Κούκλοι και οι δυο: Μπραντ Πιτ και Λεονάρντο Ντι Κάπριο στα καλύτερα τους! - Μπαίνουν στην Κάντιλακ και... αρχίζει το γύρισμα (φωτο-βιντεο)

Οι δυο διάσημοι ηθοποιοί βρίσκονται μαζί σε μια πολλά υποσχόμενη ταινία

Ύστερα από ένα δύσκολο και επεισοδιακό διαζύγιο με την  Αντζελίνα Τζολί ο Μπραντ Πιτ έπεσε με τα μούτρα στη δουλειά. Ο 54χρονος σταρ ήταν πανέμορφος στα γυρίσματα της νέας του ταινίας "Once Upon a Time in Hollywood", που γίνονται στο Λος Άντζελες.

Στην νέα ταινία του Ταραντίνο που θα κυκλοφορήσει στις 26 Ιουλίου 2019 συμπρωταγωνιστεί με τον  Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Ο Μπραντ που αναγκάστηκε πρόσφατα να αντικρούσει τους ισχυρισμούς της Αντζελίνα ότι δεν συμβάλλει ουσιαστικά στην ανατροφή των παιδιών, θυμίζει στη νέα ταινία την "Θέλμα & Λουίζ" εκδοχή του με πιο μακριά μαλλιά και καουμπόικα τζιν.

 

 

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, στα γυρίσματα φορούσε μια κίτρινη floral πουκαμίσα ανοικτή και από μέσα ένα λευκό μπλουζάκι. Με μια λευκή Κάντιλακ πέρασε να πάρει τον Λεονάρντο από τα στούντιο της Paramount την Παρασκευή όπως αναφέρει η Daily Mail.

Ο Ντι Κάπριο  φορούσε ένα καφέ δερμάτινο σακάκι, ένα μαύρο παντελόνι και ένα μουσταρδί μπλουζάκι για τις ανάγκες των γυρισμάτων. Η υπόθεση της ταινίας εκτυλίσσεται το 1969 με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο να υποδύεται τον Rick Dalton, πρώην τηλεοπτικό αστέρα μιας σειράς γουέστερν, ενώ ο Μπραντ Πιτ θα παίξει τον ρόλο του Cliff Booth, τον για χρόνια αντικαταστάτη του.   

«Και οι δύο παλεύουν να τα καταφέρουν σε ένα Χόλιγουντ που δεν αναγνωρίζουν πια», εξήγησε ο σκηνοθέτης. «Αλλά ο Rick έχει μια πολύ διάσημη γειτόνισσα, την Σάρον Τέιτ».  

Η ταινία ασχολείται με τις δολοφονίες της διαβόητης «οικογένειας Μάνσον», που έγιναν το 1969 όταν ο ηγέτης τους οδήγησε την πιστή του ομάδα στη δολοφονία 9 ατόμων, ανάμεσά τους και η Σάρον Τέιτ, σύζυγος του γνωστού Γαλλο-Πολωνού σκηνοθέτη Ρομάν Πολάνσκι, η οποία τότε ήταν 8 μηνών έγκυος.  

Οι δυο διάσημοι ηθοποιοί βρίσκονται μαζί σε μια πολλά υποσχόμενη ταινία και όπως φαίνεται το απολαμβάνουν. Είναι και οι δυο υπέροχοι και το μόνο που μένει είναι να μας εντυπωσιάσουν με τις ερμηνείες τους όπως με την πολύ γοητευτική εμφάνιση τους. Ανυπομονούμε να τους δούμε στη μεγάλη οθόνη

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ