Ζώδια: Τι μας περιμένει το Σαββατοκύριακο;

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια 

Η  αστρολόγος Άντα Λεούση δίνει στο oroskopos.gr τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια! Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

Διάβασε το ημερήσιο astro tip του ζωδίου σου!

ΚΡΙΟΣ:

Εάν θέλετε να εκτονώσετε τα νεύρα σας, κάντε το με έρωτα και όχι με καυγάδες και φωνές. Στους ανθρώπους που ξέρετε ότι έχουν προβλήματα, φροντίστε να είστε μαζί τους ευγενικοί.

ΤΑΥΡΟΣ:

Οργανώστε τα επαγγελματικά σας καλύτερα, για να έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Εάν κάτι σας χαλάει μη ρίχνετε τη διάθεσή σας, απλά υιοθετήστε πιο πρακτικό πνεύμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Πάρτε σαφείς θέσεις στα γεγονότα και μη μένετε αμέτοχοι ή παρατηρητές. Ακόμα και όταν οι άλλοι δεν έχουν τρόπους, εσείς δείξτε καλή συμπεριφορά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Δώστε πρωτοβουλίες και στους άλλους και αλλάξτε τη νοοτροπία του δυνατού. Για να ισορροπήσετε βρεθείτε με ένα άτομα που μπορεί να σας βοηθήσει.

ΛΕΩΝ:

Κάποια επαγγελματικά ανοίγματα που δεν έχετε καλοσκεφτεί, θα σας κάνουν επιφυλακτικούς. Φροντίστε να συνεργαστείτε μόνο με άτομα της απολύτου εμπιστοσύνης σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Δείτε φίλους και μην περάσετε το βράδυ σας, κλεισμένοι στο σπίτι βλέποντας τηλεόραση. Καταπιαστείτε με κάτι πρακτικό που θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα.

ΖΥΓΟΣ:

Προχωρήστε στο μέλλον και μην μένετε κολλημένοι σε παρελθούσες καταστάσεις. Αφήστε το χρόνο να λειτουργήσει και μην κάνετε επιθετική πολιτική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Πίσω από τη διακριτικότητα και τις αντιδράσεις ενός συναδέρφου, κρύβεται δόλος. Στις σχέσεις που έχετε με ηλικιωμένους συγγενείς, να είστε λιγότερο νευρικοί.

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Οι απόψεις σας θα συζητηθούν πολύ, αλλά δε θα σχολιαστούν αρνητικά. Αφεθείτε στην καθημερινότητα και ξεκουράστε το νου και το σώμα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Έχετε τη δύναμη να χειριστείτε την καρδιά σας παράλληλα με τη λογική, ώστε να κοιτάξετε το μέλλον παρέα με ένα σύντροφο που θα σας καταλαβαίνει, θα σας στηρίζει και θα νοιάζεται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Περιορίστε τον εγωισμό σας για να γίνετε λίγο περισσότερο ειλικρινής με τον εαυτό σας, ακόμα και αν δεν είστε προετοιμασμένοι να αλλάξετε τίποτα σε εσάς.

ΙΧΘΥΣ:

Ανοίξτε τα μάτια σας και δείτε τον ένα και μοναδικό δρόμο που οδηγεί στην ευτυχία, γιατί ο πραγματικός σύντροφος της ζωής σας είναι ήδη μπροστά σας και περιμένει τη δική σας κίνηση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ