Πήρε τον Ρόντερικ Μιράντα ο Ολυμπιακός

11η μεταγραφή για τον Ολυμπιακό το 2018.

Τον 27χρονος, ύψους 193 εκ., στόπερ, Ρόντερικ Μιράντα απόκτησε ο Ολυμπιακοός. Οι πολυπρωταθλητές Ελλάδας έχουν πλέον 6 κεντρικούς αμυντικούς, κάθως πέρα από τον νεοαποκτηθένα Μιράντα, στο ρόστερ υπάρχουν επίσης οι Ένχελς, Νικολάου, Βούκοβιτς, Σίσε και Ευαγγέλου. Πιθανότατα όμως οι 3 πρώτοι να αποτελέσουν παρελθόν από τους Πειραιώτες καθώς αναμένεται να φέρουν ικανοποιητικές προτάσεις μεταγραφής. Οπότε αν οι ερυθρόλευκοι μείνουν με 3 σέντερ μπακ τότε θα ψάξουν για ακόμα μια μεταγραφική ενίσχυση στα μετόπισθεν με τα ρεπορτάζ να κάνουν λόγο πως υπάρχουν επαφές με τον Τυνίσιο Μεριά, τον Γάλλο Ντα Σίλβα και τον Αργεντινό Λόπεζ.

Ο 27χρονος, ύψους 193 εκ., στόπερ συνυπήρξε με τον Πέδρο Μαρτίνς στη Ρίο Άβε και τώρα οι δύο συμπατριώτες θα συνεργαστούν εκ νέου στους "ερυθρόλευκους".

Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός μεταγράφηκε το καλοκαίρι του 2017 στη Γουλβς, που πλήρωσε 3.000.000 ευρώ στη Ρίο Άβε για τα δικαιώματα του παίκτη.

Στην Championship ο Ρόντερικ έγραψε 17 συμμετοχές (1 στο FA Cup + 1 στο League Cup) υπό τις οδηγίες ενός άλλου Πορτογάλου τεχνικού, του Νούνο Εσπίριτο, που οδήγησε την ομάδα στι απευθείας εισιτήριο για την Premier League.

Στην καριέρα του, ο 27χρονος στόπερ έχει αγωνιστεί στις Μπενφίκα (15 συμ.), Ντεπορτίβο Λα Κορούνια (4 συμ.), Σερβέτ (27 συμ.) και Ρίο Άβε (94 συμ.).

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ