4 μονοήμερες εκδρομές για να αποδράσετε από την Αθήνα

Όσοι ξέμειναν στην Αθήνα, μπορούν να πεταχτούν για ένα μονοήμερο ταξίδι δροσιάς.

Αίγινα | Η ανερχόμενη του Σαρωνικού

 Η κοντινή απόσταση της Αίγινας από τον Πειραιά, την καθιστά πρώτο προορισμό για τις εξορμήσεις των Αθηναίων
Η κοντινή απόσταση της Αίγινας από τον Πειραιά, την καθιστά πρώτο προορισμό για τις εξορμήσεις των Αθηναίων

Ουζάκι στην ψαραγορά, περίπατος με άρωμα Ιστορίας στην Παλιαχώρα και την Παχειά Ράχη, βουτιές στα βραχάκια, καφές και φρέσκο ψάρι στην Πέρδικα, αυτοκινητάδες στην πευκόφυτη ενδοχώρα. Αυτά είναι μερικά από τα all time classic θέλγητρα της Αίγινας, η οποία αποκτά όλο και περισσότερο ενδιαφέρον, με συνεχή new entries να προστίθενται δίπλα σε παραδοσιακές αξίες, καθρεφτίζοντας έτσι την ανανέωση των κατοίκων αλλά και των επισκεπτών του νησιού από ολοένα και περισσότερους Αθηναίους σε αναζήτηση απόδρασης – έστω και ολιγόωρης.

 Γραφικό λιμάνι με νεοκλασικά στο χρώμα της ώχρας στην Αίγινα
Γραφικό λιμάνι με νεοκλασικά στο χρώμα της ώχρας στην Αίγινα

Στην γοητευτική περαντζάδα του λιμανιού το μοντέρνο φλερτάρει το κλασικό με το φρέσκο all day café-restobar «Νήσος» και το παραδοσιακό ζαχαροπλαστείο Αιάκειον, που σχεδόν μονοπωλούν το ενδιαφέρον, ενώ η κοντινή παραλία της Κολώνας είναι η ασφαλής επιλογή για όσους, εκτός από τα άγχη, έχουν αφήσει και το όχημά τους στην Αθήνα.

 Η εξέδρα του «Sotos Beach Bar» στην Αγία Μαρίνα είναι από τα πιο ιδιαίτερα σημεία για μπάνιο
Η εξέδρα του «Sotos Beach Bar» στην Αγία Μαρίνα είναι από τα πιο ιδιαίτερα σημεία για μπάνιο

Πιο ορθόδοξη επιλογή αποτελεί, φυσικά, η «Αιγινήτισσα», με ομπρέλες και ξαπλώστρες κάτω από θεόρατα αλμυρίκια, ενώ το «Fyki Beach Restaurant»συμπληρώνει την κομψότητα της παραλίας με beach-side chic προτάσεις πιάτων, όπως η φινετσάτη χωριάτικη με εκρήξεις γεύσης από την κάππαρη ή τα κρητικά σκιουφιχτά με γαρίδες και σφακιανή μυζήθρα. Στα συν και το Fystiki Beach Boutique με όλα τα απαραίτητα που μπορεί να ξεχάσατε να βάλετε στην τσάντα ξεκινώντας βιαστικά.

 Χαλαρή νησιώτικη αύρα στο «Fyki Beach Bar» στην «Αιγινήτισσα», την πιο hot άφιξη φέτος

Χαλαρή νησιώτικη αύρα στο «Fyki Beach Bar» στην «Αιγινήτισσα», την πιο hot άφιξη φέτος

Από την άλλη στα νότια της Αίγινας, και με αρκετό περπάτημα (περίπου­ μία ώρα) στο μονοπάτι που ξεκινάει από τον Μαραθώνα, ο Αρχαίος Ελαιώνας του νησιού, με ελιές­ σχεδόν 2.500 ετών και κορμούς που αγγίζουν τα 30 τ.μ. εμβαδόν βάσης, είναι ένα από τα πιο παρθένα αλλά και τα πιο διάσημα σημεία, αφού φιγουράρισε στα σημαντικότερα περιοδικά μόδας του πλανήτη λόγω της φωτογράφησης του οίκου Hermes πριν από αρκετά χρόνια.

KNOW HOW

 Η Γιορτή Φιστικιού Αίγινας κλείνει φέτος τα δέκα χρόνια με πλήθος εκδηλώσεων

Η Γιορτή Φιστικιού Αίγινας κλείνει φέτος τα δέκα χρόνια με πλήθος εκδηλώσεων

Τι να μη χάσω: Το βραστό χταποδάκι και τα κριθαρότα του «Σκοτάδη» στο λιμάνι, τους λουκουμάδες με παγωτό στο «Ποσειδώνιο» (2297026667) και το φρέσκο φιστίκι από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Φιστικοπαραγωγών ή τα μαγαζάκια του λιμανιού. Για τους επισκέπτες του Σεπτεμβρίου, πάλι, φέτος κλείνει δέκα χρόνια η Γιορτή Φιστικιού Αίγινας (10-16 Σεπτεμβρίου), ένα προσκύνημα για τους λάτρεις του κορυφαίου καρπού, με συναυλίες των Στ. Ξαρχάκου, Γ. Χατζηνάσιου και Imam Baildi, έκθεση φωτογραφίας αλλά κι ένα διαγωνισμό ζαχαροπλαστικής με θέμα τα σιροπιαστά γλυκά με φιστίκι Αιγίνης.

 Ο κήπος με τις φιστικιές δίνει το όνομα στο «Fistikies Holiday Apartments»

Ο κήπος με τις φιστικιές δίνει το όνομα στο «Fistikies Holiday Apartments»

Κι αν θέλω να το κάνω διήμερο: Θέα στο Αγκίστρι και στη Μονή προσφέρει το «Fistikies Holiday Apartments» (Αίγινα, 2297023783) μέσα σε κήπο με λουλούδια και φιστικιές, ενώ value for money και ατμόσφαιρα συνδυάζει το «Antzi Studios»(Πέρδικα, 2297061233) με μια πολύ όμορφη και μοντέρνα νέα πτέρυγα και κήπο με πισίνα.

Καλαμάτα | H πόλη του καλοκαιριού

 Η Καλαμάτα είναι ένας από τους ωραιότερους city break προορισμούς της Πελοποννήσου

Η Καλαμάτα είναι ένας από τους ωραιότερους city break προορισμούς της Πελοποννήσου

Η παραλιακή Λεωφόρος Ναυαρίνου, το επονομαζόμενο «χιλιόμετρο», τα στενάκια και τα πλακόστρωτα με τα cafés, τα μπαράκια και τα παλιά καφενεδάκια, οι μουσικοί δρόμου, οι ράθυμοι ποδηλάτες, τα ζευγαράκια αλά μπρατσέτα και οι πολυμελείς οικογένειες που βολτάρουν πάνω κάτω, μπροστά στο μόλο με τα παγκάκια, είναι οι πολύχρωμες ψηφίδες που συνθέτουν το μωσαϊκό της φιλόξενης πόλης.

 Hip αίσθηση και αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον στην πλατεία Αμφείας ©Κλαίρη Μουσταφέλου

Hip αίσθηση και αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον στην πλατεία Αμφείας ©Κλαίρη Μουσταφέλου

All day hot spot της περιοχής αποτελεί το «Bistroteca» (2721097431) στην Αριστομένους: στεγασμένο σε υπέροχα αναστυλωμένο νεοκλασικό του 1910, με δικό τους χαρμάνι και μονοποικιλιακούς καφέδες, πολλές συνταγές με αβγά, προσεγμένα πιάτα με έμφαση στο streetfood και καλοφτιαγμένα κοκτέιλ.

 Στην «Καντοίνα» θα βρεις αποκλειστικά ελληνικές ετικέτες κρασιών ©Κλαίρη Μουσταφέλου

Στην «Καντοίνα» θα βρεις αποκλειστικά ελληνικές ετικέτες κρασιών ©Κλαίρη Μουσταφέλου

Η πλούσια κεντρική αγορά, που εξυπηρετεί σχεδόν κατ’ αποκλειστικότητα ολόκληρη την πόλη και τους επαγγελματίες της, γεμάτη με παραγωγούς, ιχθυοπώλες, τυροκόμους και κρεοπώλες από όλη τη Μεσσηνία –αλλά και γιαγιάδες με μαντίλια καλαματιανά στο κεφάλι–, είναι μια ζωντανή εμπειρία από μόνη της. Εκεί αξίζει να αναζητήσετε την «Καντοίνα» (2721086000): ένα wine bar με κρασιά αποκλειστικά από ελληνικές (και όχι ελληνοποιημένες) ποικιλίες, μπάρα από φορμάικα, μουσικές από πικάπ, λίστα μόνιμων και περιστασιακών θαμώνων (στους οποίους συγκαταλέγεται και ο Τονίνο Καροτόνε) αλλά και ανοιχτή κουζίνα, όπου η Αγγελική μαγειρεύει κάθε μέρα διαφορετικά πιάτα, ανάλογα με τις πρώτες ύλες που θα βρει στην πρωινή της βόλτα στους πάγκους.

Το καλοκαίρι, βέβαια, αυτή η πολυσυλλεκτική παραλιούπολη στην είσοδο της «καλαματιανής ριβιέρας» (έτσι αποκαλούν οι ντόπιοι τα 15 χλμ. που οδηγούν από την Καλαμάτα στις Κιτριές της Δυτικής Μάνης) στρέφει το ενδιαφέρον προς το παραλιακό της μέτωπο, και όχι άδικα: με μεγάλο ατού την προνομιακή της θέση πάνω στη μεγάλη παραλία, η Καλαμάτα είναι από τις ελάχιστες πόλεις της Ελλάδας που προσφέρει στους κατοίκους της τόσο άνετη, άμεση και γοητευτική πρόσβαση στο γαλήνεμα που συνοδεύει μια καλοκαιρινή βουτιά.

 Εξωτικό feeling στο becah bar «A Capella»  στην παραλία της Καλαμάτας ©Κλαίρη Μουσταφέλου

Εξωτικό feeling στο becah bar «A Capella» στην παραλία της Καλαμάτας ©Κλαίρη Μουσταφέλου

Η μεγάλη παραλία με τους φοίνικες και τις ομπρέλες κατά μήκος της Λεωφόρου Ναυαρίνου (εκεί θα βρείτε και το beach bar «A Capella» με τα δεκάδες κρεμασμένα ψάθινα καπέλα να δίνουν όνομα και χάρη σε ένα από τα πιο hip στέκια της πόλης), εκτός του ότι αποτελεί ένα από τα ομορφότερα σημεία για βόλτα στην Καλαμάτα, είναι παράλληλα και μια αξιοπρεπέστατη λύση­ για ένα πρώτο μπάνιο πριν από τα ξανοίγματα στον στενό φιδογυριστό δρόμο που οδηγεί προς τα ανατολικά προάστια και τους κολπίσκους της Βέργας και του Αλμυρού. Ακολουθώντας το δαντελωτό ανάγλυφο της παραλιακής, θα δείτε beach bars, ξενοδοχεία και ψαροταβέρνες αλλά και ήσυχες παραλιούλες με καθαρά νερά, βοτσαλάκι και αρμυρίκια.

Ιδανικά spots για αρμένισμα στη φωτισμένη πόλη μετά το μπάνιο είναι τα καλοκαιρινά μπαράκια στην Άνω Βέργα, αν δεν σας έχει ήδη παρασύρει η ριβιέρα ανατολικά, προς τα ανερχόμενα προάστια της πόλης, όπως η Μικρή Μαντίνεια, η Παλιόχωρα Αβίας, η αγαπημένη της νεολαίας Σάντοβα, ο Αλμυρός και το ειδυλλιακό λιμανάκι των Κιτριών – πύλη εισόδου προς τη βαθιά Μάνη.

ΚΝΟW HOW

 Στο «Yiamas Gastro Bar» μην ξεχάσεις να δοκιμάσεις τον τραβηχτό  βακαλάο ©Κλαίρη Μουσταφέλου

Στο «Yiamas Gastro Bar» μην ξεχάσεις να δοκιμάσεις τον τραβηχτό βακαλάο ©Κλαίρη Μουσταφέλου

Τι να μη χάσω: Το Μουσείο Παραδοσιακής Φορεσιάς «Βικτωρία Γ. Καρέλια», με μία από τις πληρέστερες συλλογές παραδοσιακών φορεσιών σε ένα θαυμάσια αποκατεστημένο κτίριο του 19ου αιώνα. Την τσιλαδιά (ξερός μπακαλιάρος με πικάντικη σάλτσα ντομάτας και μαύρη σταφίδα) στο καφέ-μεζεδοπωλείο «Στο Κύμα»(2721401754) αλλά και τον τραβηχτό βακαλάο, που θα ενθουσιάσει τους λάτρεις της ωμοφαγίας, στο «Yiamas Gastro Bar». Όσο για τα γλυκά, το παγωτό ελαιόλαδο από φετινό αγουρέλαιο με μαρμελάδα ελιάς στο «Gelateria» στη Ναυαρίνου αλλά και τις δίπλες του «Θουρινιάτη», τα εκλέρ και τα σου του «Λάμπου», το γαλακτομπούρεκο του «Σκιαδά» και τα λαλάγγια του Ανδροβιτσανέα.

 Κομψότητα και μινιμαλισμός στα δωμάτια του «Garden City Resort»

Κομψότητα και μινιμαλισμός στα δωμάτια του «Garden City Resort»

Κι αν θέλω να το κάνω διήμερο: Το ολοκαίνουργιο «Garden City Resort»(2721089700) διαθέτει κομψά δωμάτια, άνετη πισίνα και αφράτα sunbeds. Κλασική αξία είναι το μοντέρνο urban resort «Elite City Resort» (2721022434) στον παραλιακό δρόμο με τα άνετα μίνιμαλ δωμάτια σε κεντρικό κτίριο και τα μπανγκαλόους.

Λίμνη Δόξα | Καταφύγιο δροσιάς στην άκρη συναρπαστικού road trip

 Το απόλυτο φυσιολατρικό κάδρο στη Λίμνη Δόξα

Το απόλυτο φυσιολατρικό κάδρο στη Λίμνη Δόξα

Κρυμμένη πίσω από τα βουνά της Κορινθίας και της Αχαΐας, και μόλις δυόμισι ώρες μακριά από την Αθήνα, η πανέ­μορφη λίμνη είναι ένας ύμνος στις δυνατότητες της αγαστής συνέργειας της φυσικής ομορφιάς με την ανθρώπινη παρέμβαση, στην απόλαυση του οποίου προσφέρει πόντους το συναρπαστικό road trip.

Οι αποδράσεις αυτού του τύπου έχουν κάτι το άκρως ενδιαφέρον σε σχέση με τις αεροπορικές ή τις καραβίσιες: με το τιμόνι στο χέρι και το δρόμο να ξανοίγεται μπροστά, δεν είναι μόνο τα τοπία της ελληνικής ενδοχώρας έτσι όπως διαδέχονται το ένα το άλλο σαν ταινία στην οθόνη του παρμπρίζ, είναι κι εκείνη η αίσθηση της ενεργού συμμετοχής στην εγκατάλειψη των μπελάδων της πόλης, που όσο πατάς το γκάζι τόσο περισσότερο απομακρύνονται. μια αίσθηση απελευθερωτική, που γίνεται ακόμη απολαυστικότερη όταν στο τέλος της διαδρομής σε περιμένει ένα τοπίο τόσο όμορφο όσο αυτό της Λίμνης Δόξα.

Λιγότερο από μιάμιση ώρα διαρκεί η διαδρομή από το Κιάτο μέχρις εκεί. Θα σας περάσει από το Κρυονέρι, το Κλημέντι και τη Στυμφαλία (κατά τους θερινούς μήνες το θέαμα σε αυτήν την ελώδη λίμνη είναι μάλλον περιορισμένο) και στη συνέχεια από τη γραφική Καστανιά με τα πετρόχτιστα σπίτια και την Αρχαία Φενεό με την πανέμορφη πλατεία και τις γαληνευτικές βίστες στον καταπράσινο κάμπο που θα απλωθεί μπροστά σας. Φτάνοντας στη Δόξα, ετοιμαστείτε για ένα σχεδόν αλπικό πανόραμα, με τις επιβλητικές βουνοκορφές της Ζήριας, του Χελμού και της Ντουρντουβάνας να συνθέτουν το υπόβαθρο της πράσινης αρμονίας από πανύψηλα έλατα, πεύκα και φουντουκιές που αγκαλιάζουν τα πανέμορφα νερά.

 Γαλαζοπράσινα νερά σε ένα σχεδόν αλπικό τοπίο

Γαλαζοπράσινα νερά σε ένα σχεδόν αλπικό τοπίο

Άλλωστε, ένα από τα δυνατά χαρτιά της ορεινής Κορινθίας είναι οι ωραίες ρουστίκ γεύσεις, οι δε αποστάσεις μικρές κι εύκολες: αναζητήστε καταφύγιο για τη λιγούρα σας στην πανέμορφη πλατεία της Γκούρας. Σπιτική νοστιμιά έχουν το κουνελάκι και ο κόκορας στον «Αίπυτο» (2747051200) ή, αν δεν κρατιέστε, δοκιμάστε άφοβα τα κρεατικά της ταβέρνας «Τρίκρηνα (Ο Δρούγκας)» (2747041033) στο Μεσινό, που δίνει έμφαση στο αγριομόσχαρο και το χειροποίητο λουκάνικο από το δικό τους χασάπικο.

 Η Βίλα Σικελιανού παραμένει επισκέψιμη και έχει ιστορικό και πολιτισμικό ενδιαφέρον

Η Βίλα Σικελιανού παραμένει επισκέψιμη και έχει ιστορικό και πολιτισμικό ενδιαφέρον

Στην επιστροφή ακολουθήστε το δρόμο που θα σας οδηγήσει στα Άνω Τρίκαλα και από εκεί στο Ξυλόκαστρο, για μια στάση στη Συκιά και στην παραθαλάσσια Βίλα Σικελια­νού: στο περίφημο οικοδόμημα, το οποίο βασίστηκε σε σχέδια πολλαπλών τεχνοτροπιών (αρχαιοελληνική, βυζαντινή, ενετική) του σπουδαίου Λευκαδίτη ποιητή, φιλοξένησαν ο ίδιος και η πρώτη σύζυγός του Εύα Πάλμερ τα μεγαλύτερα πνεύματα της λογοτεχνίας και της διανόησης της εποχής τους, ενώ στέγασαν και τα σχέδιά τους για την αναβίωση των Δελφικών Εορτών, περιφερόμενοι με χλαμύδες και στεφάνια.

Στη συνέχεια η βίλα πέρασε στην οικογένεια του Ιωάννη Μεταξά, για να στεγάσει διαδοχικά τα στρατεύματα κατοχής και τους αντάρτες που τα έδιωξαν, προτού περάσει στα χέρια της εφοπλιστικής οικογένειας Τυπάλδου, στην κατοχή της οποίας παραμένει ως επισκέψιμο ιστορικό και πολιτισμικό μνημείο στην καρδιά της έκτασης του «Sykion Coast» – ενός πεντάστερου boutique resort από τα γοητευτικότερα της περιοχής, το οποίο χρησιμοποιεί την αυλή της ως χώρο ενός εκ των εστιατορίων του, με πιάτα που φέρουν την υπογραφή του Στέφανου Πολύζου (από το «GB Corner» της «Μεγάλης Βρεταννίας»). Ιδανική η τελική στάση εδώ είτε για μια τελευταία βουτιά στην οργανωμένη παραλία του καταλύματος είτε για ένα παγωμένο ποτήρι Pinot Grigio κι ένα σπαγγέτι με θαλασσινά, με χάζι στον Κορινθιακό.

KNOW HOW

 Τα παλιά πέτρινα κτίρια δημιουργούν ένα ζεστό σκηνικό στο το «Αρχοντικό» στο Κεφαλάρι

Τα παλιά πέτρινα κτίρια δημιουργούν ένα ζεστό σκηνικό στο το «Αρχοντικό» στο Κεφαλάρι

Κι αν θέλω να το κάνω διήμερο: Ο ζεστός ξενώνας «Εύχαρις Φιλόξενον»(Φενεός) ποντάρει στη φιλοξενία με προσωπικό χαρακτήρα, το «Astra Hotel»(Καστανιά) είναι ένα μικρό ξενοδοχείο-έκπληξη, με εστιατόριο και ζεστό χώρο καθιστικού με ταξιδιωτικά ενθυμήματα των ιδιοκτητών, ενώ στεγασμένα σε παλιά πέτρινα κτίρια, στο Κεφαλάρι, είναι το «Αρχοντικό» και το πιο καινούργιο «Αρμονία» (2747022475).

Τζια | Το νησί της διπλανής πόρτας

 Η Τζια συνδυάζει την κομψότητα με την γαλήνη ©Δήμος Κέας

Η Τζια συνδυάζει την κομψότητα με την γαλήνη ©Δήμος Κέας

Ιδανική λύση για κυκλαδίτικο αέρα χωρίς την κυκλαδίτικη μανιέρα, η Τζια ισορροπεί ανάμεσα στο εστέτ και το χαλαρό, το φινετσάτο και το απλό αλλά και το κοσμικό και το απόμερο με τον ίδιο τρόπο που η φύση της συνδυάζει το πράσινο των πυκνόφυτων βελανιδοδασών με τους καταγάλανους γιαλούς.

 Η παραλία τις Ποιήσσες (ή Ποίσσες) είναι από τις πιο κοσμικές του νησιού, για όλη την οικογένεια

Η παραλία τις Ποιήσσες (ή Ποίσσες) είναι από τις πιο κοσμικές του νησιού, για όλη την οικογένεια

Εξωτική ατμόσφαιρα έχει το αμμουδερό Σπαθί με το καλόγουστο beach resto, για ησυχία και απομόνωση προτιμήστε τα εξωτικά Ξύλα, όπως επίσης και τη Συκαμιά, και το ερημικό Καλυδονύχι με τα κρυστάλλινα νερά. Κάπου στο ενδιάμεσο βρίσκονται οι Ποίσες με την ιδιαίτερη σαγήνη του κολπίσκου τους, τις εξωτικές χορταρένιες ομπρέλες στο οργανωμένο κομμάτι τις παραλίας και τον άνετο χώρο της φαρδιάς παραλίας που απλώνεται ακριβώς δίπλα για τους πιο ανεξάρτητους κολυμβητές.

 Απαραίτητο το πέρασμα από την όμορφη Ιουλίδα

Απαραίτητο το πέρασμα από την όμορφη Ιουλίδα

Ο κεντρικός δρόμος οδηγεί και στην πλατεία της Χώρας, όπου δεσπόζει το ιστορικό δημαρχείο, αμφιθεατρικά χτισμένο γύρω από έναν επιβλητικό­ βράχο πάνω στα χαλάσματα του μεσαιωνικού κάστρου. Στεγασμένο σε ένα εντυπωσιακό κτίριο του Τσίλερ, αποτελεί από το 1902 ένα από τα σημαντικότερα αρχιτεκτονικά μνημεία του νησιού κι ένα από τα ομορφότερα οικοδομήματά του. Χαζέψτε το και μετά αναζητήστε στα ταρατσάκια της περιοχής το εστιατόριο «Kylix» με την cool ατμόσφαιρα και τη δημιουργική ελληνική κουζίνα. Στη συνέχεια, για τη χώνεψη, κατηφορίστε προς τον περίφημο σκαλιστό στα βράχια Λέοντα, προστάτη του νησιού κι έμβλημά του, αφού απάλλαξε την Τζια από τις νύμφες. Κι ευτυχώς, γιατί πώς αλλιώς θα την προσεγγίζαμε;

KNOW HOW

 Στην αρχαία πόλη της Καρθαίας το μάτι χάνεται στον ορίζοντα

Στην αρχαία πόλη της Καρθαίας το μάτι χάνεται στον ορίζοντα

Τι να μη χάσω: Την αρχαία πόλη της Καρθαίας, που προσεγγίζεται πεζοπορικά ή διά θαλάσσης αν τα γαϊδουράκια του Νίκου (6976469413) κάνουν το ρεπό τους, με την απρόσκοπτη θέα προς την Κύθνο να συναγωνίζεται μόνο το γαλάζιο θάλασσας και ουρανού από το μοναστήρι της Παναγιάς Καστριανής.

 Το «Aigis Suites» εγγυάται μία φινετσάτη διαμονή

Το «Aigis Suites» εγγυάται μία φινετσάτη διαμονή

Κι αν θέλω να το κάνω διήμερο: Αν σας βρει το βράδυ στο νησί, αυτό θα γίνει στο Βουρκάρι, meeting point της Τζιας για μέθεξη και μέθη –σε χαλαρούς ρυθμούς, όπως τα πάντα στο νησί–, οπότε δοκιμάστε το «Aigis Suites» (2288021825) για φινετσάτες σουίτες με ασυναγώνιστη θέα. Το «Hotel Karthea» (2288021204) και οι «Κέως Κατοικίες», στην Κορησσία, είναι επίσης αξιόπιστες επιλογές στην περαντζάδα του λιμανιού.

Πηγή: athinorama.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ