Σήμερα στα δικαστήρια η 55χρονη που χαράκωνε μωρά: «Φοβόμαστε μην μετέδωσε ασθένεια στο παιδί» λέει ένας πατέρας

Η 55χρονη, που αρνείται τις κατηγορίες, φέρεται να έχει τραυματίσει τέσσερα μωράκια- πιθανόν με τα νύχια της.

H 55χρονη γυναίκα που κατηγορείται πως "χαράκωνε" μωρά, σε εμπορικό κέντρο των νοτίων προαστίων, αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα σε δίκη, καθώς σε βάρος της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για απρόκλητες σωματικές βλάβες και αντίσταση κατά της αρχής.

Η ίδια αρνείται τις κατηγορίες, ενώ φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς «Δεν έχω κάνει τίποτα. Άδικα κατηγορούμαι. Είχα πάει να ψωνίσω. Κάθισα να φάω και είδα ξαφνικά κάποιους να έρχονται πάνω μου. Με άρπαξαν. Με χτύπησαν. Μου φέρθηκαν απαίσια οι αστυνομικοί. μου προκάλεσαν μελανιές στα χέρια και στα πόδια. Πήγα στο νοσοκομείο. Έχω παιδιά και σύζυγο. Λατρεύω τα παιδιά, δεν έχω πειράξει ούτε μυρμήγκι».

Ωστόσο, σύμφωνα με τις καταγγελίες, η 55χρονη φέρεται να χαράκωσε τέσσερα μωρά στο πόδι, πιθανότατα με τα νύχια της, ενώ αυτά βρίσκονταν στην αγκαλιά της μητέρας τους, στο εν λόγω εμπορικό κέντρο.

Μετά την σύλληψή της, οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα, χωρίς ωστόσο να έχει δικηγόρο, με αποτέλεσμα να πάρει αναβολή.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η γυναίκα φαίνεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Είναι χαρακτηριστικό πως από τα Λιόσια, όπου διαμένει, πήγε έως το εμπορικό κέντρο των νοτίων προαστίων, για να τραυματίσει παιδιά.

«Ανησυχούμε μήπως μετέδωσε κάποια νόσο στα παιδιά» λέει ο πατέρας του ενός από τα βρέφη

Η μαρτυρία του πατέρα ενός από τα βρέφη- θύματα της 55χρονης, ο οποίος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, είναι χαρακτηριστική.

«Πέρασε δίπλα από τη σύζυγό μου. Του έκανε του παιδιού τις χαρακιές, το παιδί αντέδρασε. Αμυχές. Θεωρούμε ότι είναι νυχιές, δεν μπορώ όμως να το γνωρίζω» τόνισε ο πατέρας ενός αγοριού 16 μηνών, το οποίο στις 10 Ιουλίου, ενώ ήταν στην αγκαλιά της μητέρας του σε κατάστημα με ρούχα, μέσα στο εμπορικό κέντρο των νοτίων προαστίων, τραυματίστηκε στο χέρι και το πόδι από την συγκεκριμένη κυρία.

«Αυτό που μας ενδιαφέρει εμάς είναι να γίνουν οι αιματολογικές εξετάσεις της κυρίας να διαπιστωθεί αν υπάρχει και κάποια νόσος. Αυτή είναι η ανησυχία μας» συμπλήρωσε ο ίδιος.

Στη συνέχεια, η σύζυγός του είδε την 55χρονη να πλησιάζει και άλλο μωράκι, ηλικίας 12 μηνών. «Η σύζυγος μου και η άλλη κυρία την κυνηγήσανε όσο μπορούσανε» ανέφερε ο πατέρας.

Παράλληλα, όπως αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η 55χρονη βρίζει χυδαία μητέρες ανηλίκων και πετάει πέτρες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ