ΑΝΤΙΟ ΡΙΚΑ ΜΟΥ: «Σίφουνας, θηλυκό, αγοροκόριτσο, γαζέλα, αντικομφορμίστρια - Δεν φοβήθηκε ο καρκίνος το μυαλό και το κορμί σου;» (Φωτό)

Οι συγκινητικές στιγμές.

Η Ρίκα Βαγιάνη «έφυγε», σήμερα (07/08), από τη ζωή και πολλοί της είπαν αντίο με τον δικό τους τρόπο.

Η Ειρήνη Νικολοπούλου θυμήθηκε την πρώτη εμφάνιση της Ρίκας Βαγιάνη, στο Mega, πριν από 26 χρόνια δημοσιεύοντας στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία γράφοντας: «Αντίο, Ρίκα μου (Βαγιάνη)! Μαζί μου, η πρώτη σου φορά στην τηλεόραση. Μega, "Studio 5". Τόσο έξυπνη, τόσο ετοιμόλογη, χείμαρρος, τόσο αντι-δήθεν, μια αντικομφορμίστρια, καλλιεργημένη, συναρπαστική γυναίκα με θηλυκότητα και προσωπικότητα. Τόσο γρήγορα, γιατί; Η φωτό από την πρώτη της εμφάνιση στην τηλεόραση, 1992».

Ύστερα, με μια νέα ανάρτησή της, η Ειρήνη Νικολοπούλου αποχαίρετησε τη «Ρίκα, τον "σίφουνα"», γράφοντας στο Instagram: «Το τόσο θηλυκό αγοροκόριτσο, η πανέξυπνη γυναίκα με τη γλώσσα που δεν φοβόταν να τα βάλει με όλα και κυρίως με τα συνηθισμένα, τα συντηρητικά, τα άνοστα κι άνευρα. Γιατί η Ρίκα είχε νεύρο, νοστιμιά σε ό,τι κι αν έλεγε, ουσία, περιεχόμενο, σπάνια καλλιέργεια, μόρφωση που δεν φώναζε και μοναδικό τσαγανό. Τσεκουράτη και με λεπτή ειρωνεία στον λόγο της, έγραφε καλά, μίλαγε άριστα. Όταν την πρωτοσυνάντησα στο Mega Channel, ήταν η πρώτη της φορά, η πρώτη της εμφάνιση στην τηλεόραση. Με 10 χρονια εγώ ήδη στο γυαλί, της μάθαινα τα τυπικά γιατί όταν εκείνη εμπαινε στο Studio 5, την πρωινή εκπομπή που συμπαρουσιάζαμε, το γυαλί το "έσπαζε" με την ετοιμολογία της και το γάργαρο γέλιο της. Τη θυμάμαι να τη χαζεύω -όταν ντυνόμαστε- για τις ποδάρες της και για την άνεση που είχε με το θαυμάσιο ψηλό, λιγνό αλλά και χυμώδες σώμα της. Μετά, η Ρίκα, η απείθαρχη, κάλπαζε στη δημοσιογραφία με την αξία της και με τα προσόντα της. Στο αίμα της, ο μπαμπάς της, Οδυσσέας Ζούλας, και όλο το δημοσιογραφικό σόι Ζούλα και στην καρδιά της ο λατρεμένος της δεύτερος πατέρας της και δεύτερος σύζυγος της μαμάς της, ο Γιάννης Διακογιάννης: «Βα» (απο τη μαμά της, Βαρβάρα) και «-γιάννη» (από τον Διακογιάννη). Με τέτοια αυτοπεποίθηση, που δεν ντράπηκε γυμνή να φωτογραφηθεί γιά το Playboy. Τι να φοβηθεί αυτή η ατρόμητη γυναίκα; Είχε υψηλό δείκτη ευφυΐας και ταυτόχρονα ένα κορμί γαζέλας. Ήθελα να 'ξερα, ο καρκίνος δεν την φοβήθηκε όταν είδε αυτη την κοπελάρα που το μυαλό και το σώμα της ήταν μοναδικής δύναμης; Δεν φοβάται αυτός ο αθεόφοβος, τίποτε δεν λογαριάζει; Μυαλά, σώματα, μανάδες που έχουν ακόμη δρόμο μπροστά τους σαν τη Ρίκα με τον Οδυσσέα της;».

Δείτε τις αναρτήσεις της:

 

 

 

 

Ρίκα ο σίφουνας . Το τόσο θηλυκό αγοροκόριτσο , η πανέξυπνη γυναίκα με την γλώσσα που δεν φοβόταν να τα βάλει με όλα και κυρίως με τα συνηθισμένα , τα συντηρητικά , τα άνοστα και άνευρα Γιατί η Ρίκα είχε νεύρο , νοστιμιά σε ότι κι αν έλεγε , ουσία , περιεχόμενο , σπάνια καλλιέργεια , μόρφωση που δεν φώναζε και μοναδικό τσαγανό . Τσεκουράτη και με λεπτή ειρωνεία στον λόγο της , έγραφε καλά , μίλαγε άριστα . Οταν την πρωτοσυνάντησα στο Mega Channel ήταν η πρώτη της φορά, η πρώτη της εμφάνιση στην τηλεόραση . Με 10 χρονια εγώ ηδη στο γυαλί της μάθαινα τα τυπικά γιατί όταν εκείνη εμπαινε στο Studio 5 την πρωινή εκπομπή που συμπαρουσιάζαμε « το γυαλί το έσπαζε « με την ετοιμολογία της και το γάργαρο γέλιο της . Την θυμάμαι να την χαζεύω -όταν ντυνόμαστε - γιά τις ποδάρες της και γιά την άνεση που είχε με το θαυμάσιο ψηλό , λιγνό αλλά και χυμώδες σώμα της . Μετά η Ρίκα η απείθαρχη κάλπαζε στην δημοσιογραφία με την αξία της και με τα προσόντα της .Στο αίμα της ο μπαμπάς της Οδυσσέας Ζούλας και όλο το δημοσιογραφικό σόϊ Ζούλα και στην καρδιά της ο λατρεμένος της δεύτερος πατέρας της και δεύτερος σύζυγος της μαμάς της ο Γιάννης Διακογιάννης : Βα( απο την μαμά της Βαρβάρα ) και - γιάννη ( απο τον Διακογιάννη ) Με τέτοια αυτοπεποίθηση,που δεν ντράπηκε γυμνή να φωτογραφηθεί γιά το Playboy Τι να φοβηθεί αυτή η ατρόμητη γυναίκα ; Είχε υψηλό δείκτη ευφυΐας και ταυτόχρονα ενα κορμί γαζέλας Ηθελα να ´ξερα ο καρκίνος δεν την φοβήθηκε οταν είδε αυτη την κοπελάρα που το μυαλό και το σώμα της ήταν μοναδικής δύναμης ; Δεν φοβάται αυτός ο αθεόφοβος τίποτε δεν λογαριάζει ; μυαλά , σώματα , μανάδες που εχουν ακόμη δρόμο μπροστά τους σαν την Ρίκα με τον Οδυσσέα της ;#rikavagianni #megachannel#mega#studio5#goodbye #greektv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Irene Nikolopoulou A (@irenenikolopoulou) στις

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ