Αήττητος και στη Λισαβόνα ο ΠΑΟΚ - «Χρυσή» ισοπαλία που δίνει πρόκριση επί της Μπενφίκα (Βίντεο)

Και τώρα ελάτε στην Τούμπα.

Για πέμπτο σερί παιχνίδι ο ΠΑΟΚ έμεινε αήττητος και κατάφερε να αποδράσει από το Ντα Λουζ με «χρυσή» ισοπαλία και σκορ πρόκρισης μιας και το 1-1 με το εκτος έδρας γκολ του δίνει τη δυνατότητα στην Θεσσαλονίκη να παίξει ακόμα και για το «λευκό Χ» (0-0).

Η Μπενφίκα έχασε σωρεία ευκαιριών στο πρώτο ημίχρονο και ο Δικέφαλος είχε την τύχη με το μέρος του, αλλά οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με ένα αυστηρό πέναλτι που σφύριξε ο ρέφερι, Μάζιτς. Στην εκπνοή του πρώτου μέρους ο Πίζι ευστόχησε από την «άσπρη βούλα».

Ο ΠΑΟΚ ισορόπησε το ματς στο δεύτερο ημίχρονο και βρήκε το γκολ με τον Ουάρντα στο 76', που έγινε η χρυσή αλλαγή του Λουτσέσκου. Έπειτα από κόρνερ ο Μάτος είχε δοκάρι και στην επαναφορά ο Αιγύπτιος πλάσαρε από το σημείο του πέναλτι και νήκησε τον Βλαχοδήμο.

Γήπεδο: "Ντα Λουζ"

Διαιτητής: Μίλοραντ Μάζιτς (Σερβία)

Βοηθοί: Μιλοβάν Ρίστιτς (Σερβία), Ντάλιμπορ Τζούρτζεβιτς (Σερβία)

Βοηθοί γραμμών: Νέναντ Τζόκιτς (Σερβία), Ντανίλο Γκρούζιτς (Σερβία)

Τέταρτος διαιτητής: Νεμάνια Πέτροβιτς (Σερβία)

Μπενφίκα (Ρουί Βιτόρια): Βλαχοδήμος, Αντρέ Αλμέιδα, Ρούμπεν Ντίας, Ζαρντέλ, Γκριμάλδο, Φέισα, Ζέντσον, Ζίβκοβιτς (65' Σίλβα), Πίζι (79' Φέλιξ), Σέρβι (79' Σεφέροβιτς), Φερέιρα.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Μάτος, Κάνιας, Μαουρίσιο, Λέο Ζαμπά (81' Σακχόβ), Πέλκας, Λημνιός (52' Ουάρντα), Πρίγιοβιτς (87' Ακπόμ).

 

Γκολ: 45' Πίζι/76΄Ουάρντα

Κάρτες: 52' Ζέντσον, 83' Αντρέ Αλμέιδα/71' Βιεϊρίνια, 84' Πέλκας, 89' Ουάρντα

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ