Μόνικα Μπελούτσι : Δεν σας λέω πως πήγε ντυμένη στο event του Cartier στο Παρίσι (φωτο)

Φωτιά στα κόκκινα ....

Τα χρόνια περνάνε και η ομορφιά και η γοητεία της διάσημης Ιταλίδας ηθοποιού Μόνικα  Μπελούτσι παραμένουν «σταθερή αξία»

Το «απόλυτο θηλυκό» πρωταγωνιστεί στις φαντασιώσεις των περισσότερων αντρών και είναι το «πρότυπο» των περισσότερων γυναικών.Στις δημόσιες εμφανίσεις της πάντα τραβάει  όλα τα φλας και όλα τα βλέμματα πάνω της.

Το ίδιο συνέβη και πρόσφατα σε event του οίκου Cartier στο Παρίσι. Αυτή τη φορα όμως δεν είμαστε σίγουροι, ότι όλα τα βλέμματα , ήταν βλέμματα θαυμασμού. Η πανέμορφη Ιταλίδα ηθοποιός αυτή τη φορά έκανε μια αρκετά τολμηρή επιλογή στο ντύσιμο της.

Φόρεσε ένα κατακόκκινο μπροκάρ κουστούμι Dolce e Cabana, το όποιο συνδύασε με επίσης κόκκινα πέδιλα Christian Louboutin.

Και μπορεί το μπροκάρ να ήταν φέτος η τελευταία λέξη της μόδας, αλλά κόκκινο κουστούμι από γυαλιστερό ύφασμα , είναι παρακινδυνευμένη επιλογή ακόμα κι όταν είσαι η «Θεά» Μόνικα Μπελούτσι . 

Ίσως κάτι πιο Μίνιμαλ  να αναδείκνυε περισσότερο την αναλλοίωτη στο χρόνο ομορφιά της.  Πάντως κάτω από τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram, εισέπραξε αρκετά κολακευτικά σχόλια…. καθώς οι τέλειες αναλογίες της, επιτρέπουν και τολμηρές επιλογές….

Έξαλλου, ότι και να φορέσει η Μόνικα είναι πάντα εντυπωσιακή 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ