Ζώδια: Τα ερωτικά "πρέπει" και "μη" της εβδομάδας που έρχεται

Τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας

Η Ανδριάννα Σαρρή  μας δινει τις ερωτιικες προβλεψεις της εβδομαδας στο oroskopos.gr
 

ΚΡΙΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 3ο δεκαήμερο πάρε ανάσα μετά την Εκλειψούλα και απόλαυσε τον θαυμασμό από τις κατακτήσεις σου και τις εκπληξούλες σου από το ταίρι σου! Αγάπη μου είσαι βασιλιάς αυτήν την εβδομάδα, τι να λέμε τώρα! 
Τα «ΜΗ»:Εσύ του 2ου, μόνο βασιλιάς δεν είσαι! Αντίθετα, είσαι υπόδουλος των υποχρεώσεων, της δουλειάς και του άγχους σου! Από έρωτα δε, λίγα πράγματα… Εσύ του 1ου το νου σου στα… περίεργα φλερτάκια και στα κουτσομπολιά, γιατί σε βλέπω να εκτίθεσαι με αυτά που λες ή στέλνεις…

ΤΑΥΡΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Τύχη, γοητεία, θαυμαστές, πραγματοποίηση επιθυμιών, πάθος και ρομαντισμός! Το 10 το καλό είναι αυτή η εβδομάδα για σένα, Ταυράκι του 2ου! Τα «ΜΗ»: Τα ίδια θα έλεγα και για σένα 1ο δεκαήμερο, αλλά με τόσα νεύρα μανάρι μου, μάλλον την κλωτσάς την τύχη σου! Εσύ του 3ου. συνέχισε εκεί το μπλα-μπλά με τον πρώην, να δω που θα βγει όλο αυτό! Λες και ποτέ σου έχει βγει σε καλό δηλαδή! 

ΔΙΔΥΜΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο και 3ο δεκαήμερο, συνεχίζεται για σας η επικοινωνιακή ερωτική επιτυχία! Μηνύματα, τηλεφωνήματα και συναντήσεις είναι το Καλοκαίρι σας! Welldone! 
Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, το νου σου! Ωραίος αυτός ο πελάτης/συνάδελφος/αφεντικό, αλλά μήπως να μην μπερδέψεις έρωτα με εργασία; Λέω εγώ τώρα…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ε-ε-ερχεται ένα μήνυμα, μία είδηση, μία συνάντηση, ένα τηλεφώνημα που θα αλλάξει όλα σου τα δεδομένα στην ερωτική σου ζωή, Καρκίνε του 2ου! Όχι ότι πέρναγες άσχημα μέχρι τώρα, αλλά το πολύ καλό, τώρα έρχεται! Εσύ του 3ου δεν έχεις ανάγκη από toomuchτύχη! Αγάπη ουσιαστική θες, αφοσίωση και σταθερότητα! Ναι. Ναι, αυτήν την εβδομάδα πες το κι έγινε! 
Τα «ΜΗ»: Εσύ μωρό μου του 1ου, καλά το πας με το μιλητό και τις γνωριμίες, αλλά συντροφικά τα εμπόδια συνεχίζονται… Υπομονή και ρίξ’το και λίγο έξω μωρέ! 

ΛΕΩΝ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Εσύ του 3ου λες κάτι και συμβαίνει! Το μυαλό σου και η επικοινωνιακή σου γοητεία «ρίχνει» τους πάντες στα πόδια σου, δεν θα ρίξει εκείνον…; Εσύ του 2ου θες αισθησιασμό, σιγουριά και σταθερότητα! Ε θα τα έχεις λοιπόν αυτήν την εβδομάδα! 
Τα «ΜΗ»: Φοβάμαι να σου μιλήσω κιόλας βρε 1ο δεκαήμερο! Έλεος με τα νεύρα! Ξύπνα! Όταν λέμε «παθιασμένη σχέση», δεν εννοούμε όλα τα «χαστούκια» του ελληνικού κινηματογράφου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:1oκαι 2ο δεκαήμερο απόλαυσε την πιο ερωτική εβδομάδα ever! Τώρα νιώθεις τι θα πει ερωτικό καλοκαίρι μάτια μου! Όλα για πάρτη σου! Enjoy!
Τα «ΜΗ»: Επ! Τι κάνεις εκεί Παρθένε του 3ου; Σε έπιασα πονηρούλη! Ποιος είναι αυτός ο απαγορευμένος έρωτας που στέλνεις μήνυμα; Για το νου σου στα παρασκηνιακά, μπερμπαντάκο! 

ΖΥΓΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:Ζεις το παράνομο και το κρυφό βλέπω και το απολαμβάνεις Ζυγέ του 2ου! Δεν θα σε κρίνω εγώ! Αν εσύ είσαι ευτυχισμένος, με το καλό να την γευτείς την αμαρτία! Εσύ πάλι του 3ου συνέχισε έτσι μωρό μου! Φίλοι στο πλευρό σου, πακέτο με την εντυπωσιακή σου προσωπικότητα αυτές τις μέρες, φέρνουν την μεγάλη θετική αλλαγή που εδώ και καιρό ήθελες!
Τα «ΜΗ»: Ρε μωρό μου… Εσύ του 1ου… Τόσες ευκαιρίες ερωτικές και εσύ κολλημένος στο ζώο τον πρώην; Ε, όχι!  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Δώσε κι άλλο Σκορπιέ του 2ου! Διαπρέπεις! Εκμεταλλεύεσαι κι άλλο την τύχη σου και όλες οι επιθυμίες σου εκπληρώνονται χωρίς καν να προσπαθήσεις! Καθόλου άσχημά, έτσι; 
Τα «ΜΗ»: Εσύ του 1ου σοβαρά τώρα; Έχεις τέτοια μεγάλη ευκαιρία για αλλαγή αυτήν την εβδομάδα και γυρνάς την πλάτη για έναν έρωτα από τα παλιά που μόνο σε πληγώνει; Τι να σου πω μωρέ; Εσύ το 3ου τι θες; Ερωτικά; Έχεις τα επαγγελματικο-οικογενειακά σου να σε τρέχουν τώρα… Άσε τον έρωτα για πιο μετά…
 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ναι! Αυτό μάλιστα! Αυτό ναι, είναι Καλοκαιράρα! Για σένα λέω ρε Τοξοτάρα του 1ου και του 3ου! Τα έχεις όλα αυτήν την εβδομάδα! Μηνύματα, γνωριμίες, ταξιδάκια, συναντήσεις, καλά νέα, θετικές αλλαγές! Ότι γουστάρεις συ λέω, τι δεν καταλαβαίνεις;
Τα «ΜΗ»:Και λέει ο Τοξότης του 2ου: Αφού αργεί η άδεια, δεν ερωτοτροπούμε με εκείνο το μαναράκι στη δουλειά; Όχι αγάπη μου, δεν θα είναι τόσο απλά και καλόβολα τα πράγματα, γι’αυτό το νου σου! 
 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Κυρίες και κύριοι, σας παρουσιάζουμε τον τυχεράκια της εβδομάδας και είσαι εσύ Αιγόκερε του 2ου! Αισιοδοξία, χαρά και διασκέδαση, μέσα από επαφές και μετακινήσεις! Καλή διασκέδαση! Φυσικά θα σας παρουσιάσουμε και τον sexmachineτης εβδομάδας τον Αιγόκερω του 3ου, που κάνει sex, sex, sex, χωρίς σταματημό και το καλοκαίρι του είναι πιο καυτό από ποτέ! 
Τα «ΜΗ»: Εσύ του 1ου, δεν ξέρω τι να σου πω… Βλέπεις, αυτήν την εβδομάδα Τύχη και Ατυχία, είναι ισοζυγείς. Άρα σημασία έχει, πως εσύ θα χειριστείς τις καταστάσεις! Εσύ αποφασίζεις, όπως έλεγε και ο Βούρος τα 90s!  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Αχού το μωρέ το Υδροχοάκι του 3ου! Ο ιδανικός σύντροφος μου έχεις γίνει! Και όχι μόνο αυτό, αλλά ερωτικά σου πέφτουν και κελεπούρια! Αυτά είναι! Εσύ πάλι του 2ου δίνεις πόνο στην κρεβατοκάμαρα και ευτυχώς που υπάρχει και κλιματισμός, γιατί πετσί και κόκκαλο θα μου είχες μείνει με τόσο ιδρώτα χαμένο! 
Τα «ΜΗ»: Εσένα του 1ου, από πού να σε πιάσω και που να σε αφήσω! Από την μία τσακωμοί πιο «άγριοι» από ποτέ και από την άλλη η μία ερωτική επιλογή, χειρότερη από την άλλη…

ΙΧΘΥΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, επιτέλους! Η συντροφική ζωή έχει την εύνοια και την τύχη που τόσο καιρό χρειαζόσουν! Μην σοκαριστείς αν σου έρθουν με μονόπετρο αυτήν την εβδομάδα!
Τα «ΜΗ»: Εσύ του 3ου ρίξ’το στη δουλειά και στο γυμναστήριο εσύ, γιατί από έρωτα δεν το έχεις αυτήν την εβδομάδα!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ