Ζώδια: Υποδεχθείτε το Σαββατοκύριακο με... τόλμη και γοητεία

Οι προβλέψεις του Σαββατοκύριακου για όλα τα ζώδια

Η αστρολόγος Άντα Λεούση  δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια στο oroskopos.gr.  Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις

ΚΡΙΟΣ:

Τολμήστε αλλαγές που θα δώσουν καινούριο νόημα στην ερωτική σας ζωή. Μην παρασυρθείτε σε εργασίες που θα καθυστερήσουν την επαγγελματική σας εξέλιξη.

ΤΑΥΡΟΣ:

Διεκδικήστε αυτά που θέλετε και μην περιμένετε από τους άλλους να μαντέψουν τις επιθυμίες σας. Ερμηνεύστε με κατανόηση την απόμακρη στάση ενός αγαπημένου σας φίλου.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Για να οδηγηθείτε στην επιτυχία, κάντε τις ανάλογες υποχωρήσεις. Σκεφτείτε και τις ανάγκες του συντρόφους σας, χωρίς να θέλετε να γίνεται πάντα το δικό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Βάλτε σε τάξη εκκρεμότητες, για να προσφέρετε στον εαυτό σας ασφάλεια και σιγουριά. Ο μεγάλος φόρτος εργασίας, δε θα σας επιτρέψει να ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή.

ΛΕΩΝ:

Ο υπέρμετρος συναισθηματισμός, δε θα σας οδηγήσει σε σίγουρες λύσεις. Με μία επέκταση σε καινούριους χώρους, θα έχετε οικονομικές απολαβές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Ανανεώστε την ερωτική σας ζωή, κάνοντας πράξη ότι πιο τρελό έχετε φανταστεί. Πραγματοποιήστε επαγγελματικές συμφωνίες που μπορούν να σας βοηθήσουν μελλοντικά.

ΖΥΓΟΣ:

Η καθημερινότητά σας θα αλλάξει αν ασχοληθείτε με ότι σας αρέσει πιο πολύ. Οι εκκρεμότητες που αφήνετε πίσω, θα βρεθούν και πάλι στο δρόμο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Εάν συνεχίσετε να είστε κυκλοθυμικοί και απόμακροι, σε λίγο θα καταφέρετε να είστε μόνοι. Μην τα βάζετε με όσους δε συμφωνούν με τις απόψεις και τα σχέδια σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Βρείτε τη χρυσή τομή σε μία διαμάχη με το σύντροφό σας. Οι παράλογες απαιτήσεις της οικογένειάς σας, σας βρίσκουν εντελώς αδιάφορους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Στην προσπάθειά σας να πετύχετε περισσότερα, καταφέρνετε να αγχώνεστε. Όταν αισθανθείτε κουρασμένοι, βρείτε χρόνο για να ξεκουραστείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Αφεθείτε στη μαγεία του έρωτα και να αρχίσετε να κοιτάτε με άλλο μάτι ακόμα και ένα φιλικό σας πρόσωπο που σας δείχνει το ενδιαφέρον του.

ΙΧΘΥΣ:

Αντί να ασχολείστε με τα προβλήματα των άλλων, ασχοληθείτε με τα δικά σας. Βρείτε γαλήνη στην αγκαλιά του αγαπημένου σας προσώπου και πάρτε δυνάμεις.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ