Puppies Park: Εδώ ο σκύλος σας εκπαιδεύεται και κοινωνικοποιείται - Πέφτει στην πισίνα η το αφήνετε για dog sitting και dog walking

Το πρώτο καφέ σκύλων στην Ελλάδα.

Το Puppies Park, ένα πρότυπο κέντρο για τον σκύλο που παρέχει υπηρεσίες βασικής εκπαίδευσης, εκπαίδευση προστασίας, υπηρεσίες dog sitting και dog walking, υπηρεσία μεταφοράς του σκύλου σας από και προς το Πάρκο, αλλά και συμβουλευτικές υπηρεσίες για υιοθεσία σκύλων ή για την επιλογή της κατάλληλης φυλής και εκτροφείου.

Βασικός σκοπός της δημιουργίας του puppies park, είναι η σωστή κοινωνικοποίηση και η εκπαίδευση κουταβιών και ενήλικων σκύλων σε ένα χώρο ασφαλή με τη συνεχή επίβλεψη από εκπαιδευτές και καταρτισμένο προσωπικό.

Ο ιδιοκτήτης βρίσκει ένα χώρο φιλικό προς αυτόν και το σκύλο του με τη δυνατότητα παροχής συμβουλών και επίλυσης οποιασδήποτε απορίας σε σχέση με τον καλύτερό του φίλο.

Βασική επιδίωξη της ομάδας εκπαιδευτών του puppies park είναι η άψογη σχέση μεταξύ ιδιοκτήτη και σκύλου, η επίλυση καθημερινών προβλημάτων συμβίωσης καθώς και η σωστή ανάπτυξη της προσωπικότητας του σκύλου.

Στο χώρο του puppies park παρέχονται καθημερινά υπηρεσίες dog sitting, καθώς και μεταφορά του σκύλου από και προς το χώρο σας.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ