Love Story: Ο έρωτας του Χρήστου Σπανού με την καθηγήτρια του και ο γάμος του πριν από 16 χρόνια

Μια ρομαντική ιστορία που θυμίζει μυθιστόρημα.

Ο Χρήστος Σπανός πριν από 16 χρόνια ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα την καθηγήτρια του, την παντεύτηκε κρυφά σε ένα ξωκλήσι της Κεφαλονίας με κουμπαρούς τον Φωκά Ευαγγελινό, την Πίτσα Κουτουφά και μόνο εφόδιο την αγάπη τους που μόνο παρόρμηση της στιγμής δεν αποδείχθηκε.

Ο ηθοποιός και η σύζυγός του Μελίνα Παιονίδου έχουν και την κορούλα τους την Μελίνα και μετά από 16 χρόνια κοινής πορείας ο «Ερμής» από το «Άκρως Οικογενειακών» ανέβασε μια συλλεκτική φωτογραφία από τον γάμο του και έγραψε ένα μακροσκελές μα γεμάτο έρωτα μήνυμα στα social media:

christosspanos/ Instagram
christosspanos/ Instagram

Ο Χρήστος Σπανός γράφει:

«Σε ένα μικρό εκκλησάκι,στα Βάτσα Κεφαλονιάς. Μόνο εσύ κι εγώ. Τρεις ψάλτες που μετά γίνανε οι κανταδόροι μας, δυο αγαπημένοι μας άνθρωποι που μας άλλαξαν τα στέφανα και τις βέρες, η Πίτσα (σσ. Κουτουφά) και ο Φωκάς (σσ. Ευαγγελινός) και που οργάνωσαν όλο αυτό τον παραμυθένιο γάμο χωρίς να πάρουμε χαμπάρι.

Σε ένα δεκαήμερο διακοπών μας, μας άνοιξαν την αγκαλιά τους...Μετά το μυστήριο, φαγητό στο παραλιακό ταβερνάκι στην ίδια παραλία. Ένα μεγάλο ξύλινο τραπέζι...Θυμάμαι αστακομακαρονάδες. Με πόδια στην άμμο,απλά και όμορφα. Τις επόμενες μέρες γνωρίσαμε τις πανέμορφες παραλίες του νησιού.

Σήμερα,16 χρόνια μετά,εδώ πάλι.Μαζί». 

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ!, ο Χρήστος Σπανός έχει δηλώσει για την σύζυγό του: «Αν με ρωτούσες όταν ήμουν είκοσι χρονών, αν θέλω να κάνω οικογένεια, θα απαντούσα: «Αποκλείεται!». Δεν ήθελα καν να παντρευτώ. Όταν συνάντησα την γυναίκα μου και την ερωτεύτηκα, ήθελα σαν τρελός να γίνει η μητέρα του παιδιού μου. Ήταν αυτό που λέμε μπαμ και κάτω. Η Μελίνα είχε μόλις τελειώσει τις σπουδές της ως μαέστρος και την είχε βάλει ο Νίκος Κούρκουλος να διδάξει μουσική στους τελειόφοιτους της δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου. Εγώ από την πρώτη στιγμή που την είδα, αισθάνθηκα να αλλάζει όλος ο κόσμος μπροστά μου. Αλλά επειδή ήταν καθηγήτριά μου- αν και είμαστε σχεδόν συνομήλικοι- δεν ήθελα να την φέρω σε δύσκολη θέση και κρατούσα κρυφά τα συναισθήματά μου. Της εξομολογήθηκα ότι είμαι ερωτευμένος μαζί της όταν τελείωσα την σχολή και δεν είχαμε τη σχέση δασκάλας-μαθητή».

Β σύζυγος και η κόρη του Χρήστου Σπανού/ christosspanos/ Instagram
Β σύζυγος και η κόρη του Χρήστου Σπανού/ christosspanos/ Instagram

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ