Πριγκίπισσες Ευγενία και Βεατρίκη στη «Vogue»: «Βάλαμε τα κλάματα μετά τον γάμο Ουίλιαμ - Κέιτ - Μας γελοιοποίησαν ως κακόγουστες» (Φωτό)

Ιδιαίτερη συνέντευξη.

Η Πριγκίπισσα Ευγενία παντρεύεται τον Οκτώβριο και με αφορμή τον γάμο της έδωσε μια ιδιαίτερη συνέντευξη μαζί με την αδελφή της, Πριγκίπισσα Βεατρίκη, στη «Vogue».

Η μελλόνυμφη αποκάλυψε, μάλιστα, ότι έκλαψαν όταν διάβασαν τις κριτικές για το ντύσιμό τους στον Γάμο του Πρίγκιπα Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον πριν από επτά χρόνια.

Συγκεκριμένα, η «γαλαζαίματη» είπε: «Υπήρξε ένα απαίσιο άρθρο που αναφερόταν στο τι φορούσε η Βεατρίκη και παραλίγο να απαντήσουμε και αρχίσαμε να κλαίμε, ήμασταν χάλια και μετά από μια ώρα άρχισα να κλαίω εγώ πάλι και η Βεατρίκη με παρηγόρησε».

Όπως και να έχει, αμφότερες δήλωσαν πως δεν αγχώνονται για τον επικείμενο γάμο της Πριγκίπισσας Ευγενίας.

Η Πριγκίπισσα Ευγενία, επίσης, τόνισε πως δέχθηκε την επίπληξη της βασιλικής οικογένειας όταν ανέβασε μια φωτογραφία του πατέρα της μέσα από το Παλάτι του Κένσινγκτον.

Δείτε την εν λόγω ανάρτησή της:

 

 

A wonderful and proud day celebrating Her Majesty’s birthday and @hrhthedukeofyork for his first Trooping the Colour as Colonel of the Grenadier Guards. #troopingthecolour

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Princess Eugenie (@princesseugenie) στις

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ