Αργυρούπολη: Εξελίξεις στην αυτοκτονία του 15χρονου- Είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού, είχε δεχθεί απειλητικό τηλεφώνημα

Τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως έχουν προκαλέσει την παρέμβαση του Εισαγγελέα.

Η αυτοκτονία του 15χρονου από την Αργυρούπολη έχει σοκάρει την κοινή γνώση.

Η άρση του απορρήτων των επικοινωνιών, αλλά και όσα έγραφε στο ημερολόγιό του και στα social media ο νεαρός αυτόχειρας αναμένεται να ρίξουν φως στην τραγική αυτή υπόθεση.

Η κηδεία του άτυχου παιδιού θα τελεστεί σήμερα το απόγευμα, ενώ οι καταθέσεις της οικογένειας και φίλων του αναμένεται να ξεκινήσουν από αύριο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες φίλων του, ο 15χρονος είχε πριν από λίγο καιρό πέσει θύμα ξυλοδαρμού από συνομίληκούς του για ασήμαντη αφορμή αλλά και χωρίς να δοθεί συνέχεια.

Επίσης, μια φίλη του καθώς και κάποιοι από το γύρω περιβάλλον του τονίζουν ότι μετά το πάρτι που βρέθηκε το Σάββατο το βράδυ, γύρω στις 12.30, ο νεαρός δέχθηκε μια τηλεφωνική κλήση.

Το άτομο που βρισκόταν στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής, τον έβρισε και απείλησε τη σωματική του ακεραιότητα.

Άλλες πηγές αναφέρουν, ότι το πρώτο τηλεφώνημα έγινε σε φίλη του 15χρονου, καθώς το άτομο που καλούσε, πίστευε ότι ήταν μαζί της εκείνη την ώρα, όπως αναφέρουν τα "Νέα".

Επίσης, οι αστυνομικοί προσπαθούν να «διαβάσουν» πίσω από τις γραμμές του ημερολογίου, στο οποίο ο αριστούχος μαθητής κατέγραφε συστηματικά τις σκέψεις και στιγμές της καθημερινότητάς του, επιχειρώντας να συνθέσουν το ψυχολογικό του προφίλ και να ανακαλύψουν τα γεγονότα που τον έσπρωξαν να τερματίσει με επώδυνο τρόπο τη ζωή του.

Το βασικό ερώτημα γύρω από το οποίο περιστρέφεται η συγκλονιστική υπόθεση είναι αν ο μαθητής είχε πέσει θύμα σχολικού εκφοβισμού. 

Ο 15χρονος φαίνεται ότι ξεκίνησε να γράφει το ημερολόγιο τους τελευταίους τρεις μήνες και οι αρμόδιοι διερευνούν αν αυτό συνδέεται με κάποιο τραυματικό γεγονός που αντιμετώπισε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ