρίως αν είναι Παρθένος ή Ιχθύες. Οι κόποι σου πάντως θα ανταμειφθούν και η προσπάθειά σου θα πιάσει τόπο σε οτιδήποτε έχει να κάνει με υλικό ή οργανωτικό κομμάτι.

Δίδυμοι: Αυτή η Πανσέληνος, σύμφωνα με το astrology.gr, μπορεί να σε κάνει να αισθανθείς κάπως περίεργα. Θα νιώθεις ότι τα πράγματα είναι πολύ ρευστά κι επειδή τον τελευταίο καιρό είχες βιώσει όμορφα κομμάτια στην καθημερινότητά σου, τώρα πιθανόν να σου φανεί ότι το κλίμα χαλάει ή ανατρέπονται κάποιες ισορροπίες. Ίσως πρέπει να ακολουθήσεις την πεπατημένη, η οποία θα συνδυάζει κιόλας ευαισθησίες και καλλιτεχνικές τάσεις και να τα ενώσεις όλα για να δημιουργήσεις καινούργιες βάσεις. Κυρίως αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, τα πάντα θα έχουν τη δική τους ξεχωριστή χροιά.

Καρκίνος: Με την Πανσέληνο θα σε πιάσουν οι ευαισθησίες σου και μάλιστα με τέτοιο τρόπο, όπου θα κάνεις μεν το ξεχωριστό και το ιδιαίτερο, αλλά συγχρόνως θα είσαι και πολύ προσγειωμένος/η για παν ενδεχόμενο. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, θα βιώσεις ξεχωριστές καταστάσεις που θα σου δώσουν το έναυσμα να προχωρήσεις μπροστά, αφήνοντας πίσω ένα κομμάτι του παρελθόντος σου, χωρίς όμως να νιώσεις πόνο ή στεναχώρια. Θα καταλάβεις ότι η ζωή συνεχίζεται και θα είσαι από τους πρώτους που θα χαράξουν καινούργια πορεία. Η σχέση με έναν Αιγόκερω μπορεί ξαφνικά να αποκτήσει νέο νόημα.

Λέων: Δεν αντιστέκεσαι, αλλά ούτε και αφήνεις να σε επηρεάσει μια δύσκολη κατάσταση. Όλα θα είναι εύκολα και κυρίως θα έχουν διάρκεια, κάτι που εσύ αναζητάς και θέλεις να υπάρχει στην ζωή σου για να νιώθεις ασφάλεια. Μπορεί να θεωρήσεις ότι κάποιες καινούργιες οικονομικές προοπτικές είναι δύσκολο να εξελιχθούν άμεσα, αλλά μετά, με τις κατάλληλες κινήσεις, θα δεις ότι ήταν πιο εύκολο από ό,τι νόμιζες. Ο Ερμής που παραμένει στο ζώδιό σου δίνει ιδέες και δημιουργικότητα, αλλά αυξάνει και τις αντιστάσεις σου σε πράγματα που πιστεύεις ότι είναι αντίθετα από εσένα. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, θα βιώσεις πιο εύκολα το κλίμα της Πανσελήνου.

Παρθένος: Η Πανσέληνος που γίνεται στον άξονά σου με ένα τρόπο σε ενεργοποιεί να βγάλεις από μέσα σου αυτά που κρατάς κρυφά εδώ και καιρό. Σου δημιουργεί την ανάγκη να συμμετέχεις σε διάφορα που σχετίζονται με την καλλιτεχνία, την ευαισθησία και το ρομαντισμό. Πιθανή είναι όμως η μη ξεκάθαρη στάση απέναντι σε συνεργάτες ή σε πολύ στενά σου άτομα. Ίσως προκληθούν ανατροπές, αλλά θα είναι ευχάριστες και μοναδικές. Νέα στοιχεία θα μπουν στη ζωή σου και θα αποκτήσεις μια ολοκληρωμένη γνώμη για ένα θέμα που σε απασχολεί.

Ζυγός: Αναζητάς την ηρεμία σου και με την Πανσέληνο αυτή μπορεί να φέρεις τελικά μια καινούργια κατάσταση στην επιφάνεια που δεν αφορά στην τρέχουσα πραγματικότητα, αλλά μια άλλη που ήταν μακριά από φώτα και τις πολλές κοινωνικές επαφές. Όλα θα είναι εύκολα ή δύσκολα ανάλογα με το πώς θα διαχειριστείς τα θέλω σου. Σίγουρα θα έρθουν στο προσκήνιο καινούργια στοιχεία ή πληροφορίες που έχουν να κάνουν με ένα Παρθένο ή Ιχθύ και θα βιώσεις μια άλλη αλήθεια.

Σκορπιός: Αναλαμβάνεις κάποιες επιπλέον ευθύνες, οι οποίες όμως δεν σου φαίνονται καθόλου δύσκολες και μάλιστα ό,τι φτιάχνεις, πετυχαίνει. Δεν αποκλείεται, δε, να γίνονται πράγματα που δεν είχες υπολογίσει με μαγικό τρόπο. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, θα βιώσεις μια ξαφνική θετική ανατροπή στον υλικό τομέα κι έτσι θα μπορείς εύκολα να βγάλεις τις κρυμμένες σου δυνατότητες και όχι μόνο. Μια απρόσμενη είδηση για μια δουλειά ή ένα ακίνητο θα σε κινητοποιήσει να ξεκινήσεις τώρα κάτι που καιρό καθυστερούσες, επειδή -κατά τη γνώμη σου- οι συνθήκες δεν ήταν θετικές.

Τοξότης: Θα δεις από μια άλλη οπτική γωνία τα πράγματα, κάτι που θα σε κάνει να νιώθεις απογοήτευση ή θα σου δημιουργήσει μια καινούργια ευκαιρία για να εξελιχθείς, ανάλογα το πώς θα το διαχειριστείς. Η Πανσέληνος αυτή σε ενεργοποιεί υπερβολικά και πιθανόν να μη μπορείς να σταθείς σε μια κατάσταση, πράγμα που ίσως σου φανεί αρνητικό, αλλά στην πορεία θα διαπιστώσεις ότι είναι για το δικό σου το καλό. Αρκεί βέβαια να συγκρατήσεις και κυρίως να διαχειριστείς τα δύσκολα συναισθήματά σου που δημιουργούνται από αδυναμία να δεις οτιδήποτε άλλο μπροστά σου. Η σχέση με Παρθένο ή Ιχθύ θα είναι πολύ ρευστή ή οι συνθήκες που θα διέπουν την καθημερινότητά σου θα είναι διαφορετικές για τα δικά σου μέτρα.

Αιγόκερως: Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, θα εμφανιστούν προϋποθέσεις για βελτίωση όλων των υποθέσεών σου, αρκεί να αφήσεις τα ηνία του ελέγχου και να ακολουθήσεις τον δρόμο που σου ανοίγεται αυτή τη στιγμή. Τα πάντα επηρεάζονται θετικά, πρέπει όμως να θέλεις να το δεις και κυρίως να το πιστέψεις γιατί μερικές φορές βλέπεις με τα μάτια της λογικής και ό,τι έχει πραγματική υπόσταση. Τα πράγματα πάντως θα είναι πιο εύκολα για σένα, ιδίως αν ακολουθήσεις μια καινούργια, μοντέρνα μέθοδο και βγεις έξω από τα συνηθισμένα σου πλαίσια.

Υδροχόος: Αυτή η Πανσέληνος θα είναι περίεργη για τα δικά σου τα δεδομένα γιατί πρέπει να λειτουργήσεις με διαφορετικό τρόπο, κάτι που δεν είναι και τόσο εύκολο να βρεις με την πρώτη ματιά. Όλα θα είναι κρυμμένα και μυστικά, μέχρι να σου αποκαλυφθούν ένα-ένα και κυρίως σε θέματα διαχείρισης ενός ακινήτου που πιθανόν να είχες άλλη άποψη και άλλο να ισχύει στην πραγματικότητα. Επίσης, θα εμφανιστούν καινούργιες προοπτικές, οι οποίες θα σου δώσουν μια νέα ώθηση σε ψυχολογικό επίπεδο. Η σχέση με τον Ταύρο, Παρθένο, Αιγόκερω ή Ιχθύ θα είναι ιδιαίτερη και μοναδική.

Ιχθείς: Η Πανσέληνος αυτή, που γίνεται στο ζώδιό σου, είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου και θα σηματοδοτήσει νέα γεγονότα, κυρίως σε δημιουργικό επίπεδο. Ένα ξαφνικό γεγονός που αφορά στον υλικό τομέα μπορεί στην αρχή να σου φανεί βουνό γιατί θα ανατρέψει τα σχέδιά σου. Αλλά τελικά θα δεις ότι μόνο έτσι θα ανακαλύψεις έναν διαφορετικό τρόπο, ακόμα και στο να κερδίζεις χρήματα. Η φαντασία και ο ρομαντισμός ευτυχώς θα είναι αρκετά ενεργά και θα εκφράσεις τις εσωτερικές σου ευαισθησίες. Γενικά, θα οργανωθείς περισσότερο, αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, όπου θα βιώσεις θετικά πράγματα γιατί θα δεις μια ολοκληρωμένη εικόνα πάνω στα θέματα που δουλεύεις.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ