Η Εύα Αντωνοπούλου μιλά για τον γάμο της στη Νέα Υόρκη και πόσο τον καταχάρηκε! (βίντεο)

«Ήταν όλα πολύ απλά και όμορφα», θα πει για το γάμο της η Εύα Αντωνοπούλου στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και την εκπομπή JOY. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Live» του ΣΚΑΙ παντρεύτηκε στις 2 Αυγούστου στο Δημαρχείο της Νέας Υόρκης με τον αγαπημένο της Παναγιώτη Αρκουμενέα, και αυτή είναι η πρώτη φορά που μιλάει γι’ αυτό το υπέροχο γεγονός στη ζωή της.

«Ήταν όλα πολύ απλά και όμορφα», θα πει για το γάμο της η Εύα Αντωνοπούλου στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και την εκπομπή JOY. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Live» του ΣΚΑΙ παντρεύτηκε στις 2 Αυγούστου στο Δημαρχείο της Νέας Υόρκης με τον αγαπημένο της Παναγιώτη Αρκουμενέα, και αυτή είναι η πρώτη φορά που μιλάει γι’ αυτό το υπέροχο γεγονός στη ζωή της.



«Κατ’ αρχάς, δεν έκανα το γάμo κρυφά», απαντά στο ερώτημα γιατί κανείς δεν γνώριζε γι” αυτό,

«Πριν το γάμο δεν το έλεγα, γιατί ήθελα να μαθευτεί μετά. Ήθελα να γίνει πρώτα, να τα καταφέρουμε, δεν ξέραμε τι μπορεί να προκύψει… Ίσα ίσα μετά το είπα και φωτογραφίες έβγαλα και τις έβαλα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μοιράστηκα τη χαρά μου μετά, στο πριν δεν ήθελα».

Όσο για το πώς προέκυψε ο γάμος στη Νέα Υόρκη, θα πει:

«Σχεδιάζαμε από καιρό με τον Παναγιώτη να κάνουμε ένα μεγάλο ταξίδι, ένα ταξίδι όπου θα μπορούσαμε να λείψουμε ένα μήνα. Αποφασίσαμε να πάμε στην Αμερική, θέλαμε να δούμε την Καλιφόρνια, τη Νέα Υόρκη, τη Βοστόνη, όπου είχε σπουδάσει ο Παναγιώτης… Όταν, λοιπόν, μου έκανε την πρόταση γάμου, κάπου μέσα στο χειμώνα, είπαμε “δεν κάνουμε και τον γάμο εκεί;” (…) Ήμασταν οι δυο μας, δεν καλέσαμε κανένας, δεν ήταν ούτε οι γονείς μας».



Πόσο αντέδρασαν οι γονείς σ’ αυτό; « Δεν είχα κανένα πρόβλημα! Τους ενδιέφερε να είμαστε εμείς ευτυχισμένοι και δεν είναι το στερεότυπο των γονιών που θέλουν να είναι αυτοί ευτυχισμένοι μέσα από τα παιδιά τους (…) Ήταν μαζί μας μέσω skype call!

Δεν τους είπαμε να μην έρθουν, αλλά δεν ήταν και εύκολο. Τους είπαμε ότι θα το γλεντήσουμε εδώ και πριν και μετά, αλλά ότι αυτό είναι η απόφασή μας».

Όσο για το αν τις έλειψαν, «ναι, ίσως κάποιες στιγμές στο Δημαρχείο, αλλά γενικότερα ήμασταν σε μεγάλη επικοινωνία με τους γονείς, τους στέλναμε φωτογραφίες, τους πήραμε στο Skype, τους είχαμε στείλει με email το “σήμερα γάμος γίνεται”… το κάναμε με ένα δικό μας τρόπο».

Η Εύα, μιλώντας για την προετοιμασία, αναφέρει ότι δεν έκανε… καμία! «Δεν οργάνωσα τίποτα! Όλοι όσοι γνώριζαν, μου έλεγαν “πω, πω θα πρέπει να είσαι πολλή κουρασμένη με το τρέξιμο του γάμου”, αλλά εγώ δεν κουράστηκα καθόλου!»



Γιατί το επέλεξαν το Δημαρχείο αντί για την εκκλησία; « Όταν αποφασίσαμε ότι τελικά θα κάνουμε το γάμο στην Αμερική, σκεφτήκαμε τον θρησκευτικό, αλλά σκεφτήκαμε επίσης ότι θα είναι λίγο κάπως να είμαστε οι δυο μας σε μια εκκλησία. Και έτσι ξυπνήσαμε ένα πρωί, πήγαμε στο Δημαρχείο, ήμασταν εκεί στις 9, παντρευτήκαμε και φύγαμε!»



Η Εύα παραδέχεται, επίσης, ότι δεν είχε ποτέ το όνειρο ενός κλασικού γάμου («δεν είχα ποτέ το όνειρο να κάνω ένα γάμο όπου θα μπω, θα με χειροκροτήσουν, που θα ψάχνω πέντε μήνες πριν το νυφικό μου… Δεν τα υποτιμώ όλα αυτά, είναι πάρα πολύ ωραία, αλλά δεν είναι για μένα») και περιγράφει τη διαδικασία, όπως την έζησε, ως κάτι πολύ «ρομαντικό»: «Αν είσαι πολύ ερωτευμένος με το συντροφό σου, αποφασισμένος ότι μ’ αυτόν θέλεις να κάνεις οικογένεια, το ζεις πιο πολύ φαντάζομαι από το παραδοσιακό γάμο, με την έννοια ότι δεν έχεις τίποτα να σου αποσπάσει την προσοχή, ούτε τους γονείς, ούτε το άγχος της προετοιμασίας, είστε οι δυο σας».



Και φυσικά μας το συστήνει: «Αν νιώθει κάποιος ότι θέλει να το κάνει έτσι, χωρίς όλο αυτό το άγχος της προετοιμασίας, το προτείνω!»

Η παρουσιάστρια μίλησε, επίσης, και για τη μετάβασή της από τη ψυχαγωγία και στην ενημέρωση: «Δεν αποποιούμαι εκείνο το διάσημα, αλλά θεωρώ ότι δεν μπορώ να υποστηρίξω καλά ως Εύα το ψυχαγωγικό κομμάτι».



Ενώ αναφέρεται και το καθοριστικό για την εξέλιξη της διάστημα που δούλεψε στον ΣΚΑΙ και στο ενημερωτικό κομμάτι: « Έκανα ραδιόφωνο, έκανα επικαιρότητα, έκανα το πρωινό δελτίο στις 5.30 με 6, και ξυπνούσα από τις 3.30 για να πάω στη δουλειά. Ό,τι και να λένε πάντως, αυτό το πρωινό είναι κάτι που δεν συνηθίζεται ποτέ. Ήταν πολύ, όμως, δημιουργική διαδικασία για μένα και πολύ σημαντική».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ