Φωτιά στην Αττική: "Είδα τα δίδυμά μου στην τηλεόραση"– Αποβιβάστηκαν από το αλιευτικό αλλά είναι άφαντα- Η συγκλονιστική έκκληση ενός πατέρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι συγκλονιστικές ανθρώπινες ιστορίες από τις πυρκαγιές στην Αττική είναι πολλές.

Μεγάλη αγωνία επικρατεί για την τύχη των εννιάχρονων διδύμων κοριτσιών που αγνοούνται από την Ραφήνα, μετά την μεγάλη πυρκαγιά στην Αττική.

Πρόκειται για την Σοφία και την Βασιλική Φιλιπποπούλου, τις οποίες εντόπισαν οι γονείς τους σε τηλεοπτικά πλάνα την ώρα που αποβιβάζονταν από αλιευτικό σκάφος στο λιμάνι της Ραφήνας.

Ωστόσο, από τότε τα δύο παιδιά είναι άφαντα.

Ο πατέρας των κοριτσιών, Γιάννης Φιλιππόπουλος, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και έκανε έκκληση σε όποιον έχει την παραμικρή πληροφορία για τα παιδιά του, να τον καλέσει στο κινητό του τηλέφωνο (694 88 43 741).

Τα δυο κορίτσια, ηλικίας 9 ετών, ήταν μαζί με τον 74χρονο παππού τους Φίλιππο Φιλιππόπουλο και την 61χρονη γιαγιά τους Σοφία το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας, όταν ξέσπασε η φωτιά στην ανατολική Αττική.

Μάλιστα, οι γονείς των παιδιών είχαν πάει και στο νεκροτομείο στο Γουδί, όπως τους συμβούλευσαν οι Αρχές, θεωρώντας νεκρά τα κοριτσάκια τους. Ωστόσο, μετά από λίγο εντόπισαν τα παιδιά μέσα στο αλιευτικό, όμως, κανείς δεν γνωρίζει από τότε που βρίσκονται οι μικρές Σοφία και Βασιλική.

Η αγωνία για τους γονείς είναι τεράστια, ενώ κάνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε για τα παιδιά να τους βοηθήσει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ