Η Καμίλα & η Τζούντι Ντεντς τρώνε χωνάκι παγωτό αψηφώντας το πρωτόκολλο (φωτο)

Οι δύο κυρίες μετά από μια σύντομη βόλτα με άμαξα στην περιοχή, κατέληξαν να αντιμετωπίζουν τη ζεστή μέρα με ένα παγωτό χωνάκι και χαλαρή συζήτηση

Τι κι αν η μία είναι η Δούκισσα της Κορνουάλης και η άλλη διάσημη ηθοποιός βραβευμένη με όσκαρ; Όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει η καλύτερη λύση για να δροσιστείς είναι ένα παγωτό χωνάκι. Πως να το στερηθούν; Η Καμίλα Πάρκερ και η διάσημη ηθοποιός Τζούντι Ντεντς , η οποία μάλιστα έχει υποδυθεί την βασίλισσα Ελισάβετ και την βασίλισσα Βικτώρια, κατά τη διάρκεια της θρυλικής της καριέρας , συναντήθηκαν την περασμένη Τρίτη  στην πρώην εξοχική κατοικία της Βασίλισσας Βικτώριας στη Νήσο Γουάιτ.

Η Τζούντι Ντεντς που είναι πρόεδρος του συλλόγου φίλων του Osborne House, υποδέχθηκε τη Δούκισσα της Κορνουάλης στο νησί. Οι δύο κυρίες μετά από μια σύντομη βόλτα με άμαξα στην περιοχή, κατέληξαν να αντιμετωπίζουν τη ζεστή μέρα με ένα παγωτό χωνάκι και χαλαρή συζήτηση αγνοώντας το αυστηρό πρωτόκολλο.

 

Το Osborne House, (Η πρώην εξοχική κατοικία της βασίλισσας Βικτώριας),  χτίστηκε μεταξύ του 1845 και του 1851 από τον αρχιτέκτονα Thomas Cubitt, τον παππού της Καμίλα, ο οποίος επίσης έκτισε την κύρια πρόσοψη του παλατιού του Μπάκιγχαμ το 1847.

"Το παγωτό είναι ευπρόσδεκτο με αυτό τον καιρό αλλά αυτό που θα ήθελα πραγματικά είναι μια γρήγορη βουτιά" φέρεται να είπε η Καμίλα σύμφωνα με το περιοδικό People. Σύμφωνα με την Paris Match, το ίδιο πρωί οι δύο κυρίες δεν έχασαν την ευκαιρία για μια γρήγορη βόλτα με το σκάφος Red Jet 7. Είναι το σκάφος που είχε βαφτίσει η Καμίλα με σαμπάνια όπως υπαγορεύει η παράδοση.

 

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ