Wyndham Grand Residences & Suites, σήμερα ανοίγει το 7ο ξενοδοχείο της στην Αττική η Zeus International (Φωτό)

Έκανε 7 τα ξενοδοχεία της στην Αττική.

Η Zeus International πραγματοποιεί σήμερα εγκαίνια για το έβδομο ξενοδοχείο της στην Αττική, του Wyndham Grand Residences & Suites, το οποίο βρίσκεται στην οδό Αχιλλέως 2 στην πλατεία Καραϊσκάκη.

Διαθέτει 94 επιπλωμένα μικρά διαμερίσματα-σουίτες που έχουν μικρή αυτονομία –όπως μικρή κουζίνα– διαφόρων κατηγοριών, με τιμές που ξεκινούν από τα 120 ευρώ.

Η φιλοξενία θα υποστηρίζεται από το γειτονικό «ομόσταυλο» ξενοδοχείο όπου και οι πελάτες του Wyndham Grand Residences & Suites θα μπορούν να χρησιμοποιούν υποδομές, όπως τα εστιατόρια. Αυξάνεται έτσι σημαντικά η δυναμικότητα σε δωμάτια του συγκροτήματος στο κέντρο της Αθήνας, σε μια περιοχή που η ανάπτυξη τέτοιων ξενοδοχείων λειτουργεί ευεργετικά για την επανάκαμψη. Σε συνδυασμό μάλιστα με τις επενδύσεις που έχουν προχωρήσει στη στενά οριζόμενη έκταση μεταξύ των πλατειών Καραϊσκάκη και Ομονοίας και άλλοι επιχειρηματικοί όμιλοι –όπως τα Kubic Athens και Ρythagorion, συμφερόντων Γ. Τσακίρη, ή το La Mirage στην Ομόνοια, συμφερόντων Στ. Ιωαννίδη–, δημιουργείται στο κέντρο της Αθήνας ένας νέος πόλος φιλοξενίας που αυτονόητα αναβαθμίζει δραστικά την περιοχή.

Η μικρή απόσταση από την Ακρόπολη και την Πλάκα αλλά και το κέντρο της πρωτεύουσας είναι το βασικό πλεονέκτημα των εν λόγω ξενοδοχειακών μονάδων της αμερικανικής Wyndham, πέραν βέβαια της ποιότητας των υποδομών και των υπηρεσιών της. Οχι πολύ μακριά, στη διαδρομή προς την Ομόνοια, άνοιξε νωρίτερα φέτος και το Κ29, ένα ξενοδοχείο-concept δωματίων φιλοξενίας, που εστιάζει σε πελάτες νεότερης ηλικίας και το οποίο, όπως και το Wyndham Grand Athens, λειτουργεί σε κτίριο συμφερόντων του ομίλου Στασινόπουλου. Αλλα τέσσερα ξενοδοχεία λειτουργεί η Zeus International στην Αττική: το Wyndham Loutraki Poseidon Resort και το Ramada Loutraki Poseidon Resort στο Λουτράκι, το Dolce Attica Riviera στη Βραυρώνα και το Ramada Attica Riviera στο Μάτι.

Στην παρούσα φάση το χαρτοφυλάκιό της συμπληρώνει το Lazart Hotel στη Θεσσαλονίκη. Ακόμα δύο μονάδες διαχειρίζεται στη Ρουμανία, μία στην Ιταλία, ενώ άλλη μία έχει στην Κύπρο, όπου όμως αναπτύσσει ήδη και δεύτερη. Εξάλλου τόσο η αμερικανική Wyndham όσο και η ελληνικών συμφερόντων Zeus International έχουν παρουσιάσει πρόσφατα σχέδιο για την από κοινού ανάπτυξη και διαχείριση έως και 20 ξενοδοχειακών μονάδων μέσα στη δεκαετία, με έμφαση στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ