Ζώδια: Καλό Σαββατοκύριακο! - Ποιοι θα είναι οι τυχεροί;

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Η  αστρολόγος Άντα Λεούση δίνει τις  αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια στο oroskopos.gr  Ποιά ζώδια θα έχουν επιτυχία το Σαββατοκύριακο ; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΚΡΙΟΣ:

Ενεργήστε με θάρρος, καθώς η τύχη είναι με το μέρος σας και μη σας κυριεύει η ηττοπάθεια, τώρα που η μέρα είναι προπαρασκευαστική για να αλλάξετε εκ βάθρων τη ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ:

Οι αποφάσεις σας δεν πρέπει να καθοδηγούνται από τα συμφέροντα, αλλά από τις πεποιθήσεις σας. Μην ξεχνάτε ότι οι αξίες της ζωής καθορίζονται από τα αρχέτυπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Εξετάστε για άλλη μια φορά τις επιρροές του περιβάλλοντός σας, γιατί η επαναστατική σας συμπεριφορά θα προκαλέσει αντιδράσεις και δεν πρέπει να στηρίζεστε τόσο στην εξωτερική βοήθεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Μην υποτιμάτε τα παλιά παθήματα και προσέξτε τον ενθουσιασμό σας. Μπορεί τα ανοίγματα στις σχέσεις σας να ευνοούνται, αλλά τα επαγγελματικά θέλουν ακόμα μεγάλη προσοχή.

ΛΕΩΝ:

Προσαρμόστε στο πρόγραμμά σας την αναδιοργάνωση και εκμεταλλευτείτε τις δημιουργικές σας δυνατότητες στον εργασιακό σας χώρο, φροντίζοντας να μην αποσπάται η προσοχή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Βρείτε έξυπνες στρατηγικές που θα σας βοηθήσουν να φτάσετε τους στόχους σας πιο γρήγορα, χωρίς όμως να θεωρείτε ότι τα ξέρετε όλα και υποτιμάτε τη γνώμη των άλλων.

ΖΥΓΟΣ:

Προωθήστε τα επαγγελματικά σας σχέδια, γιατί έχετε τις δυνατότητες. Εκμεταλλευτείτε τις καλές διασυνδέσεις και αποφύγετε τις άσχημες, για να βοηθηθείτε και να προβάλετε τη δουλειά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Ξεφύγετε για λίγο από τον κόσμο σας και θα εκπλαγείτε από τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν τόσο στον επαγγελματικό σας τομέα, όσο και στον προσωπικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Οι σχέσεις σας δεν άλλαξαν ποιοτικά από μόνες τους, απλά εσείς αλλάξατε προς το καλύτερο και έτσι τώρα μπορείτε να βασίζεστε περισσότερο σε αυτές και χωρίς βιασύνες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Γίνετε λίγο πιο μοντέρνοι και αφήστε στην άκρη τις παλιές συνταγές για την εργασία σας. Προσπαθήστε να μάθετε καινούριες μεθόδους για να φτάσετε στην επιτυχία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Δείτε τις υποθέσεις που σας απασχολούν μέσα από διαφορετικές οπτικές γωνίες τώρα που είστε πιο ευαισθητοποιημένοι. Οι αποφασιστικές και δυναμικές ενέργειες σας ευνοούν.

ΙΧΘΥΣ:

Οι ηθικές αξίες των ανθρώπων είναι παρόμοιες, αλλά διαφοροποιούνται στις λεπτομέρειες και πάνω σε αυτές θα πρέπει να προσαρμοστείτε για να έχετε καλή συνεργασία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ