Με ποιο ποσόν κατάδικο της η Μέγκαν Μαρκλ μπήκε στην Βασιλική οικογένεια-το ποσό που κέρδιζε ανά επεισόδιο (φωτο-βιντεο)

οι μισθοί που έπαιρνε για τους ρόλους της στις τηλεοπτικές σειρές της εξασφάλιζαν καλή ζωή  πριν μπει στο παλάτι, καθώς ήταν πολύ μακριά από τον μέσο όρο

Η Μέγκαν Μαρκλ σήμερα είναι δούκισσα του Σάσεξ και απολαμβάνει τα προνόμια της βασιλικής οικογένειας, αλλά οι μισθοί που έπαιρνε για τους ρόλους της στις τηλεοπτικές σειρές της εξασφάλιζαν καλή ζωή  πριν μπει στο παλάτι, καθώς ήταν πολύ μακριά από τον μέσο όρο.

Πριν γνωρίσει και παντρευτεί τον πρίγκηπα Χαρι η Μέγκαν δούλευε ως ηθοποιός. Εμφανίστηκε στην δημοφιλή τηλεοπτική  σειρά Suits από το 2011 έως το 2018, καθώς και άλλες δημοφιλείς τηλεοπτικές εκπομπές.

Η 37χρονη δούκισσα εμφανίστηκε στο τηλεπαιχνίδι "Deal" όπου ήταν ένα από τα μοντέλα που  κρατούσαν τους φακέλους του τραπεζίτη και στο "90210".

Η κινηματογραφική της καριέρα περιλαμβάνει εμφανίσεις στις ταινίες  Anti-Social, Horrible Bosses , καθώς και στην ταινία Remember Me με τον Robert Pattinson

Αλλά η μεγάλη της επιτυχία ήταν στην τηλεοπτική σειρά Suits στην οποία καθιερώθηκε στον ρόλο της Rachel Zane.

Η  Μέγκαν συμμετείχε σε 100 επεισόδια της σειράς της Netfix.Η σειρά παιζόταν για πάνω από 7 σεζόν. Αυτή η συμμετοχή της αύξησε τον τραπεζικό λογαριασμό της κατά πολλά εκατομμύρια σύμφωνα με την Mirror

Συγκεκριμένα, η δούκισσα του Σάσεξ έπαιρνε 47.000 δολάρια ανά επεισόδιο για το ρόλο της ως Ρέιτσελ Ζέιν στη σειρά «Suits». Αυτό σημαίνει ότι έβγαζε 423.000 δολάρια ετησίως, πολύ υψηλότερο από αυτό του μέσου Αμερικανού.

Εκτός όμως από την τηλεοπτική αυτή σειρά, πήρε αρκετά χρήματα για τους μικρούς ρόλους στις ταινίες που συμμετείχε. Συγκεκριμένα, αμείφθηκε με 175.000 δολάρια για το σύντομο πέρασμα από την ταινία «Remember Me» της οποίας την παραγωγή έκανε ο πρώην σύζυγός της, Τρέβορ Ένγκελσον, ενώ πήρε 145.000 δολάρια για μια κωμωδία το 2006.

Μπορεί πλέον να είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας, ο πλούτος της οποίας είναι ανεκτίμητος, ωστόσο η Μέγκαν είχε μια πολύ πετυχημένη καριέρα από μόνη της.

Φαίνεται πως η περιουσία της δούκισσας του Σάσεξ ανέρχεται στα 5 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το CelebrityNetWorth.com.

Το ίδιο σάιτ αναφέρει πως η περιουσία του πρίγκιπα Χάρι είναι 8 φορές μεγαλύτερη από αυτή της συζύγου του, με την καθαρή του αξία να ανέρχεται στα 38 εκατομμύρια δολάρια.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ