Ζώδια: Τι μας περιμένει την εβδομάδα μετά την έκλειψη;

Αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται

Η εβδομάδα που ακολουθεί θα έχει συνέπειες της προηγηθείσας σεληνιακής έκλειψης με αποτέλεσμα να δημιουργήσει έκτακτα προβλήματα στην ανθρώπινη ψυχή. Απαιτείται προνοητικότητα, αποφυγή ριψοκίνδυνων εγχειρημάτων και επιφυλακτικότητα σε συναισθηματικές εντυπώσεις ή παρορμήσεις. Τις αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια δίνει ο Κώστας Λεφάκης στο oroskopos.gr

Κριός
Προσέξτε τη σχέση σας με οτιδήποτε καταπιάνεστε και αγαπάτε. Οι μέρες δεν θα είναι ήρεμες και η εναλλαγή της ατμόσφαιρας στην ανθρώπινη διάθεση θα είναι χαρακτηριστική. Ο Άρης παραμένει ανάδρομος στον Υδροχόο τονίζοντας κάποιες απογοητεύσεις σας. Η Αφροδίτη προχωρά γρήγορα στην Παρθένο βοηθώντας σας σε γρήγορες αποφάσεις όταν δυσκολεύεστε. Ο ανάδρομος Ερμής θα φρενάρει τις δραστηριότητες και θα επιμηκύνει τις αναμονές σας.

Ταύρος
Ακόμα ένα κύμα δυσκολιών, ευτυχώς περιστασιακών θα χτυπήσει την πόρτα και την ψυχή σας. Το διάστημα που ακολουθεί επηρεάζει πολύ το στενό περιβάλλον και ότι αφορά στην οικογένεια και την προσωπική σας ζωή. Αποφύγετε αθέατους σκοπευτές και μη δίνετε λαβές για σχόλια σε ανθρώπους που είναι κακόβουλοι απέναντί σας. Σε όλους τους τομείς θα υπάρξει ασάφεια ή δυσκολία, γι αυτό και οι ενδεχόμενες διακοπές ή η ανάγλη σας για ψυχαγωγία θα περιοριστούν ή θα ματαιωθούν.

Δίδυμοι
Η έκλειψη της Σελήνης θα φέρει σαν επακόλουθα διάφορες ανατροπές σε σενάρια και σχέδια μικρής διάρκειας. Δυσκολίες και ταξίδια για να κλείσετε συμφωνίες. Η Αφροδίτη σας βοηθά σε θέματα σπιτιού και ιδιοκτησίας , ο ανάδρομος Ερμής όμως θα δοκιμάσει για μια ακόμα φορά τα νεύρα σας και θα καθυστερήσει την υλοποίηση σχεδίων άμεσης ανάγκης. Θα σας βοηθήσει ο χαρακτήρας σας να τα καταφέρετε καθώς και το αισιόδοξο πνεύμα σας.

Καρκίνος
Παρά τις δυσκολίες, βρίσκετε τον τρόπο να ελιχθείτε και να πλησιάσετε τους στόχους σας. Η προσωπική σας τοποθέτηση απέναντι σε ζητήματα που απαιτούν άμεση λύση θα πρέπει να είναι διπλωματική και χαμηλών τόνων. Οικονομικά τα έξοδα συνεχίζονται και παράγουν μεγαλύτερη ανασφάλεια σε θέματα που βιάζεστε να τακτοποιήσετε. Μερικοί από εσάς εξετάζετε το ενδεχόμενο μιας αγοραπωλησίας για την οποία το διάστημα θεωρείται εντελώς ακατάλληλο.

Λέων
Μια μικρή ανάπαυλα σας προσφέρει αυτή η εβδομάδα. Χρησιμοποιήστε την για να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας, να σκεφτείτε το προσωπικό ζήτημα που σας απασχολεί και να προσπαθήσετε να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες με το σύστημα. Όσοι είστε σε διακοπές, αποφύγετε την αντιπαράθεση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και μην ρίχνετε περισσότερο λάδι στη φωτιά, όταν οι άλλοι προσπαθούν απλά να τους προσέξετε.

Παρθένος
Χρειάζεται να χαλαρώσετε και να δεχτείτε κάποια πράγματα που δεν αλλάζουν. Μέσα σε όλη την αναστάτωση των εκλείψεων, συνεχίζετε να επιμένετε σε θέματα που σας δημιουργούν προβλήματα στις κάθε είδους σχέσεις σας. Αποφύγετε την ένταση, διατηρήστε τα προνόμιά σας και φροντίστε καλύτερα τον εαυτό σας. Μια δραστηριότητα που σας ευχαριστεί φαίνεται να αναβάλλεται ή να συναντά εμπόδια για λίγο καιρό.

Ζυγός
Το Καλοκαίρι αυτό φέρνει κάποια απρόοπτα τα οποία πρέπει να αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία. Οι σχέσεις σας με αγαπημένα πρόσωπα μπορεί να δοκιμαστούν πρόσκαιρα και γι αυτό θα πρέπει να προσέξετε τα λόγια και τις πράξεις σας. Οικονομικά προσέξτε τις συναλλαγές σας και τις παρορμητικές σας κινήσεις. Η οικογένεια θα σας απασχολήσει κατά κάποιο τρόπο, γι αυτό φροντίστε να παραμένετε ψύχραιμοι και να έχετε τον έλεγχο.

Σκορπιός
Παραπλανητική σε πολλές περιπτώσεις θεωρείται η εβδομάδα που ξεκινά και θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στα θέματα που θεωρείτε ζωτικά για εσάς. Οι άλλοι θα κρατήσουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις και δεν είναι σοφό να αντισταθείτε στο αναπόφευκτο. Κρατήστε τις ιδέες σας για τον εαυτό σας, φανείτε συντηρητικοί και επιφυλακτικοί στην συμπεριφορά σας και μην περιμένετε να κάνουν οι άλλοι αυτά που δεν τολμάτε να κάνετε εσείς!

Τοξότης
Πολλοί από εσάς νιώθετε δημοφιλείς και απαραίτητοι για τους άλλους και δικαιολογημένα. Στην αναστάτωση των εκλείψεων, λίγοι μπορούν να σκεφτούν καθαρά όπως εσείς και λίγοι αδιαφορούν για τα πρακτικά θέματα που επηρεάζονται από συγκεκριμένες ενέργειες. Αποτέλεσμα αυτής σας της τοποθέτησης, να ζητούν κάποιοι τη συμβουλή σας, να εμπιστεύονται την κρίση σας και να αποζητούν την συμπαράστασή σας.  Μπορείτε να επιτύχετε πολλά με μια κουβέντα σας και μόνο!

Αιγόκερως
Όσο και αν προσπαθήσετε αυτήν την εβδομάδα να βάλετε σε τάξη τα του οίκου και τα της εργασίας σας δεν θα τα καταφέρετε. Αυτό που πρέπει να φροντίσετε είναι να δώσετε στους άλλους να καταλάβουν ότι είναι υπεύθυνοι των πράξεών τους και ότι θα υποστούν τις συνέπειες των επιλογών τους. Μειώστε την εργασιομανία σας, ακόμα και όταν είστε σε διακοπές. Οι αντοχές σας έχουν όρια και δεν πρέπει να τα ξεπερνάτε!

Υδροχόος
Εξακολουθείτε να βρίσκεστε στο μάτι του κυκλώνα και πολλά από τα απρόοπτα ή απρόβλεπτα που συμβαίνουν γύρω σας, οφείλονται στην αναστάτωση των εκλείψεων και στην ανάδρομη πορεία του Άρη στο ζώδιό σας. Η εβδομάδα ωφελεί κάπως εσάς που είστε σε διακοπές και δεν έχετε θέματα να λύσετε στο μέρος που βρίσκεστε. Ένα οικονομικό θέμα θα σας απασχολήσει αλλά δεν πρέπει να πάρετε ριψοκίνδυνες αποφάσεις.

Ιχθύες
Η εβδομάδα φέρνει διαφωνίες στο οικογενειακό περιβάλλον και σας απομακρύνει από την λύση ενός σχετικού θέματος. Προσπαθήστε να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες που σχετίζονται με τα οικονομικά σας και αρνηθείτε μια ευθύνη που δεν σας αναλογεί. Κρατηθείτε μακριά από επιζήμιες συναναστροφές και δραστηριότητες και ασχοληθείτε περισσότερο με ότι μπορεί να βελτιωθεί και με ότι δεν σας προκαλεί αναστάτωση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ