Σοκ από την δολοφονία της συμπεθέρας του Κωστή Στεφανόπουλου- Το DNA αναμένεται να λύσει το μυστήριο

Η δολοφονία της 88χρονης έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία της Πάτρας...

Στο σκοτάδι παραμένουν μέχρι στιγμής οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών της δολοφονίας της 88χρονης Πατρινής Φούλας Παπανδρέου, μέσα στο σπίτι της, το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας.

Στην ασφάλεια της Πάτρας έχουν προσαχθεί μέχρι στιγμής αρκετά άτομα, σε ορισμένα από τα οποία έχει γίνει λήψη DNA, το οποίο έχει σταλεί για έλεγχο στα εργαστήρια της Αθήνας .

Όπως προκύπτει από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ίχνη DNA έχουν βρεθεί και στο διαμέρισμα της άτυχης γυναίκας.

Την ίδια ώρα καλά πληροφορημένες πηγές ανέφεραν στο patrastimes, ότι η 88χρονη είχε σε κρύπτη επίπλου, φυλάξει χρηματικό ποσό τριών χιλιάδων ευρώ, τα οποία ο δράστης ή οι δράστες παρόλο που έκαναν το σπίτι άνω-κάτω δεν κατόρθωσαν να τα βρουν και να τα αφαιρέσουν.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η ώρα θανάτου της άτυχης γυναίκας ορίζεται ως η 12η μεσημβρινή δηλαδή λίγη ώρα πριν βρεθεί νεκρή και αφού είχε προηγηθεί η μεταφορά από σούπερ μάρκετ προϊόντων, τα οποία είχε παραγγείλει τηλεφωνικά, χωρίς όμως ποτέ να τα παραλάβει από τον υπάλληλο του καταστήματος.

Το γεγονός ότι δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης, δεν σημαίνει ότι το θύμα γνώριζε τους δράστες – χωρίς αυτό να αποκλείεται – καθώς το γεγονός ότι είχε παραγγείλει τρόφιμα αλλά και χάπια, μπορεί να την οδήγησε να ανοίξει την πόρτα στους δράστες, θεωρώντας πως θα παραλάμβανε κάποια από τις παραγγελίες που είχε κάνει.

Η δολοφονηθείσα προερχόταν από γνωστή οικογένεια της Πάτρας. Ήταν σύζυγος του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου, πρώην προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας και ενός από τους ανθρώπους που πρωτοστάτησαν στον αγώνα για την ίδρυση του Πανεπιστημίου της Πάτρας.

Κόρες τους είναι οι επίσης γνωστές στην Πάτρα, Ευγενία Παπανδρέου (συμβολαιογράφος και ποιήτρια) και Νίκη Πετσάλη (οδοντίατρος και δραστήριο μέλος της τοπικής κοινωνίας).

Το θύμα ήταν γιαγιά της παιδιάτρου Μαρίας Πετσάλη, συζύγου του δικηγόρου Ηλία Στεφανόπουλου, γιου του αείμνηστου προέδρου της Δημοκρατίας, Κωστή Στεφανόπουλου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ