Μεγάλο ξενοδοχειακό deal: Ολοκληρώθηκε η συμφωνία των οικογενειών Βασιλάκη- Σμπώκου

Σημαντική συμφωνία.

Ένα μεγάλο deal, με εξαιρετική δυναμική για τον ελληνικό τουρισμό, είναι πλέον γεγονός. Σύμφωνα με πληροφορίες του TORNOS NEWS, ολοκληρώθηκε η συμφωνία για την εξαγορά πλειοψηφικού πακέτου της εταιρείας «ΓΚΟΛΦ ΡΕΖΙΝΤΕΝΣΙΣ Α.Ε» (συμφερόντων της οικογένειας Σμπώκου) από την «EVERGOLF ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ Α.Ε» (συμφερόντων της οικογένειας Βασιλάκη), μέσω της οποίας η οικογένεια Βασιλάκη εισέρχεται και στον ξενοδοχειακό τομέα.

Κατά τις πληροφορίες, η «EVERGOLF ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ Α.Ε» αποκτά το 70% της «ΓΚΟΛΦ ΡΕΖΙΝΤΕΝΣΙΣ Α.Ε», με τις κυρίες Κωστάντζα και Αγάπη Σμπώκου, κόρες του πρωτεργάτη του κρητικού τουρισμού Γιάννη Σμπώκου,να διατηρούν το 30% και το μάνατζμεντ της εταιρείας, με σχέδια, ωστόσο, για ενίσχυση της παρουσίας τους.

Η «ΓΚΟΛΦ ΡΕΖΙΝΤΕΝΣΙΣ Α.Ε» διαθέτει, μεταξύ άλλων, τα ξενοδοχεία πέντε αστέρων Blue Palace (Ελούντα) και Cretan  Malia Park (Μάλια), τη μονάδα τεσσάρων αστέρων Agapi Beach (Αμμουδάρα Ηρακλείου), το Koutouloufari Village Holiday Club (στο χωριό Κουτουλουφάρι) και το Village Heights Golf Resort (δίπλα στο Crete Golf Club).

Η EVERGOLF είναι εταιρεία συμμετοχών που ελέγχεται από τον όμιλο Βασιλάκη. 

Η συνένωση των δυνάμεων των δυο μεγάλων επιχειρηματικών οικογενειών από την Κρήτη σηματοδοτεί μια ευρύτερη δυναμική επέκταση στην ξενοδοχειακή αγορά της χώρας, που θα δούμε στο άμεσο μέλλον.

Επίσημες ανακοινώσεις για την ολοκλήρωση της συμφωνίας αναμένονται τις επόμενες ώρες.

Η νεότερη εξέλιξη

Και επίσημα η συμφωνία Βασιλάκη-Σμπώκου

Πηγή: tornosnews.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ