Με καρέ εξουδετέρωσε τη Λουκέρνη ο Ολυμπιακός - Ωραίο ποδόσφαιρο, τυπική διαδικασία η ρεβάνς (Φωτό & Βίντεο)

Μια υπέροχη βραδιά στο Φάληρο!

Ολυμπιακός από τα παλιά... Η ομάδα ζέστανε τον κόσμο της μετά από μια κακή ποδοσφαιρική σεζόν και με εντυπωσιακό ματς πήρε την πρόκριση από το «Γ. Καραϊσκάκης», που είχε περισσότερους από 22.000 οπαδούς.

Το 4-0 δεν αφήνει περιθώρια για την Λουκέρνη που ήταν κατώτερη των περιστάσεων. Τα δυο πρώτα γκολ πέτυχε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος που αναδείχθηκε σε mvp, με κεφαλιά ψαράκι στο 10' και με αριστερό πλασέ στο 33'. Αλλά δυο γκολ πέτυχε ακόμα ένας νεοαποκτηθένας παίκτης, ο Ισπανός φορ Μιχέλ Άνγκελ Γκερέρο, που έκανε το σκορ ημιχρόνου να είναι 3-0 στο 36' και πέτυχε το τελικό 4-0 στο 84'.

Στους διακριθέντες της βραδιάς ήταν ο Κώστας Φορτούνης με μια ασίστ, 2 δοκάρια και καθοριστική συμμετοχή στο δεύτερο γκολ, ο Τσιμίκας που σέρβιρε με κόρνερ το πρώτο τέρμα, ο Ποντένσε που με τα κόλπα του ξεσήκωσε το γήπεδο ο Καμαρά και φυσικά η αγωνιστική επάνοδος του Ομάρ!

Μπορέι ο αντίπαλος να μην προσφέρεται για αντικειμενικά συμπεράσματα, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι μια καινούρια ομάδα, με νέο προπονητή και παίκτες που πρέπει να δέσουν, υπάρχουν ακόμα κενά στο ρόστερ και φυσικά δεν βρίκεται στον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας ενόψει της δύσκολης συνέχειας. 

Άξιο αναφοράς είναι πως η Ελλάδα παραμένει στη 14η θέση της Ουέφα μετά τη νίκη του Ολυμπιακού.

Γήπεδο: Γεώργιος Καραϊσκάκης

Διαιτητής: François Letexier (FRA)

Βοηθοί: Cyril Mugnier (FRA), Mehdi Rahmouni (FRA)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Καμαρά (91' Τοροσίδης), Φορτούνης (86' Φετφατζίδης), Χριστοδουλόπουλος (78' Βρουσάι), Ποντένσε, Γκερέρο.

ΛΟΥΚΕΡΝΗ (Ρενέ Βάιλερ): Σάλβι, Γκρέτερ, Άλβες, Σμιντ, Σβέγκλερ (58' Βάργκας), Σίντλερ, Βόκα, Γκβίλια, Σνόιλι (58' Σουλτζ), Σιρπφ, Ελέκε (74' Ντεμασάι).

Γκολ: 10', 33' Χριστοδουλόπουλος, 36', 84' Γκερέρο

Κάρτες: 16' Καμαρά, 61' Μπουχαλάκης – 20' Σμιντ, 39' Βόκα, 56' Σνόιλι.

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ