Ανεκδιήγητος Έλον Μασκ! «Παιδόφιλος» ο ήρωας δύτης στην Ταϊλάνδη - «Να βάλει το υποβρύχιο εκεί που ξέρει»

Πρωτοφανές ξέσπασμα.

Ο Vernon Unsworth ήταν ο δύτης που ηγήθηκε της επιχείρησης διάσωσης της 12μελής παιδικής ομάδας ποδοσφαίρου και του προπονητή τους στην Ταϊλάνδη, μα από ήρωας τώρα τείνει να βρεθεί στο εδώλιο του κατηγορουμένου μιας και ο Έλον Μασκ εξαπέλυση σφοδρότατη επίθεση εναντίον του, χαρακτηρίζοντάς τον ως παιδόφιλο, ενώ αμφισβήτεί και την συμμετοχή του στην επιχείρηση!

Ο Βρετανός δύτης Vernon Unsworth είχε νωρίτερα πει ότι μπορεί ο Έλον Μασκ να βάλει το υποβρύχιό του εκεί που ξέρει. Τον κατηγόρησε μάλιστα για κόλπο δημόσιων σχέσεων για να έρθει η απάντηση και οι βαριές κατηγορίες.

«Ποτέ δεν τον είδαμε στο σπήλαιο» έγραψε στο Twitter ο Έλον Μασκ, αμφισβητώντας τη συμβολή του Βρετανού δύτη στην επιχείρηση διάσωσης. Ήταν εκείνος που απέρριψε το σχέδιο του Έλον Μασκ με την κατασκευή μικροσκοπικού υποβρυχίου» έγραψε στο Twitter ο Έλον Μασκ.

«Απλά δεν είχε καμία απολύτως ευκαιρία να εργαστεί. Δεν είχε καν αντίληψη του πώς ήταν το πέρασμα στο σπήλαιο» είχε δηλώσει στο CNN ο Βρετανός δυτης. «Το υποβρύχιο ήταν άκαμπτο και δεν θα μπορούσε να περάσει από γωνίες και στενά εμπόδια».

Ο Έλον Μασκ χλευάστηκε στο διαδίκτυο αφού τα 12 αγόρια και ο προπονητής τους διασώθηκαν από το σπήλαιο χωρίς τη βοήθεια του υποβρυχίου του.

Επέπληξε τους επικριτές του και υποστήριξε ότι η ομάδα δυτών ήταν εκείνη που τον ενθάρρυνε να συνεχίσει τη δουλειά. Ανέβασε μάλιστα ένα screenshot ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τον Richard Stanton στο οποίο του ζητούσε να συνεχίσει την παραγωγή του υποβρυχίου.

Πηγή πληροφοριών: Dailymail

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ