Έχετε δει φωτογραφίες από την πιο ασφυκτικά γεμάτη παραλία του κόσμου; 40.000 άνθρωποι σε 500μ. ακτής

Δείτε φωτογραφίες.

Η πιο πολυσύχναστη παραλία του κόσμου, το Fujiazhuang στη βορειοανατολική κινεζική πόλη Νταλιάν, συνθέτουν ένα αγοραφοβικό, καλοκαιρινό σκηνικό. 

Στην περίοδο αιχμής, που είναι τώρα, περίπου 40.000 άνθρωποι επισκέπτονται καθημερινά αυτή την παραλία μήκους μόλις 500 μέτρων.

Αυτό θα έμοιαζε εφιαλτικό για οποιοδήποτε άλλο μέρος του κόσμου, αλλά στην παραλία αυτή επικρατεί μια ισορροπία, απροσδιόριστη, αλλά απόλυτα λειτουργική. 

Το Fujiazhuang διαφημίζεται ως πάρκο, αλλά ουσιαστικά είναι μια παραλία με μια λωρίδα πρασίνου πίσω από ένα γιγαντιαίο κοχύλι που υποτίθεται πως είναι η πύλη. Δεν υπάρχουν μπιτς μπαρ και δυνατές μουσικές, δεν υπάρχουν ρακέτες - δεν υπάρχει χώρος άλλωστε - και δεν υπάρχουν θαλάσσια σπορ. 

«Εάν πάσχετε από οφθαλμικές παθήσεις ή ασθένειες του δέρματος ή διάρροια ή άλλες παθήσεις, παρακαλώ μην κολυμπάτε και συμβουλευτείτε το γιατρό σας. Παρακαλώ μην φτύνετε, μην ρίχνετε απορρίμματα και μην καπνίζετε», προτρέπει η φωνή μιας νεαρής γυναίκας από τα μεγάφωνα, δυστυχώς όμως μέσα σε τόσες χιλιάδες κόσμου υπάρχουν αρκετοί παραβάτες!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ